Ilu kokteilid- mis toetavad tervist!

DAILY DELICIOUS Beauty Shake 3 ERINEVAT MAITSET.
Toitainete ja kollageenidega tasakaalustatud proteiinikokteil igapäevaseks ilu ja tervise toetamiseks
* 21 g proteiini*
* tasakaalustatud proteiini valem
* 195 kcal*
* 0 g transrasvu
* gluteenivaba
* GMO-vaba
* kollageen (logo Verisol®)
* 11 ilu toitainet
* naturaalne maitse
* kerge (puudub raskustunne)
* Ühe portsjoni 250 ml kokteili valmistamisel 1,5% rasvasisaldusega piimast.
* Ideaalselt tasakaalustatud proteiini valem, mis ühendab endas 3 bioloogiliselt kõige väärtuslikumat (loomse ja taimse) valgu allikat
* Harmooniline kooslus 11 hoolikalt valitud toitainest (vitamiinid ja mineraalid), mis on vajalikud ilu ja nooruse toetamiseks ja säilitamiseks
* Nooruse superkomponent – kollageen
* Kerge ja naturaalne maitse!
Kõik see kokku moodustab meeldiva ja kasuliku hommiku-, lõuna- või õhtusöögi, mis sulandub ideaalselt mistahes päevaplaani või -kavasse.
Tasakaalustatud proteiini valem
Kokteili Daily Delicious Beauty Shake aluseks on tasakaalustatud proteiini valem 3 kõige väärtuslikumast valgu allikast: piimavalgust, vadakuvalgu kontsentraadist ja sojavalgu isolaadist.
Loomsed valgud tagavad meile kõik vajalikud aminohapped, suruvad pikaks ajaks alla näljatunde ja vähendavad söögiisu. Taimne valk ei vaja organismis lõhustudes täiendavat energiakulu.
Kahte liiki valgu – loomse ja taimse ühendamine annab samaaegselt nii maksimaalse kasu kui kerge omastavuse. Tänu erinevale omastamiskiirusele kustutavad proteiinid pikaks ajaks nälja ja vähendavad söögiisu.
Värskes rasvavabast piimast valmistatud proteiinis, mis kuulub kokteili Daily Delicious Beauty Shake koostisse, leidub kuni 93% puhast valku. Tänu aeglasele lõhustumiskiirusele on see organismi jaoks ökonoomne energiaallikas, mis annab pikaaegse täiskõhutunde. Aeglane valkude ja aminohapete eraldumine sellisest valguliigist võimaldab pika ajaperioodi jooksul tagada lihaskudede toitumise.
Kõikide loomsete valkude seas loetakse piimavalku üheks kõige paremaks. Organism omastab seda kiiremini ja paremini kui lihavalke või isegi kergemaid kalavalke. Erinevalt taimsetest valkudest sisaldab piimavalk kõiki asendamatuid (organismi poolt mittetoodetavaid) aminohappeid.
Vadakuproteiini kontsentraadil on kõrge toiteväärtus ning see sisaldab kuni 81% puhast valku. Ta eristub kõrge omastatavuse poolest ja tagab lihaste kiire küllastumise aminohapetega. Mitte asjata ei nimetata vadakuvalku „lihasvalguks“, kuna ta on heaks toitaineks lihaskudedele, mis kulutavad seda energiaallikana. Selle eest vastutavad valgu koostises olevad kolm asendamatut aminohapet– valiin, leitsiin ja isoleitsiin, mida lihased kasutavad rasvavahetuse soodustamiseks, rasvade „põletamiseks“ ja lisaenergia eraldamiseks.
Sojavalgu isolaat on kergesti omastatav toitaine, mis sisaldab kuni 90% taimset valku. Tootmisprotsessis allutatakse sojaisolaat spetsiaalsele puhastusele, mille tulemusel eemaldatakse selle koostisest täielikult rasvad, süsivesikud, isoflavoonid ja muud ained ning säilib puhas sojavalk. See on kergesti seeditav ja omastatav ning ühildub väga hästi piimavalguga. Sojavalk soodustab „halva“ kolesterooli taseme alanemist organismis ja südame ning veresoonte töö reguleerimist.
11 ilu toitainet
Kokteili koostisse kuuluvad hoolikalt valitud 11 toitainet (vitamiinid ja mineraalid), millest igaüks on määratud igapäevaselt hoolitsema teie tervise ja ilu eest. Ühildudes harmooniliselt üksteisega aitavad need säilitada naha elastsust ja vetruvust, juuste ilu ja küünte tugevust.
Paraaminobensoehape (В10)
* Kaitseb nahka päikese mõju eest
* Normaliseerib melaniini tootmist nahas
* Ennetab pigmendilaikude teket
Vitamiin А
* Ennetab venituste ja vistrike teket
* Toidab nahka, ühtlustab naha jumet
Vitamiin С
* Stimuleerib kollageeni tootmist
* Tugevdab veresoonte seinu
* Tõstab naha elastsust
Niatsiin (РР)
* Omab regenereerivat toimet
* Kaitseb nahahaiguste eest
* Ennetab juuste väljalangevust
Vitamiin Е
* Tugev antioksüdant
* Osaleb naha regenereerimise protsessis
* Annab nahale vetruvuse ja elastsuse
Pantoteenhape (В5)
* Tugevdab juukseid ja küüsi
* Aeglustab naha vananemise protsessi
* Annab juustele siidisust
Foolhape (В9)
* Soodustab juuste tervet kasvu
* Annab nahale tervisliku ilme
Biotiin (Н)
* Niisutab juukseid
* Väldib küünte kihistumist
* Tugevdab naha sisemisi kihte
Magneesium (Mg)
* Silendab kortse
* Tugevdab küüsi
* Vastutab elastiini tootmise eest
Seleen (Se)
* Aeglustab naha vananemist
* Ennetab kõõma tekkimist
Vask (Cu)
* Soodustab elastiini moodustumist
* Kaitseb juukseid väljalangemise eest
Nooruse koostisosa
Kollageen on sidekudede peamine valk, sellest koosnevad meie nahk, lihased, juuksed ja küüned. 40% kollageeni üldkogusest organismis sisaldub nahas, andes sellele vetruvuse ja elastsuse. Seoses vanusega väheneb kollageeni süntees organismis: juuksed ja küüned muutuvad õhemaks, nahk hakkab vananema, tekivad esimesed kortsud. Seetõttu on kollageeni taseme säilitamine organismis väga tähtis tervise ja ilu hoidmise seisukohast.
Kokteilides Daily Delicious Beauty Shake kasutatakse kollageeni peptiide juhtivalt kollageeni innovaatiliste vormide tootjalt Saksamaalt kaubamärgi Verisol® all. See on kõrge efektiivsusega hüdrolüüsitud kollageeni vorm, mis koosneb kolmest aminohappest: lisiinist, proliinist ja hüdroksüproliinist. Tänu oma madalmolekulaarsele massile on need kollageenid organismis kiiresti ja kergesti omastatavad. Kollageen Verisol® ühildub suurepäraselt teiste komponentidega, on kergesti organismi poolt omastatav ning sellel on kõrge biosaadavuse aste. Toimides seespidiselt
niisutavad kollageeni peptiidid nahka, suurendavad selle vetruvust ja elastsust, samuti aeglustavad kortsude tekke protsessi.
Kerge ja naturaalne maitse
Tegime kokteili Daily Delicious Beauty Shake maksimaalselt sarnaseks meie kõigi poolt armastatud õrna ja kerge konsistentsiga piimakokteiliga.
Nautige õhulist vanilli, šokolaadi ja vaarika maitset ning võtke iga sõõmuga vastu „portsjon“ tõelist ilu ja tervise hoolitsust:
* Vanill
Veidi sulanud jäätise maitse – peen ja kergelt vürtsikas, vähesed suudavad jääda ükskõikseks.
* Vaarikas
Vaarika õrn, iseloomuliku hapukusega maitse meeldib igas vanuses maiasmokkadele.
* Šokolaad
Lapsepõlvest tuttav ja pehme šokolaadi maitse viitega vaniljejäätisele teeb sellest kokteilist ideaalse magustoidu.
Kokteilis Daily Delicious Beauty Shake kasutatakse kõige paremaid naturaalseid magustajaid:
Erütritooli leidub looduses vetikates ja puuviljades. Sobib ideaalselt inimestele, kes hoolivad oma tervisest, jälgivad kaalu ja suhkrusisaldust veres. Selle magususe profiil on väga lähedane suhkrule (sisaldab 60–70% suhkru magususest). Ainevahetuse seisukohast on see unikaalne. Erütritool imendub kergesti peensooles ning väljutatakse muutumatul viisil. Ei tekita kaariest ning selle glükeemiline indeks võrdub nulliga.
Steviosiid on looduslik suhkruasendaja, mida saadakse stevia taimest, tuntud ka „meerohu“ nime all. Steviosiidil on kõrge magususe koefitsient ja madal energeetiline väärtus, see ei avalda organismile kahjulikku mõju.
Igapäevane rahulolu maitse ja tervislikkusega
Nüüd ei seisa naiste ees enam traditsioonilist piinarikast valikut maitse ja tervislikkuse vahel, sest need mõlemad omadused on ühendatud ühte kokteili. Kokteiliga Daily Delicious Beauty Shake naudite maitsvat magustoitu ning saate samaaegselt olla rahul toote maksimaalse tervislikkusega.
Kuidas valmistada
Kokteili valmistamiseks on vaja vaid mõni minut aega, šeikerit ja piima.
1. Lisada üks mõõtelusikas pulbrit 250 ml piima sisse.
2. Segada šeikeris või blenderis 2 minutit.
Kokteil on väga kasulik inimesele:
* kes hoolib naha, juuste ja küünte ilust
* kes hindab oma aega
* kes tegeleb spordiga
* kes väsib sageli ja kannatab stressi all
* kellel on probleeme seedimisega
* kes soovib säilitada oma kehakaalu normi piirides
Kasutusvariandid
* Saame saledaks ilusalt
Sageli tekib dieedi ajal organismis vitamiinide ja mineraalide vaegus, mis põhjustab näo kahvatust, juuste ja küünte kvaliteedi halvenemist ja muid ebameeldivaid ilminguid.
Kokteilid aitavad langetada kaalu organismile kahju tekitamata. Mitme valguliigi ühildamine annab pikaaegse täiskõhutunde, mis aitab vähendada portsjonite suurust ja ööpäevas tarbitavate kalorite hulka. Kõik, mida te vajate, on kokteili lisamine oma igapäevasesse ratsiooni ühe toidukorra asemel.
* Vormime keha
Sale ja trimmis, arenenud lihastega keha on alati kaunis. Kuid mitte kõigil ei õnnestu saavutada soovitud reljeefi piirdudes vaid tavalise ratsiooniga. Kui ühildada kokteilide tarbimine koormusega, on võimalik lihasmassi mahtu suurendada. Kokteil täidab lihased kõikide nende kasvuks vajalike toiteainetega, annab organismile lisaenergiat raskete füüsiliste harjutuste tegemisel ning aitab taastada lihaskudesid pärast intensiivseid treeninguid.
Kokteil tuleb lisada ratsiooni valgu lisaallikana ühildades selle ühe toidukorraga, samuti 20 minutit enne treeningut või tunni jooksul pärast seda.
* Elame aktiivselt
Tänapäevane elutempo ei jäta sageli aega täisväärtusliku toidu tarbimiseks. Kokteilide abil on teil alati võimalus jääda liikuvaks ning samas terveks ja energiliseks. Loomse ja taimse valgu ühildamine annab pikaks ajaks
täiskõhutunde (tänu valkude erinevale omastamiskiirusele). Igapäevane kokteilide tarbimine annab teile energiat, ilu ja tõstab eluks vajalikku toonust.
Koos Daily Delicious te tunnete end taas noorena ja elujõulisena!
Kui soovid kokteile, endale, oma perele ja sõbrale. Kirjuta ja joonista mulle. Organiseerime
Võta minuga ühendust kirjutades siia postituse kommentaari või siis meilile marjelei@hotmail.com