Pärmiseenest

Kandidoos on inimese normaalse mikrofloora hulka kuuluva pärmseene Candida albicansi poolt tekitatud põletik, mis tekib teatud tingimustel organismi vastupanuvõime vähenemisel.
Candida albicans on pärmseen, mida esineb terve inimese nahal, suus, seedetraktis ja välistel suguelunditel. Tasakaalu korral hoiavad teised pärmseenega koos eksisteerivad bakterid seda kontrolli all, kuid tasakaalu häirumise tagajärjel võib pärmseen hakata vohama. Kandidoos ehk pärmseene sündroom on pärmseente liigse vohamise tulemusel tekkiv seisund, mis võib haarata nahka, küüsi, suud, söögitoru, sooletrakti või väliseid suguelundeid. Immuunpuudulikkusega isikutel võib kandidoos levida kogu organismis, haarata mitmeid elutähtsaid organeid ning õigeaegse ravi puudumisel osutuda eluohtlikuks.
Nimetusi on sündroomil mitmeid, eesti keeles teatakse antud seisundit näiteks kandidoosi, pärmseene sündroomi, (naha) seenpõletiku ja ka soori nimetuste all, kuid paljuski seaoses ka suguelunditega – tupe või suguelundite kandidoos või seenpõletik. Inglise keeles nimetatakse sündroomi näiteks Yeast Syndrome või Infection, Candidiasis või lihtsalt Yeast.
Suhtumine ja ajalugu Pärmseene sündroom sai diagnoosina populaarseks esmakordselt 1983. aastal, mil Orian Truss avaldas oma raamatu "Puuduv diagnoos" (The Missing Diagnosis). Sellele järgnes palju tuntum William Crooksi "Pärmseene soes" (The Yeast Connection). Need raamatud väidavad, et Candida albicansi krooniline vohamine võib põhjustada allergilist ületundlikkust. Taolise allergia sümptomid väivad olla väga sarnased teiste allergiate omadega, hõlmates näiteks ninakinnisust, kurnatust, kõhugaase, raskusi keskendumisel, depressiooni, lihasvalusid ja paljusid teisi tavapäraseid kaebusi.
Lääne tavameditsiinis suhtutakse pärmseene sündroomi kahjuks aga suhteliselt skeptiliselt, kuna antud sündroomi korral esinevaid sümptomeid võib esineda ka paljude teiste haiguste puhul: üheks kaalukaks faktoriks on ka veel tõsiasi, et pärmseen hakkab tihtipeale vohama konventsionaalsete ravimite - nagu antibiootikumid ja rasestumisvastased pillid – tarvitamisel.
Vastukaaluks tähelepanule ja avalikule arutelule pärmseene üle avaldas Ameerika Allergia ja Immunoloogia Akadeemia (The American Academy of Allergy and Immunology) 1986. aastal väitekirja, kinnitamaks, et nad ei aksepteeri kroonilist pärmseene sündroomi tegeliku haigusena. Põhjenduseks tõid nad järgmised faktid:
Vastavad sümptomid võivad esineda mingil ajajärgil kõigil patsientidel.
Kaebused on universaalsed.
Laiahaardeline raviprogramm põhjustaks ükskõik millise põhjusega haiguse järeleandmist.
Puuduvad tõendid, et Candida albicans on sündroomi põhjustaja.
Puuduvad tõendid, et põletiku ravimine seenevastaste ravimitega aitab kaasa sündroomi taandumisele.
Puuduvad tõendid, et Candida albicansi neutraliseerimine allergeensete ekstraktidega aitab kaasa sündroomi taandumisele.
Puuduvad tõendid, et diagnostilised testid on efektiivsed.
Ravivõimalused
Programm: Tooted mida vajad, et võitlus oleks kergem ja tulemuslikum.
PARAFIGHT . 90 kapslit Parafight on laia toimespektriga parasiitidevastane toode. Toote koostises on üldtuntud helmintide vastased taimed, mis aitavad organismi tõhusalt ja optimeerivad seedeelundite funktsiooni. Parafight kompleks toimib efektiivselt erinevate ohtlike helmintooside korral, takistab patogeensete bakterite ja pärmseente tegevust. Efektiivne profülaktilise vahendina helmintide ja ainuraksete invasiooni vastu.Mürkide vastane toime, tugevdab soolte peristaltikat.Parandab seedeelundite tervist ja organismi üldseisundit. Toode on efektiivne abistava vahendina seedeelundite haiguste ravis.SIPELGAPUUKOOR 90 kapslit Loodustoode Sipelgapuu koor võilillega sisaldab taimset kompleksi, mis peatab patogeensete bakterite, viiruste ja seente arengu, toimib hingamisteede haiguste ning erineva lokalisatsiooniga põletikuliste protsesside korral. Tootel on antibakteriaalne, seenevastane, viirusevastane ja põletikuvastane toime.Aitab leevendada külmetuse sümptomeid ja suurendab vastupanuvõimet infektsioonidele. Tõstab organismi immuunsust.Toode on efektiivne kuse-suguteede haiguste kompleksravis ning naha seenhaiguste ja mädaste protsesside korral.
TEEPUUÕLI 30 ml     Teepuuõli ei saada mitte teelehtedest vaid mürdipuu ja melaleuka (Melaleuca) põõsaste lehtedest, mille peamised kasvukohad on Malaisia ja Kagu-Aasia. Õlilahus on tugeva kontsentratsiooniga, mistõttu seda võib kasutada ainult välispidiselt. Kuid isegi õli välispidisel kasutamisel peab olema ettevaatlik, eriti aga tundliku naha korral.Kaasaegne teadus alustas teepuuõli omaduste uurimist esmakordselt XX sajandi alguses. Uuringute käigus tehti kindlaks, et õli on antiseptilise toime poolest 100 korda tugevam karboolhappest, kuid seejuures ei ole inimesele kahjulik. 1937. aastal avastati veel üks selle õli fantastiline omadus: vere ja muude orgaanilise päritoluga ainete olemasolul suurenevad selle antiseptilised omadused veel 10-20 % võrra.Praegu kasutatakse teepuuõli kui laia toimespektriga antiseptilist vahendit. Nagu kinnitavad taime Ameerika poolsed uurijad: „see antibakteriaalsete, seenevastaste ja põletikuvastaste omadustega antiseptik võib toime tulla praktiliselt kõikide haigustega, alates juukseid kärpivast ekseemist pealael, kuni küünte seenkahjustusteni varvastel“. Teepuuõli koostis kujutab looduse enda poolt tasakaalustatud kombinatsiooni 50-st koostisosast (sealhulgas monoterpeenid, diterpeenid, tsineool, viridifloreen, B-terpineool, L-terpineool), mis tagavad nahale tervistava toime.Teepuuõli on efektiivne vahend ägedate ja krooniliste naha põletike korral. Avaldab taastavat toimet, kõrvaldab naha ärrituse, tursed, sügeluse, punetuse ning mäda- ja vistrikulööbed. Kosmetoloogias kasutatakse rasuse naha igapäevaseks hooldamiseks, samuti kõõma, juuste väljalangemise ja soolatüügaste korral. Teepuuõli kõrge imendumisvõime võimaldab sellel toimida samaaegselt nii nahapealse (pindmine nahk), interdermaalse (naha sisemus) kui molekulaarraku (iga elava raku sisemus) tasandil.Huvitav on fakt, et teepuuõli mõjub eranditult nahapinna patoloogiliselt muutunud aladele ning parandab selle rakukasvu ja uuenemist. Isegi naha kahjustamisel parasiitide poolt (täid, sügelised), annab nimetatud õli kasutamine pikaaegse positiivse tulemuse.Teepuuõli toime kahjustatud kudede aladele määrab tema kasutamise edukuse mitmesuguste lihas- ja liigesetraumade, venituste, lõikehaavade, kriimustuste ja põletuste korral. Ta leevendab suurepäraselt valu, desinfitseerib kahjustatud kohti ning soodustab haavade, eriti aga mädaste haavade paranemist. Lisaks summutab teepuuõli erinevate mikroorganismide, bakterite ja seente toimet, kuna tal on antibakteriaalsed ja seenevastased omadused.Soe vann mõne tilga teepuuõliga avaldab lisaks kõigele muule suurepärast lõõgastavat toimet ning tõstab organismi toonust ja immuunsust.
ASSIMILAATOR 90 kapslit    Naturaalsete ensüümide baasil olev tõhus vahend seedimise ja ainevahetuse parandamiseks. Seedimist soodustav bioaktiivne toode. Koostises on taimse päritoluga fermendid proteaas, amülaas, laktaas, tsellulaas, maltaas, lipaas, papain papaiast, bromeliin ananassist, mis lõhustavad seedekulglas liitsuhkruid, liitvalke jt kompleksseid toitaineid. Sisaldab ka A ja D3 vitamiine.Kasutamine: täiskasvanutele 1 kapsel päevas toidukorra ajal.
CORAL MINE VESI 30 päeva Coral-Mine on looduslik toode, mis on valmistatud Jaapani süvavee korallidest, mida saadakse Jaapani merest Okinawa ja Tokunosima saarte lähedusest.Coral-Mine reguleerib mineraalide tasakaalu ja normaliseerib kõikide organite ja süsteemide tööd.Vette asetatud kotikene rikastab vee kasulike mineraalidega: taastab organismi vee ja soolade tasakaalu, mõjutab positiivselt neerude ja seedeelundite tööd, reguleerib arteriaalset vererõhku.Toetab luu- ja sidekoe kasvu. Mõjutab positiivselt organismi üldseisundit, avaldab vähest toniseerivat toimet. Toode reguleerib vee ja soolade ning hapete ja aluste tasakaalu ning parandab organismi üldseisundit. Normaliseerib ainevahetust ja täiendab organismi energiavarusid. Kasulik sportlastele ning füüsilise ja vaimse pinge korral.Kõik tootes Coral-Mine sisalduvad mineraalid aitavad normaliseerida organismi valkude, lipiidide ja nukleiinhapete ainevahetust. Magneesium ja kaltsium toetavad efektiivselt tugi- ja liikumiselundite funktsiooni ja aitavad kaasa luu- ning sidekoe uuenemisele. Reguleerib koos naatriumiga südame ja veresoonkonna tööd, toetab südame ja veresoonte tervist. Magneesium ei osale mitte üksnes närviimpulsside edasiandmises, vaid normaliseerib närvisüsteemi tööd ning aitab saada üle depressioonist. C-vitamiin toimib antioksüdandina ja takistab organismi enneaegset vananemist. Tasub märkida, et mainitud komponentide kombinatsioon toimib sünergiliselt. Iga komponendi kasulikud toimed võimenduvad teiste komponentide mõjul.Soovitatakse mineraalide kombinatsioonina joogivette. Parandab vee organoleptilisi omadusi.Kasutamine: asetada 1 pakike (ilma avamata) 1,5 liitrisse vette (vee kogust võib 2-3 korda vähendada). Soovitatakse kasutada pudelivett või filtreeritud vett. Vesi on 5 minuti pärast tarbimiseks valmis. Soovitav on vesi tarbida ära ühe päeva jooksul. Kuur peaks kestma miinimum 3 kuud. Parafight 2-3 kapslit päevas koos toiduga. ise vaadata, kas õhtul või hommikul. ( mulle meeldib õhtul võtta) Sipelgapuukoor 2-3 t samuti koos toiduga ja kas hommikul või õhtul. Assimilaator juua sisse hommikul klaasi vee sisse lahustatuna ja kapslist välja valatuna. Kui maitse ei meeldi, hoia nina kinni, siis maitset ei tunne. Teine kapsel enne õhtusööki , samuti klaasi veega ja kapslist välja võttes. Teepuuõli paljalt võta pole suurt võimalik. Selle manustamiseks hommikul 3 tilka ja õhtul 3 tilka, kasuta assimilaatori tühje kapsleid. Kes tahab võib lisada kuurile veel heade bakterite kapslid mega acitofiilius 1 kapsel 2x päevas. 5 kuuga ranget dieeti pidades ja neid tooteid manustades saab lahti psoriaasist, liigesevaludest, juhul, kui liigesed pole seene poolt täiesti ära söödud. Kui keegi soovib lisa informatsiooni, siis küsi julgelt, ma aitan sind




Ennetamine on seotud kandidiaasi soodustavate faktorite leidmise ning võimalusel kõrvaldamisega. Mõned tegurid, mida saab ise silmas pidada ja võimaluse korral vältida:

Väldi sigareti- ja teisi suitse , ära hoiusta putukamürk jmt. elamisruumides.
Kasuta riietuse ja ka kodutekstiilide puhul looduslikest kiududest kangaid
Kuivata riideid (värskes) õhus
Käldi toksiliste lõhnavate ainete kasutamist majas
Kasuta õhupuhastajat
Tarvita joogiks pudelivett
Peale keskonnas saab jälgida ka oma toitumist ja kasutatavaid toiduaineid. Vajadusel võib kasutada ka toidulisandeid:
Kindlusta, et saad regulaarselt päevase mineraalide- ja vitamiinidekoguse
Tarvita toiduaineid, mis sisaldavad vajalikke rasvhappeid nagu Omega 3
Kasulikud on näiteks probiootikud, küüslauk.
Õige toitumise saab kindlustada vastavate dieetide ja programmidega:
Väldi harilikke süsivesikuid (suhkur, sai, valge jahu, pudrud jne.)
Väldi pakendatud ja eeltöödeldud toite
Väldi toite, mis sisaldavad pärmi (leivad, saiad, küpsetised, juust, äädikas, suitsetatud liha, seened, melon, söögiülejäägid jne.) ning asenda need juur- ja aedviljade ja teiste teraviljadega
Suurenda madala süsivesikutesisaldusega juur- ja aedviljade tarbimist (brokkoli, asparagus, kapsas, porgand, lillkapsas, seller, kurk, baklažaan, küüslauk, lehtkapsas, salat, sibul, petersell, paprika, redis, herned jt.)
Säilita piisav proteiinikogus (liha, munad, pähklid, seemned, töötlemata õlid jt.)
Joo puhastatud vett, väldi mahlu, karastusjooke ja aklohooli
Muuda menüüd, et vältida allergiaid ja/või tundlikkust
Lisaks on kasulik regulaarne trenn tõstmaks energiataset ja higistamaks välja toksiine. Immuunsüsteemi tugevdamisele aitavad kaasa:
Kvaliteetne puhkus ja uni
Sobiv dieet
Alkohooli ja suitsetamise vältimine
Reglaarne trenn
Nõrgestatud immuunsüsteemiga isikutele soovitatakse mõnikord ka profülaktiliselt seentevastaseid ravimeid – vaginaalse seenpõletiku korduvuse korral näiteks klotrimasooli.
Vajad abi võta minuga ühendust meili aadressil marjelei@hotmail.com
või kirjuta mulle facebooki: https://www.facebook.com/marje.lei.5

Soovid endale Coral Club kliendinumbrit, siis järgnevalt lingilt on see võimalus olemas. Kliendinumber ei too kaasa kohustusi või lisamakseid. Küll aga oleks vaja teha, kliendinumbri tegemise päevast alates 90 päeva jooksul ost. Kui seda ei tehta, siis kliendinumber kustub. Ja numbri tegemisel pole suuremat mõtet.
Kui aga kliendinumnbrit ei soovi, võib niisama minuga kontakteeruda ja tooted osta.
Liitumiseks link : https://ee.coral-club.com/registration/?REF_CODE=269669458537

Suurema ülevaate toodetest saab järgnevalt lingilt. Lehel on näha jaemüügihinnad. Klubinumbriga saab igalt tootelt -20% soodustust. https://ee.coral-club.com/
Küsimuste korral kirjuta palun meilile : marjelei@hotmail.com

Puuduvad tõendid, et diagnostilised testid on efektiivsed.
Vastupanu võib tekkida seenevastaste ravimite liigtarvitamise tõttu.
Seenevastaste ravimite kasutamisel on kõrvalmõjud.
"Pärmseene soes" väidab: "Kui hoolika tervisekontrolli käigus ei suudeta avastada sinu sümptomite põhjustajat ja sinu haiguslugu on tüüpiline, siis on võimalik, et su terviseprobleemid on seotud pärmseenega." Antud raamat väidab lisaks, et kultuuridepõhised analüüsid ei ole tavaliselt pärmseene sündroomi diagnoosimisel abiks, kuna Candida albicansi elab iga inimese organismis. Seetõttu on parimad viisid diagnoosi kinnitamisel patsiendi haigusloo põhjalik uurimine ja määratud ravile reageerimise tulemused. Crook väitis, et sündroom esineb seoses järgmiste faktoritega:
antibiootikute kasutamine süsivesikute- ja pärmirikkad dieedid suukaudsete rasestumisvastaste pillide kasutamine kortisooni kasutamine igasugune seisund, mis nõrgendab immuunsüsteemi, kaasaarvatud rasedus, suhkru ületarbimine ja kokkupuude hallituste ja keskkonnakemikaalidega
Crooki ideed on mõneti faktidel baseeruvad, olles õiged näiteks antibiootikumide, rasestumisvastaste pillide ja teiste ravimite mõju kohta pärmseene vohamise soodustamisel, eriti vagiinas. Siiski, pärmseene sündroomi diagnoosi ei tohiks panna ilma kindlate kliinilisteb märkideta põletikust, mis võib kaasa arvata sügelemist, valulikkust, löövet ja eritist. Tekkepõhjused ja –mehhanismid
Olenemata kehapiirkonnast või elundkonnast, kus pärmseene vohamine on alguse saanud, on peapõhjuseks teatud tegurite mõju, mille tulemusena on Candida albicansist kontrolli all hoidvad bakterid nõrgenenud või hävitatud. Candida albicansi liigne vohamine seedetraktis tekib seente ja bakterite vahelise tasakaalu häirumisel. Seda võivad põhjustada näiteks antibiootikumravi, sooleparasiidid, krooniline kõhukinnisus, krooniline kõhulahtisus ja liigne alkoholitarbimine.
Candida albicans põhjustab söögitorupõletikku ehk soorösofagiiti enamasti AIDS-i haigetel või vähivastast keemiaravi saavatel inimestel, kuna nende organism on tugevalt nõrgenenud ja immuunsüsteem ei suuda osutada vajalikku vastupanu. Mõnikord võib haigus tekkida ka maosisu tagasivalgumise ehk reflukshaiguse tüsistusena.
Kandidiaasi teket nahal soodustab suhkurtõbi, rasedus, pikaajaline hormoon-, antibiootikum- või keemiaravi. Ka ülekaalulisus on avastatud ühena põhjustest - selle korral higistab inimene rohkem ja nahavoldid hõõrduvad üksteise vastu, mis kiirendab seene levikut ja ärrituse suurenemist. Sõrmede haigestumist soodustab töötamine niisketes tingimustes ning kodukeemia rohke kasutamine.
Candida albicansi vohamist suus soodustavad suhkurtõbi, hormoonravi, halvasti sobivad hambaproteesid, suitsetamine ning vähene süljeeritus.
Pärmseente poolt tekitatud vaginiidi ehk tupepõletiku teket soodustavad antibiootikumide kasutamine, rasedus, rasedusvastaste tablettide kasutamine, suhkurtõbi, immuunpuudulikkus ning kemikaalide üleliigne kasutamine intiimhügieenis. Meestel põhjustavad pärmseened peenise pea põletikku ehk balantiiti, mis avaldub põletava valu ning sügelusega, eesnahk võib olla punetav.
Sümptomid ehk avaldumine Arvatavaid pärmseene sündroomi sümptomideid on arvukalt ja tihtipeale esinevad nad seosetult. Need võivad olla segadusseajavad ja masendust tekitavad nii arstile kui ka patsiendile. Kindlasti peab rõhutama, et termin "krooniline pärmseene sündroom" leiutati katsena seletada kõnealuseid sümptomeid. Puuduvad usaldusväärsed teaduslikud andmed, mis toetaks antud tundemärkide seletust. Haudunud nahavoltides - kubeme-, kaenlaalustes-, kõhunahavoltides, rindade all - esineb tugevalt punetav ning sageli leemendav pindmine nahakahjustus. Põhikolde ümber on palju samasuguseid väikseid koldeid. Iseloomulik on aeg-ajalt tekkiv või pidev naha sügelemine. Käte haigestumise puhul tekib tavaliselt 3-4 sõrme vahele sügelev või kihelev piirdunud punetav ja leemendav pindmine nahakahjustus. Küünte haigestumise puhul tekib küünevalli piirkonnas mõõdukas turse ja punetus, küünevallile vajutamisel võib erituda veidi kreemitaolist eritist. Küünde tekivad kollakad alad ja kõõneplaat võib kihiti laguneda. Suu kandidoosile ehk suusoorile on iseloomulik paha maitse suus, valge katuga kaetud keel, limaskestade kipitus, punetus ning põletav tunne suus. Candida albicans võib põhjustada ka haavandeid suunurkades. Kandida vohamine söögitorus võib olla sümptomiteta, sageli on samaaegselt nakatunud ka suu ja neel. Tupe kandidoosile on iseloomulik sügelemine, tupe limaskestade turse ning punetus ning teraline limaskestadele kleepunud valgevoolus. Balantiidi korral on sümptomid analoogsed (sügelus, punetus ning vahel ka valulikkus).
Kandidasepsise puhul levivad seened vereringega kogu organismis, põhjustades näiteks pikaajalist palavikku. Sümtomid võivad avalduda erinevalt meestel ja naistel ning ka lastel ja täiskasvanutel:
Naised: korduvad vaginaased põletikud, PMS (premenstruaalne sümndroom), kuseteede põletikud, seksuaalne alatalitlus, valulikud vahekorrad, endometrioos, viljatus jne.
Mehed: kurnatus, peavalud, seedehäiretega seotud tundemärgid, lihas- ja liigesevalud, seksuaalne alatalitlus, depressioon, mälukaotused jne.
Imikud/lapsed: pidevad külmetumised, ärritatavus, unehäired, seedehäiretega seotud tundemärgid, tähelepanupuuduse ja hüperaktiivsuse häire, nahalööbed, kõrvaprobleemid jne.
Noorukid: kurnatus, koolis hakkamasaamisemured, depressioon, ärritatavus, peavalus, tundlikkus toidu ja kemikaalide suhtes jne.
Kroonilist pärmseene sündroomi seostatakse ka mitmete teiste seisunditega nagu Crohni tõbi, skleroderma, myasthenia gravis, ekseem, luupus, psoriaas, mitmekordne skleroos, sinusitis, reumaatiline artriit, akne, astma ja krooniline lööve (nõgestõbi).
Ülaltoodute kõrval on kirjaldatud ka veel paljusid teisi tundemärke ja faktoreid: tunne, nagu oleks paha ja ebamugav olla üle kogu keha, korduvad üldesinevad sümptomid, korduvad seedehäirete sümptomid, korduvad seenpõletikud, isu teatud toidu järgi nagu maiustused, saiatooted ja alkohool, sümptomite halvenemine peale magusa tarbimist, hallitavas või niiskes keskkonnas viibimine, kokkupuude parfüümide, tubakasuitsu või kemikaalidega.
Diagnoosimine ehk milliseid uuringuid võidakse teha ja miks
Kuna antud sündroomi pole kunagi selgelt defineeritud ja töötav diagnostiline lähenemine puudub, ei ole olemas kindlat analüüsi kroonilise kandidoosi avastamiseks. Arstid, kes usuvad, et sündroom eksisteerib, ütlevad, et seda diagnoositakse peamiselt väljaarvamise teel. Aastate jooksul on koostatud mitmeid küsitlusi aitamaks sündroomi klassifitseeriga ja raamistada, on avaldatud arvukalt raamatuid, artikleid, reklaame arvatavasti sündroomi leevendatavte ravimite ja vahendite kohta jne.
Kuigi sageli pole uuringuid vaja teha - diagnoos pannakse iseloomuliku haiguspildi põhjal – on olemas mõned "kinnitavad" testid, mida võib teha. Kuna taolised analüüsid pole näidanud kasulikkust ühegi haiguse diagnoosimisel, ei kompenseerita nende kulusid tervisekindlustuste poolt. Samuti puuduvad andmed, et need analüüsid kinnitavad pärmseene sündroomi diagnoosi õigsust.
Proovid patsiendi väljaheitest, et kindlaks määrata Candida albicansi vastaste antikehade taset, mis kinnitaks pärmseene olemasolu. Kahjuks on enamus inimeste organismis Candida albicansi, nii et sellised analüüsid ei anna väga alustpanevaid andmeid.
Üldine seedeelunkonna ja väljaheite analüüs vaatleb seedimist, imendumist ja käärsoole keskkonda. Patsient peab selleks analüüsiks hakkama ette valmistuma mitu päeva enne spetsiaalse dieediga. Tulemused peaks arvatavasti andama ülevaate soolkonna keskkonnast ja kinnitama Candida albicansi olemasolu. Samas annab see aimu, millised faktorid mängivad rolli vohamise juures.
Ebaselgetel juhtudel võetakse kahjustatud piirkonnast materjali ning uuritakse seda seente kindlaks tegemiseks laboratoorselt.
Kandidasepsise ehk veremürgistuse puhul võetakse veenist mitu vereanalüüsi ning uuritakse neid haigustekitaja suhtes.
Ravivõimalused
Programm: Tooted mida vajad, et võitlus oleks kergem ja tulemuslikum.
PARAFIGHT . 90 kapslit Parafight on laia toimespektriga parasiitidevastane toode. Toote koostises on üldtuntud helmintide vastased taimed, mis aitavad organismi tõhusalt ja optimeerivad seedeelundite funktsiooni. Parafight kompleks toimib efektiivselt erinevate ohtlike helmintooside korral, takistab patogeensete bakterite ja pärmseente tegevust. Efektiivne profülaktilise vahendina helmintide ja ainuraksete invasiooni vastu.Mürkide vastane toime, tugevdab soolte peristaltikat.Parandab seedeelundite tervist ja organismi üldseisundit. Toode on efektiivne abistava vahendina seedeelundite haiguste ravis.SIPELGAPUUKOOR 90 kapslit Loodustoode Sipelgapuu koor võilillega sisaldab taimset kompleksi, mis peatab patogeensete bakterite, viiruste ja seente arengu, toimib hingamisteede haiguste ning erineva lokalisatsiooniga põletikuliste protsesside korral. Tootel on antibakteriaalne, seenevastane, viirusevastane ja põletikuvastane toime.Aitab leevendada külmetuse sümptomeid ja suurendab vastupanuvõimet infektsioonidele. Tõstab organismi immuunsust.Toode on efektiivne kuse-suguteede haiguste kompleksravis ning naha seenhaiguste ja mädaste protsesside korral.
TEEPUUÕLI 30 ml     Teepuuõli ei saada mitte teelehtedest vaid mürdipuu ja melaleuka (Melaleuca) põõsaste lehtedest, mille peamised kasvukohad on Malaisia ja Kagu-Aasia. Õlilahus on tugeva kontsentratsiooniga, mistõttu seda võib kasutada ainult välispidiselt. Kuid isegi õli välispidisel kasutamisel peab olema ettevaatlik, eriti aga tundliku naha korral.Kaasaegne teadus alustas teepuuõli omaduste uurimist esmakordselt XX sajandi alguses. Uuringute käigus tehti kindlaks, et õli on antiseptilise toime poolest 100 korda tugevam karboolhappest, kuid seejuures ei ole inimesele kahjulik. 1937. aastal avastati veel üks selle õli fantastiline omadus: vere ja muude orgaanilise päritoluga ainete olemasolul suurenevad selle antiseptilised omadused veel 10-20 % võrra.Praegu kasutatakse teepuuõli kui laia toimespektriga antiseptilist vahendit. Nagu kinnitavad taime Ameerika poolsed uurijad: „see antibakteriaalsete, seenevastaste ja põletikuvastaste omadustega antiseptik võib toime tulla praktiliselt kõikide haigustega, alates juukseid kärpivast ekseemist pealael, kuni küünte seenkahjustusteni varvastel“. Teepuuõli koostis kujutab looduse enda poolt tasakaalustatud kombinatsiooni 50-st koostisosast (sealhulgas monoterpeenid, diterpeenid, tsineool, viridifloreen, B-terpineool, L-terpineool), mis tagavad nahale tervistava toime.Teepuuõli on efektiivne vahend ägedate ja krooniliste naha põletike korral. Avaldab taastavat toimet, kõrvaldab naha ärrituse, tursed, sügeluse, punetuse ning mäda- ja vistrikulööbed. Kosmetoloogias kasutatakse rasuse naha igapäevaseks hooldamiseks, samuti kõõma, juuste väljalangemise ja soolatüügaste korral. Teepuuõli kõrge imendumisvõime võimaldab sellel toimida samaaegselt nii nahapealse (pindmine nahk), interdermaalse (naha sisemus) kui molekulaarraku (iga elava raku sisemus) tasandil.Huvitav on fakt, et teepuuõli mõjub eranditult nahapinna patoloogiliselt muutunud aladele ning parandab selle rakukasvu ja uuenemist. Isegi naha kahjustamisel parasiitide poolt (täid, sügelised), annab nimetatud õli kasutamine pikaaegse positiivse tulemuse.Teepuuõli toime kahjustatud kudede aladele määrab tema kasutamise edukuse mitmesuguste lihas- ja liigesetraumade, venituste, lõikehaavade, kriimustuste ja põletuste korral. Ta leevendab suurepäraselt valu, desinfitseerib kahjustatud kohti ning soodustab haavade, eriti aga mädaste haavade paranemist. Lisaks summutab teepuuõli erinevate mikroorganismide, bakterite ja seente toimet, kuna tal on antibakteriaalsed ja seenevastased omadused.Soe vann mõne tilga teepuuõliga avaldab lisaks kõigele muule suurepärast lõõgastavat toimet ning tõstab organismi toonust ja immuunsust.
ASSIMILAATOR 90 kapslit    Naturaalsete ensüümide baasil olev tõhus vahend seedimise ja ainevahetuse parandamiseks. Seedimist soodustav bioaktiivne toode. Koostises on taimse päritoluga fermendid proteaas, amülaas, laktaas, tsellulaas, maltaas, lipaas, papain papaiast, bromeliin ananassist, mis lõhustavad seedekulglas liitsuhkruid, liitvalke jt kompleksseid toitaineid. Sisaldab ka A ja D3 vitamiine.Kasutamine: täiskasvanutele 1 kapsel päevas toidukorra ajal.
CORAL MINE VESI 30 päeva Coral-Mine on looduslik toode, mis on valmistatud Jaapani süvavee korallidest, mida saadakse Jaapani merest Okinawa ja Tokunosima saarte lähedusest.Coral-Mine reguleerib mineraalide tasakaalu ja normaliseerib kõikide organite ja süsteemide tööd.Vette asetatud kotikene rikastab vee kasulike mineraalidega: taastab organismi vee ja soolade tasakaalu, mõjutab positiivselt neerude ja seedeelundite tööd, reguleerib arteriaalset vererõhku.Toetab luu- ja sidekoe kasvu. Mõjutab positiivselt organismi üldseisundit, avaldab vähest toniseerivat toimet. Toode reguleerib vee ja soolade ning hapete ja aluste tasakaalu ning parandab organismi üldseisundit. Normaliseerib ainevahetust ja täiendab organismi energiavarusid. Kasulik sportlastele ning füüsilise ja vaimse pinge korral.Kõik tootes Coral-Mine sisalduvad mineraalid aitavad normaliseerida organismi valkude, lipiidide ja nukleiinhapete ainevahetust. Magneesium ja kaltsium toetavad efektiivselt tugi- ja liikumiselundite funktsiooni ja aitavad kaasa luu- ning sidekoe uuenemisele. Reguleerib koos naatriumiga südame ja veresoonkonna tööd, toetab südame ja veresoonte tervist. Magneesium ei osale mitte üksnes närviimpulsside edasiandmises, vaid normaliseerib närvisüsteemi tööd ning aitab saada üle depressioonist. C-vitamiin toimib antioksüdandina ja takistab organismi enneaegset vananemist. Tasub märkida, et mainitud komponentide kombinatsioon toimib sünergiliselt. Iga komponendi kasulikud toimed võimenduvad teiste komponentide mõjul.Soovitatakse mineraalide kombinatsioonina joogivette. Parandab vee organoleptilisi omadusi.Kasutamine: asetada 1 pakike (ilma avamata) 1,5 liitrisse vette (vee kogust võib 2-3 korda vähendada). Soovitatakse kasutada pudelivett või filtreeritud vett. Vesi on 5 minuti pärast tarbimiseks valmis. Soovitav on vesi tarbida ära ühe päeva jooksul. Kuur peaks kestma miinimum 3 kuud. Parafight 2-3 kapslit päevas koos toiduga. ise vaadata, kas õhtul või hommikul. ( mulle meeldib õhtul võtta) Sipelgapuukoor 2-3 t samuti koos toiduga ja kas hommikul või õhtul. Assimilaator juua sisse hommikul klaasi vee sisse lahustatuna ja kapslist välja valatuna. Kui maitse ei meeldi, hoia nina kinni, siis maitset ei tunne. Teine kapsel enne õhtusööki , samuti klaasi veega ja kapslist välja võttes. Teepuuõli paljalt võta pole suurt võimalik. Selle manustamiseks hommikul 3 tilka ja õhtul 3 tilka, kasuta assimilaatori tühje kapsleid. Kes tahab võib lisada kuurile veel heade bakterite kapslid mega acitofiilius 1 kapsel 2x päevas. 5 kuuga ranget dieeti pidades ja neid tooteid manustades saab lahti psoriaasist, liigesevaludest, juhul, kui liigesed pole seene poolt täiesti ära söödud. Kui keegi soovib lisa informatsiooni, siis küsi julgelt, ma aitan sind



Ennetamine on seotud kandidiaasi soodustavate faktorite leidmise ning võimalusel kõrvaldamisega. Mõned tegurid, mida saab ise silmas pidada ja võimaluse korral vältida:

Väldi sigareti- ja teisi suitse , ära hoiusta putukamürk jmt. elamisruumides.
Kasuta riietuse ja ka kodutekstiilide puhul looduslikest kiududest kangaid
Kuivata riideid (värskes) õhus
Käldi toksiliste lõhnavate ainete kasutamist majas
Kasuta õhupuhastajat
Tarvita joogiks pudelivett
Peale keskonnas saab jälgida ka oma toitumist ja kasutatavaid toiduaineid. Vajadusel võib kasutada ka toidulisandeid:
Kindlusta, et saad regulaarselt päevase mineraalide- ja vitamiinidekoguse
Tarvita toiduaineid, mis sisaldavad vajalikke rasvhappeid nagu Omega 3
Kasulikud on näiteks probiootikud, küüslauk.
Õige toitumise saab kindlustada vastavate dieetide ja programmidega:
Väldi harilikke süsivesikuid (suhkur, sai, valge jahu, pudrud jne.)
Väldi pakendatud ja eeltöödeldud toite
Väldi toite, mis sisaldavad pärmi (leivad, saiad, küpsetised, juust, äädikas, suitsetatud liha, seened, melon, söögiülejäägid jne.) ning asenda need juur- ja aedviljade ja teiste teraviljadega
Suurenda madala süsivesikutesisaldusega juur- ja aedviljade tarbimist (brokkoli, asparagus, kapsas, porgand, lillkapsas, seller, kurk, baklažaan, küüslauk, lehtkapsas, salat, sibul, petersell, paprika, redis, herned jt.)
Säilita piisav proteiinikogus (liha, munad, pähklid, seemned, töötlemata õlid jt.)
Joo puhastatud vett, väldi mahlu, karastusjooke ja aklohooli
Muuda menüüd, et vältida allergiaid ja/või tundlikkust
Lisaks on kasulik regulaarne trenn tõstmaks energiataset ja higistamaks välja toksiine. Immuunsüsteemi tugevdamisele aitavad kaasa:
Kvaliteetne puhkus ja uni
Sobiv dieet
Alkohooli ja suitsetamise vältimine
Reglaarne trenn
Nõrgestatud immuunsüsteemiga isikutele soovitatakse mõnikord ka profülaktiliselt seentevastaseid ravimeid – vaginaalse seenpõletiku korduvuse korral näiteks klotrimasooli.
Vajad abi võta minuga ühendust meili aadressil marjelei@hotmail.com
või kirjuta mulle facebooki: https://www.facebook.com/marje.lei.5

Soovid endale Coral Club kliendinumbrit, siis järgnevalt lingilt on see võimalus olemas. Kliendinumber ei too kaasa kohustusi või lisamakseid. Küll aga oleks vaja teha, kliendinumbri tegemise päevast alates 90 päeva jooksul ost. Kui seda ei tehta, siis kliendinumber kustub. Ja numbri tegemisel pole suuremat mõtet.
Kui aga kliendinumnbrit ei soovi, võib niisama minuga kontakteeruda ja tooted osta.
Liitumiseks link : https://ee.coral-club.com/registration/?REF_CODE=269669458537

Suurema ülevaate toodetest saab järgnevalt lingilt. Lehel on näha jaemüügihinnad. Klubinumbriga saab igalt tootelt -20% soodustust. https://ee.coral-club.com/
Küsimuste korral kirjuta palun meilile : marjelei@hotmail.com