Maksa puhastamise ja taastamise programm

Maks – see on peamine organismi detoksikatsiooni laboratoorium. Maksarakud (neid on ligi 300 miljardit), täidavad enam kui 500 funktsiooni.
Maksas kulgevad keerukad valkude ja aminohapete, lipiidide, süsivesikute ja erinevate bioaktiivsete ainete ainevahetusprotsessid, maks osaleb vee-ainevahetuse regulatsioonis. Maksal on oluline roll mürkide neutraliseerimisel, st nende muutmisel ohututeks ühenditeks. Toidutoksiinid, mis tekivad jämesooles, jõuavad koos verevooluga maksa. Kui organ on normis – on toksiinide kahjutustamine piisav, kui mitte – suureneb maksa koormus, tekivad tõrked selle töös, mis mõjutab mitmesuguseid vaevusi ja haigestumist. On väga tähtis luua tingimused maksa normaalseks toimimiseks.
Maksa detoksikatsioonifunktsiooni nõrgenemise põhjused
Ebasoodsad keskkonnamõjud.
Alkoholi, ravimite jms toksiline toime.
Maksakudede põletikulised protsessid.
Halva kvaliteediga ja mittetäisväärtuslik toitumine, eriti B-grupi vitamiinide ja mineraalainete osas
Seedeelundkonna ensüümide tootmise häired, mis nõrgestavad maksa.
Vee defitsiit organismis mõjub negatiivselt maksa peamistele funktsioonidele, nõrgestades esmajoones maksa
detoksikatsioonivõimet
Maksa funktsiooni taastamise mehhanismid
Selleks, et hoida maksa tööd vajalikul tasemel, on vaja tervet rida regulaarselt läbiviidavaid meetmeid. Parem on seda teha profülaktiliselt. Maksarakud kannatavad hiiglasliku ülekoormuse all ja vajavad täisväärtuslikku rakkude toitmist.
Üheks parimaks maksa kaitsvatest vahenditest peetakse Coral Artišokki. See sisaldab maksarakkusid kaitsvat silmariini.
Maks on väga tundlik Letsitiini puudumisele. Letsitiin aitab tõsta organismi vastupanuvõimet toksiliste ainete – alkoholi, ravimpreparaatide, konservantide jt mõju suhtes, parandab maksa detoksikatsioonivõimet, aitab normaliseerida sapi koostist ja eritumist.
Organismi mineraalainete tasakaalu taastab toode FanDetox. See viib normi vere kolesteroolitaseme, normaliseerib sapi moodustumist ja rasvade ainevahetust maksas, kaitseb organismi toksiinide eest.
Normaalse seedeprotsessi jaoks on vaja piisavat kogust ensüüme organismis. Assimilaator varustab organismi unikaalse ensüümide kompleksiga.
Sapipõie tööle mõjub hästi toode Zaferan. Seejuures vähenevad maksas põletikulised ja intoksikatsiooniprotsessid, alaneb kahjuliku kolesterooli tase.
On vaja hoida organismis veevarude optimaalset tasakaalu, eelistades puhast biosaadavat (organismis hästi omastatavat) vett.
Coral Artišokk (Coral Arichoke) 1 kapsel 4 korda päevas, võib lahustada klaasitäies vees ja juua nagu teed
Coral Letsitiin 1 kapsel 2 korda päevas (hommikul ja õhtul)
Assimilaator 1 kapsel 2 korda päevas 30 min enne sööki
Zaferan 1 kapsel 2 korda päevas söögi ajal
FanDetox 1 pulber 2-3 korda päevas söögi ajal