Naha uus elu- siidine, puhas ja komedoonide vaba-lisaks trimmitud!

C7 Noorendava efektiga toniseeriv näomask.
TELLI KOHE Ainult sellel kuul -15% allahindlust. Hind kirjas postituse all.
Toniseeriv, noorendava efektiga näomask pingutab nahka värskendades ja pleegitades selle värvi. Näomask taastab naha elastsuse ja annab sellele värskuse.
Suhkruroo, õuna ja varemerohu ekstraktid hoolitsevad õrnalt naha eest ning neil on suurepärased toniseerivad omadused: need tõstavad lihastoonust, parandavad vereringet ja lümfivoolu rahustades pinges ja väsinud nahka, samuti kõrvaldavad ärrituvuse ja põletiku, eriti kasulikud on tundlikule nahale.
Sidruniekstrakti kasutatakse tänu tema suurele sidruni, askorbiin- ja õunhappe sisaldusele kombineeritud ja rasuse näonaha puhastusvahendites. Ekstrakti sagedane kasutamine parandab oluliselt naha seisundit tervikuna: normaliseerib rasunäärmete tööd, vähendab komedoonide tihedust, ahendab poore, pleegitab efektiivselt nahka, aitab eemaldada tedretäppe, liigseid pigmente, vereringe joonist ja allergilist löövet. Samuti omab see antibakteriaalset toimet, stimuleerib rakkude moodustumise protsessi, silub väiksemaid kortse.
Pajuekstrakt on rikas parkainete, C-vitamiini, glükosiidide, flavonoidide, piimhappe ja teiste aktiivsete ainete poolest, mille koostoime avaldab antiseptilist, põletikuvastast ja tervendavat efekti. Ekstrakt sobib suurepäraselt pooride puhastamiseks ja efektiivseks sarvestunud rakkude koorimiseks naha pinnalt.
Rohelise tee ekstrakt on suurepärane vahend naha hooldamiseks. Säilitades naha nooruse ja ilu mõjub roheline tee raku tasemel: tugevdab veresoonte seinu, kaitseb nahka vabade radikaalide ja ultraviolettkiirte toime eest, tugevdab mikroringlust ja stimuleerib kollageeni moodustumist. Parandab hapniku ja vee-soola ainevahetust, takistab kuperoosa teket, eemaldab punetust. Lisaks kasutatakse rohelise tee ekstrakti edukalt silmaümbruse naha hooldamiseks, kuna see aitab toime tulla tumedate ringide ja kottidega silmade all.
Alfa-lipoehape on asendamatu närtsinud ja probleemse naha korral, parandab üldseisundit, noorendab, taastab selle terve jume.
Parima efekti saavutamiseks on pärast toniseerivat maski soovitav igapäevaseks hoolduseks kasutada kortsudevastast seerumit ja vanaemisprotsessi aeglustavat niisutavat kreemi.
Koostis: vesi, aaloe ekstrakt, hüaluroonhape, suhkruroo, sidruni, õuna, rohelise tee, viinamarjaseemnete, paju ja varemerohu ekstraktid, A- ja E-vitamiinid, pantenool, allantoiiin, apelsini-, greibi- ja mandariiniõli, abikomponendid.
Kõikidele tellijatele sellel kuul -15% allahindlust. Hind 58,50 / nüüd 46.-
Kui on huvi teiste looduslike kosmeetika toodete vastu, uuri julgesti. Tooted on fantastilised.