Immuunsus, taaastumine. Haimaksaõli- super abiline.

Haimaksaõli on hämmastav looduslik tervist tugevdav vahend. Haimaksaõlis sisalduvate kasulike ainete mitmekesisuse tõttu nimetatakse seda “halliks kullaks”. Sajandite kestel on kohalikud elanikud tarvitanud haimaksaõli arstimina immuunpuudulikkuse ja allergiate korral, haavade paranemise kiirendamiseks ja stressivastase vahendina. Haimaksaõliga toideti haigusest paranejaid tervise ja jõu kiirema taastumise eesmärgil. Tänapäeva teadusuuringud on kinnitanud selle toote erakordseid omadusi.
Haimaksaõli – see on täiesti looduslik toode, mida valmistatakse Tasmaania ranniku lähedal elavate süvaveehaide maksast. Varustab organismi selliste asendamatute ainetega, nagu alküülglütseriidid, skvaleen, polüküllastamata rasvhapped omega-3, A-, E-, ja D-vitamiin. Toote aktiivained on immuunsust stimuleeriva, põletikuvastase, lipiidide taset alandava ja antioksüdantse toimega.
Aktiivkomponentide toime:
Alküülglütseriidid on ainsad rakkude sisemusse tungivad antioksüdandid, need on erakordselt efektiivsed, sidudes ning eemaldades organismist neid vabu radikaale, mis on juba tunginud läbi rakumembraani ja tekitavad kajustusi rakutasandil, mis on väga ohtlik. Näiteks rakusisese DNA kahjustumisel võib tekkida vähktõbi. Alküülgrütseriidid mõjutavad otseselt makrofaage, suurendades enam kui 50 immuunsuse teguri sekretsiooni, nende seas on olulisel kohal interleukiinid. Samuti on need võimelised stimuleerima viirusi hävitavaid T-helpereid (ehk T-abistajaid).
Skvaleen alandab üldkolesterooli ja LDL-kolesterooli (madala tihedusega lipoproteiin) sisaldust veres, takistab kolesteroolilaastude moodustumist ja veresoonte ummistuste teket. Sellel on eredalt väljendunud põletikuvastane ja antioksüdantne efekt: seob hapnikku ja küllastab sellega kudesid, takistades seeläbi vabade radikaalide hävitavat toimet rakkudele.
Polüküllastamata rasvhapped omega-3 avaldavad soodsat toimet vere lipiidide koostisele, organismi immuunsust reguleerivate eikosanoidide sünteesile, vere hüübimise protsessidele, parandavad mikrotsirkulatsiooni ja reguleerivad veresoonte toonust, hoides ära südamerütmi häirumist ja hüpertoonia teket. On usaldusväärselt kindlaks tehtud, et kasutades haimaksaõli sisaldavat dieediravi, arteriaalne vererõhk alaneb.
Vitamiinid on vajalikud infektsioonidele vastupanu suurendamiseks ja hoidmaks tervena nahka, limaskesti, luustikku, parandamaks nägemist.
Kasutamine:
Haimaksaõli tarvitatakse:
– immuunsüsteemi tugevdamiseks
– allergiahaiguste profülaktikaks
– nägemise nõrgenemise ärahoidmiseks
– kiiremaks taastumiseks pärast põetud haigusi ning stresse
– profülaktilise meetmena ebasoodsate keskkonnamõjudega piirkonnas elamise korral
Koostis:
puhastatud haimaksaõli 570 mg