Terviklik tervise kontseptsioon

Kas sa teeksid endale midagi sellist, mis kahjustab sind? Arvan, et vastus on: EI!
Lähed tahtlikult punase tulega üle tee, kui on suur autode vool. Hüppad viiendalt korruselt alla, lähed süda talvel sitsi kleidiga õue jne, selliseid ekstreemsuseid sa ju ei katseta enda peal. Aga nii öelda igapäevaselt inimesed katsetavad oma ellujäämisega nii, et ei mõtle kuidas üks või teine toiduaine meid mõjutab, olgu see siis tahkes või vedelas olekus (toit ja jook).
On inimesi, kes on teadlikud väga tähtsast informatsioonist, aga jätkavad vanal viisil ja on neidki, kes veel ei tea. Tõde, mis nendeni on jõudnud tundub nii uskumatu.
Brasiilast pärit menukirjanik Paulo Coelho ütleb:„Tänases maailmas ei ole ükski asi nii uskumatu kui tõde.“
Millest või kellest siis jutt käib?
Inimeseks olemine... Kuidas olla ja mida teha, selleks et ennast ja teisi kahjustamata oleks hea olla?
Toon mõned näited, enne kui asun tõe juurde.
Lukuaukku paned ikka õige võtme mitte juhusliku, sest vale võti lihtsalt ei keera ust lahti. Nii, et õige võti õigesse lukuaukku – loogiline.
Veel üks näide. Diiselkütusega autole ei pane ju ka bensiini, sest see on sellele autole vale kütus. Diiselautole ikka diisel kütust – loogiline.
Kas inimene käitub oma kehaga loogiliselt või loogika vastaselt? See selgub üsna pea!
Mis on inimesele kütus?
Jah, need on jook ja toit. Kui jood ja toitud õigesti, elad kauem ja tervena. Kui toidukorvis on limonaad, lehmapiim, nisujahust makaronid, nisujahust valge sai, vorst jne, siis sellise kütusega kaugele ja reipalt ei jõua, keha hakkab mingil ajahetkel streikima. Muidugi mitte kohe. Nagu alkoholi joomisega, jõid pool liitrit alkoholi, mõjub kohe - tunned ise ja märkavad teisedki.
Näiteks, kui inimest võrrelda kellaga. Kell käib niikaua, kui tema sees osad on töökorras ja patarei täis. Kui kell jääb seisma, vahetatakse väsinud kellaosad välja ja pannakse uus patarei, kell jätkab tiksumist ja kellanäitamist. Kellaga on asi lihtne, kui ta jääb seisma viime kellasepa juurde ja ta sätib kella jälle töökorda.
Aga nüüd inimesega.
Kas meil on aega oodata, kuni meie süda lakkab töötamast? Jääb seisma ja alles siis hakkame mõtlema, mida edasi teha. EI OLE!!!
Inimesel on antud sünnimomendist eluenergiat vähemalt 120-140 aastaks, aga tavaliselt saab patarei tühjaks palju varem.
Tekib küsimus – kuhu kaovad need aastad?
Ka inimese sees olevad organid, need osad nagu kellal peavad olema töökorras. Ja töökorras saame me neid hoida ise, mitte arst, sest arsti juurde minnakse üldjuhul siis, kui juba kuskilt valutab. Arstid tegelevad organite süsteemide tasandil haigus nähtude kõrvaldamisega mitte haiguste ennetamisega. Me saame oma kehale anda ise just seda kõige õigemat kütust ja kasutada just kõige õigemat võtit lukuaugus, kui me teame tõde. Inimese keha on kui kellamehhanism, töötab hästi kui patarei on laetud ja osad hooldatud regulaarselt.
Dr. Olga Butakova ütleb, et inimesed käivad ringi pillavalt oma eluenergiaga. On tuhandeid viise, millega eluenergiat kulutatakse, kuid vaid viis moodust, kuidas eluenergiat täiendadada. Nendeks on ainult looduslikud allikad: päike, õhk, vesi, looduslik toit ja uni. Inimese organism kulutab 80% eluenergiast mitte õige vee ümbertöötlemisele. Loogiliselt võttes inimene väsib kuna kaotab energiat. MIKS? Sest see vesi mida me joome või ostame pudeliga poest, see on surnud vesi, isegi allika vesi ei küüni elusa vee nime alla, halvimaljuhul võib sealt saada lambliad (parasiit- maksalutikas).
Tervise hoidmiseks ja taastamiseks ei piisa sellest, et lihtsalt juua puhast vett või filtreeritud või keedetud või külmutatud vett.
Vesi peab olema teatud kindlate omadusega inimorganismi seisukohalt vaadatuna:
kergelt aluseline
vesi peab kandma energiat, omama teatud võimet taastada elavaid rakke
väga tähtis on vee struktuur
vesi peab olema nõrgalt mineraliseeritud (mineraalidega)
pindpinevus ei tohi olla liialt suur, st.veemolekulide rühmad peavad olema väikse arvulised
õige temperatuur
pH e. alushappe tasakaal
Sünnihetkel inimese organism koosneb 80% ulatuses aluselisest elavast veest. Kõik meie kehavedelikud nagu lümf, veri, lootevesi, rakusisenevesi, rakkudevaheline vedelik, koevedelik jne on aluselised. Seega tuleks juua õiget kütust, millest meie organism koosneb ja mida meie organism vajab, et ei peaks enam vaeva nägema vale kütuse ringi töötlemisel.
Meie organism seestpoolt on aluseline, aga enamus inimese toidulaud koosneb happelistest toiduainetest pluss happeline eluenergiata vesi (n.ö.surnud vesi).
Kus siin on loogika? Loogika täiesti puudub!
Me äestame iseennast igapäevaselt ja siis imestame, millest need haigused tulevad.
Kui õpid oma keha korras hoidma, puhastama, aru saama, mis on haiguste põhjusteks, siis arsti juurde ei satu, lihtsalt pole sinna asja.
Palju on räägitud happe aluse tasakaalust, mida see tähendab?
Laialt on teada, et äädikas või sidrunimahl on happelised. Vastand happelisele on aluseline. Happelisuse ja aluselisuse tasakaalu väljendatakse pH näitajaga, mis näitab vesiniku kontsentratsiooni taset.
Null on ülimhape, nullist seitsmeni (0-7) on happeline keskkond, seitse on neutraalne ja seitsmest neljateistkümneni (7-14) aluseline, seejuures 14-st on ülimalus.
Üldlevinud toidulaud, mis jääb 0-7 ni on lihad, munad, kalad, valge jahu, valge suhkur, pärmiga küpsetised, äädikas, vorst, juust, hakkliha, kohv, must tee, magusad gaseeritud joogid, alkohol jne.
Peamised inimorganismi vedelikud on aluselised.
Terve vere pH näitaja on – 7,43; tervel lümfil – 7,5; süljel – 7,4 pH.
Meie keha kulutab eluenergiat, selleks, et hoida organismi peamiste vedelike alus-happe tasakaalu ehk pH-d teatud vahemikus. Sellele baseerub kogu organismi tervislik seisund. Et seda tasakaalu tagada kulutab organism endas paiknevaid aluselisi mineraali, mis on Ca, Mg, Na, K (kaalium). Näiteks kui juua coca-colat, siis pH tasakaalustamiseks organism kulutabki neid mineraale. Sellega meie organismi mineraali varud vähenevad, ta võtab neid meie luudest, juustest, küüntest. Kuna coca- cola pH on 2,5 see tähendab väga happeline, väheneb organismi mineraalide reserv.
Seega organism otsib pidevalt aluselist reservi liigse happe neutraliseerimiseks.
Kaltsiumi luudest äravõtmise protsess ei saa olla lõpmatu. Selline olukord toob üsna kiiresti kaasa ühe kõige enimlevinud haiguse – osteoporoosi.
Tasakaalu nihkumine happelisuse suurenemise suunas on paljude haiguste üheks tekkepõhjusteks.
Kui sa ei joo minimaalselt 1,5 liitrit päevas õiget vett, siis võib ilmneda:
kõhukinnisus.
Kui fekaalid on kõvad ja paakunud, see on otsene tunnistus veepuudumisest. Sel juhul on vaja juua tühja kõhuga vähemalt 1 liiter vett , mitte võtta lahtistavaid ravimeid.
maomahla happesuse tõus. Jooge rohkem vett ja maomahla happesus hakkab normaliseeruma.
sapikivid. Liiv, kivid – see on veepuudus organismis. Sapil peab olema teatud kindel veeprotsent ja aluselisus 8,8 pH skaalal.
soolad, liiv neerudes
ragin liigestes, soolade ladestumine liigestes ja selgroos, kõhrede plõksumine, artroosid. Nendel probleemidel on kolm põhjust: esimene ja peamine põhjus – aluselise veepuudumine, bakterid liigestes ja vitamiinide, mineraalide puudus (peamiselt räni ja väävli). Räni toode on H-500 ja vääveli toode MSM
suhkruhaigus
südame isheemiatõbi, ateroskleroos
podagra
insult
läätsekae, ealine kaugnägelikkus
kuiv nahk, küüned, juuksed. See on samuti veepuudus organismis.
Peavalud, migreeni hood. Tingitud vähesest ja mitte õigest veest.
Allergilised haigused
kõik mürgituste liigid: ökoloogilised, keemilised, toidumürgitused. Organismil ei jätku vett selleks, et toksiine õigeaegselt välja viia jne.
Paks veri. Kui organismi jõuab ebapiisavalt vett, võidakse võtta elutegevuse tagamiseks kuni 8% verest, seoses sellega veri pakseneb. Lihtne ja loogiline.
vere koostises on vett 85%
ajus – 85%
südames – 75%
kopsudes – 86%
neerudes – 85%
silmades – 95%
lihastes - 75%
luudes - 22%
Mida teeb organism, kui tal on vee puudus?
Ta hakkab seda võtma reservidest (sidekoest), seejärel rakkudest. Enamikul juhtudest on just veepuudus – inimese surma ja vananemise peamine põjus.
Kui organism muutub kergelt aluseliseks ja taastub normaalne happe-aluse tasakaal, siis hakkab inimene tervenema.
Et me ei kaotaks oma energiat ja tervist ükskõikse suhtumise pärast, siis soovitus kõikidele inimestele juua igapäevaselt miinimum kogus 1,5 liitrit coral-mine vett ja minimaalselt 30 ml ühe keha kilogrammi kohta. Näiteks 80 kg kaaluv inimene peaks jooma 2,4 l õigete omadustega vett (30x80). Vee kaudu saadava energiataset veelgi tõsta on äärmiselt võimas vahend antioksüdant H-500, mis on teadaolevate antioksüdantide seas võimsaim.
Hea on, kui te kannate kogu aeg kaasas pudelikest veega. Joodav vesi ei tohi olla külm ega hoida teda külmakapis, rakk ei võta külma vett vastu ja organism peab hakkama jällegi kulutama energiat vee soojendamiseks.
Topelt energiakulu, kui joote mitte aluselist eluenergiata vett ja veel lisaks külma.
2500-st koralliliigist on Sango liigist valged korallid ainsatena inimesele kasulikud. Analüüs on näidanud, et need koosnevad kaltsiumist, magneesiumist, naatriumist ja suurest kogusest eluliselt tähtsatest mikroelementidest.
Bioloogiliselt omastatava kaltsiumi ja teiste aluseliste mineraalainete sisaldus vees on organismile eriti kasulik. Aluselised (leelised) mineraalained täidavad organismis palju funktsioone: muudavad organismi aluselisemaks, tagavad vere normaalsed omadused, mõjutavad rakkude kasvu, osalevad ainevahetuses, avaldavad põletikuvastast ja allergiavastast toimet, on ehitusmaterjaliks. Aluseliste mineraalainete puudujääk viib paljude haiguste tekkeni.
Peenestatud korallilisandiga vesi muudab happe-aluse tasakaalu aluselisuse suurenemise suunas. Vee pH suureneb 8,5-ni.
Sellel valge koralli liival on hämmastavalt suur tähtsus inimorganismile, sest, et ta muudab joogivee just selliseks, millest me KOOSNEME. Me ei koosne kohvist, teest ega õllest vaid aluselisest VEEST.
NB! Ja ei ole vaja karta, et koralli vee joomisega võib minna organism liiga aluseliseks, see pole lihtsalt võimalik, sest inimeste toidulaud on happelise poole peal. Nagu eelpool mainitud jooda organismi just sellega millest koosned ja ongi kõik hästi.
Lõppprodukt kannab nime Coral-Mine.
Joo vett Coral Main-iga ja sa tunned, kuidas tervis muutub palju paremaks.
Mõelge sellest täna ja pikemas perspektiivis. Mõelge oma laste, vanemate ja ka vanavanemate peale, kas neil on piisavalt eluenergiat. Vahetades happelise eluenergiata vee aluselise eluenergiga vee vastu, annate oma rakkudele ja organismile võimaluse mitte kaotada oma energia varusid ja seda kõike maailma loomulikeimal ja lihtsamal viisil.
Oma aastate pikkuste kogemuste põhjal mainil veel ära, et on inimesi, kes püüavad oma tervise arvelt ökonoomitada ja koralli liiva asemel kasutada igasugu erinevaid vahendeid nagu; šungiidi kivi, hõbelusikas, sõnade peale lugemine, heksakoni kujuga vee alus, himaalaja sool ja nii edasi ja nii edasi. Need võivad vett puhastada ja soolast saada mineraale, kuid kõiki vajalikke omadusi, mida annab koralliliiv need teised seda ei saavuta.
ÄRA KONTROLLITUD!!!
See mitte ei viita inimese leidlikkusele vaid eelkõige vanale iganenud mustrile, mis on vaesusmentaliteet!
See on nii lihtne ja tõsi, et valge koralliliiv annab kõik need head omadused veele, mida meie organism vajab. Ja samas paljudele inimestele nii raske teostada, sest nad on kaotanud oskuse juua piisavas koguses vett. Iga inimene, kes kavatseb elada kaua ja aktiivselt on esimene ülesanne õppida jooma õiget vett ja enese jaoks piisavas koguses.
ELUS VESI = AMMU OTSITUD IGAVESE NOORUSE ELIKSIIR
Jutt käib sellest, et selline vesi sisaldab endas midagi erilist mida pole allika veel, poes müüdaval pudeli veel ega kraani veel. Maa peal on vaid mõned kohad kus on eriline vesi nagu kõrgmäestiku ahelik Abhaasias Gruusias, Hunsa Pakistanis ja mäeahelik Vilkambaba Ekvadoris.
Elus vesi taastab tervise ja nooruse, kes seda joovad.
Aga kõik vesi ei ole loodud ühtemoodi.
Elusaks saame vee muuta, kui omame selle kohta teadmisi ja võimalus on kasutada selliste maagiliste omadustega vett olenemata elukohast või maailmajaost.
Esimene tõsiasi, kuidas ise oma tervist muuta paremaks on see, et tuleb organism vee ja toiduga muuta aluseliseks. Alustades aluselise vee joomisest. Nii, et organismi A ja O on joota oma keha õigete omaduste veega ja see on elusa energiaga aluseline vesi. (coral-mine, natural coral minerals, eesti k. Naturaalse koralli mineraalid)
Teine tõsiasi, et vesi koosneb vaid hapnikust ja vesinikust. Kaks vesiniku aatomit (H) vahekorras ühe hapniku aatomiga (O) moodustuvad koos ühe veemolekuli, seepärast tema keemiline valem ongi H2O.
Kolmas tõsiasi, et vesinik mängib võtmerolli meie keha energiasüsteemis.
Neljas tõsiasi, et meil on vaja juua negatiivse laenguga vesiniku ioonidega rikastatud VETT (s.o H-500)
Nobeli preemia laureaat, Ungari terapeut Albert Sent-Derdi Nagirapolt (1983-1986) tõestas, et tegelik elu kütus on hoopis vesinik ega mitte hapnik. Tema katsete tulemused näitasid, et rakud sisaldavad palju vesinikku, mis on rikastatud vabade elektronidega.
Teine Nobeli preemia laureaat Ameerika keemik prof. Lainus Pauling (1901-1994) tõestas samuti, et energia edasiandmine kehas on seotud vesinikuga.
Vesinik on esimene, väikseim, kõige kergeim ja kõige levinuim keemiline element universumis.
Üle 93 % universumist ja 99 % meie Päikesest koosneb vesinikust. Tegelikult meie päike on kui gigantsete mõõtudega tuumareaktor, mis töötab vesinikul. Mendelejevi tabelis on vesinik esimesel kohal ja märgitakse tähisega H. Huvitav, et juba vanakreeka filosoof Aristoteles (384-322 ema.) kutsus vesinikku «Маtеriа Primа» -ks (esmane aine) sest, et vesi koosneb ainult hapnikust ja vesinikust.
Sõna «vesinik» on selliste kreeka sõnade nagu hydros ja generos kombinatsioon, mis tähendab «vesi» ja «tootja».
Negatiivne vesinik on positiivne.
Normaalne vesiniku aatom omab positiivse laenguga tuuma ja negatiivse laenguga elektroni: samuti nagu akul on positiivne ja negatiivne klemm. Siis kui vesinik võtab vastu liigse elektroni ei nimetata teda vesinikuks vaid negatiivselt laetud vesinikuks, negatiivseks vesiniku iooniks või aktiivseks vesinikuks ja tähistatakse sümboliga H. Liigne elektron liitub vesiniku aatomiga keskuse negatiivse poolusega, seetõttu omab nüüd vesinik ühte positiivselt laetud tuuma kuid kahte negatiivset elektroni. Energia kui selline asub ise aga liikuvates elektronides see tähendab bioloogilistes süsteemides esineb vesinik elektronide kandjana.
Negatiivselt laetud vesinik erineb tugevalt tavalisest vesinikust. See on vesiniku aktiveeritud vorm, mis mängib võtme rolli meie metabolismis. Tavaline vesi olgu ta siis kaevust, kraanist, poest pudelis või allika vesi ei sisalda negatiivseid vesiniku ioone.
Ainult mõned kindlad elustavad või ravivad veed liustikest kaugetest piirkondadest nagu Abhaasia, Hunsa, Vilkabamba mäestik sisaldavad negatiivselt laetud vesiniku ioone.
Paljud peavad elujõudu millegiks müstiliseks, aga uurides, lugedes rohkem, saate te baasteadmised ja mis veel saate kasutusele võtta vajalikud meetmed, et oma elujõudu/eluenergiat suurendada. Seega, elu ei ole võimalik ilma vesinikuta, sest eluenergia/elujõud meie kehas on seotud vesinikuga.
Toit, elektronidest tühi
Tänapäeval juba tüüpiliseks saanud Fast-Food ja alkoholivabade jookide manustamine vähendab kriitiliselt meie kehas negatiivsete vesiniku ioonide arvu. Eranditult kõik konserveeritud, kaua säilivad ja erinevatel meetoditel valmistatud toit võtab ära vajalike elektrone meie kehalt – meie elu akumulaatorilt.
Paljud inimesed kannatavad elektronide puuduse käes. Arstid aga ei suuda pakkuda meetodeid sellise seisundi parandamiseks. See on teaduse tähelepanematus vesiniku tähtsuse kohta inimese organismis.
Selleks, et tagada piisav kogus negatiivselt laetud vesiniku ioone peame koguaeg õigesti valima toitu, mida sööme. Vahest oleme sunnitud olema tingimustes, mis ei võimalda meil seda lihtsalt teha. Seega meile on tehtud lihtsaks saada negatiivselt laetud vesiniku ioone konsentreeritud kujul. Meie rakud meeleheitlikult vajavad seda elektrienergiat oma normaalseks tööks.
Vähktõvega seotud – bioloogiline elukeskond.
Valitsevad meditsiini suunad ei võimalda prognoosida vähktõve tekkimise algust. Enamuste arstide käes olev küsimus vähi eest hoiatamine ja selle ennetamine ei saaks kunagi lahendust. Seda sellepärast, et peamiste meditsiinisuundade praktiseerivad spetsialistid ignoreerivad fakte, mis on esitatud juhtivate prantsuse hüdroloogide, professor Vincenti ja teiste poolt. 20 saj. 1940 a. doktor Vintsent selgitas välja selle, mille ta nimetas bioloogiliseks elukeskonnaks. Mõõtnuna tuhandete prantslaste kehade vedelikke võrdles ta saadud tulemusi joogivee kvaliteediga mida katsealused kasutasid.
Vincent avastas, et inimesed kes kannatasid tsivilisatsiooni haiguste käes olid happelised ja vaesed elektronide poolest (happelised-oksüdantsed).
Seejuures kõige tervemad inimesed Prantsusmaal erinesid palju väiksema happelisusega ja said vesinikust suure koguse negatiivselt laetud elektrone, mida nad said kasutatava joogiveega.
Piirkondades kus üldine eluiga vähenes, kasutasid inimesed mitte aluselist joogivett, mis ei sisalda negatiivselt laetud vesinike elektrone. Negatiivselt laetud vesinik suudab kompenseerida happelise oksüdatsiooni, mis on iseloomulik kroonilistele tsivilisatsiooni haigustele.
Doktor Vincent töötas välja metoodika, mis võimaldab koguda ja analüüsida järgmiseid näitajaid veres, uriinis, süljes:
рН – vesiniku kontsentratsioon määrab kindlaks happe-aluse taseme organismis;
гН – suhteline vesinik - määrab kindlaks oksüdatsiooni-reproduktsiooni potentsiaali kui pH funktsiooni.;
Р – takistus, mis määrab elektrone juhtivate vesiniku taseme.
Patogeenide bioloogiline elukeskkond.
Bakterid, viirused ja teised haiguste tekitajad saavad ellu jääda ainult suhteliselt piiratud elukeskonnas, nii et selle keskkonna muutumine avaldab otset mõju tervisele. Professor Vincenti uuringutele kohaselt on väga vajalik juua aluselist vesinikuga rikastatud vett. See tagab kehas vajaliku keskkonna tervise säilitamiseks ja oksüdeerumisega (vananemine) võitlemiseks.
Patogeensed organismid elavad spetsiifilises keskkonnas, mis on konkreetsete piiratud pH ja oksüdatsiooni reproduktsiooni potentsiaali näitajatega.
Negatiivselt laetud vesinikuioonide koguse suurendamine organismis toitumise või toidu rikastajate tarbimise kaudu, mis on rikkad negatiivse laenguga elektronide poolest viib organismi sellise pH ja ORP tasemeni, mis tagab suurepärase tervise.
Elektronidest tühjendatud rakud karjuvad valust! Ehk mis on valu?
Tavaliselt märkimisväärse raku pinge kaotamisega kaasneb aisting mida kõik tunneme valuna. Võttes valuvaigisteid ei eemalda peamist põhjust. Valuvaigistid vaid muudavad meie valuläve luues takistused meie keha signalisatsiooni süsteemile. Palju tähtsamaks faktoriks on elektronide puudus rakkudes. Valuvaigistid vaid rahustavad rakkude piinarikkaid karjeid. Enamgi veel, enamus valuvaigisteid tühjendavad meie rakkusid veelgi elektronidest, sellisel viisil süvendades peamist energeetilist probleemi ja suurendades valu taset või vajadust suurendada valuvaigistavate preparaatide manustatavat kogust.
Selle asemel, et tagada oma rakkudele vajalikud negatiivse laenguga vesinikuioonid, alustavad valuvaigistajad vaid uue rakkude elektronidest tühjendamise hävitava tsükli. Ainsaks tõeliseks valuvaigistiks sellistes tingimustes nagu vähenenud energia tootmine, mille tagajärjel on valulised lihased pärast sportliku koormust, mõningad
peavalu vormid ja enamus kroonilised degeneratiivsed haigused, on negatiivse laenguga vesinikuioonid. Need kes kannatavad valu teiste vormide käes, mis nõuavad valuvaigistite manustamist, peavad samuti täitma oma elu akumulaatori tarbides piisavas koguses negatiivselt laetud vesinikuioone puhtal ja kontsentreeritud kujul. Varustades keha sellega, mis on talle möödapääsmatu peamiste elutähtsate funktsioonide täitmiseks, vajab keha enam tähelepaneliku suhtumist ja efektiivseid meetodeid andmaks meie organismile lisa energiat.
Täna saame regulaarselt laadida meie sisemist elu akumulaatorit uuesti piisava koguse puhaste ja kontsentreeritud negatiivselt laetud vesinikuioonidega tänu eesrindlikele toodetele, mis on spetsiaalselt selleks loodud. Täna on selles vallas kõige esimeseks «Н-500». Klaas vett «Н-500» kapsliga sisaldab endas sadu triljoneid negatiivselt laetud vesinikuioone, mida on oluliselt rohkem, kui Abhaasia või Vilikabamba looduslikes vetes.
Räni kolloidosakesed kannavad negatiivselt laetud vesinikuioone.
Н-500 sisaldab erilisi kolloidseid räni osakesi, mis kannavad negatiivselt laetud vesinikuioone neid vajavate elus rakkudeni. See toode toimib kui energia kohaletoimetamise süsteem. Kvantmehaanika on üks füüsika valdkond, mis võimaldab matemaatiliselt kirjeldada paljusid küsimusi, mis on seotud laine-osakeste duaalsuse ja energia ja mateeria koostööga. See erineb traditsioonilisest mehaanikast eelkõige aatomi ja alamaatomi (aatomist väiksemad osakesed) tasemel, niinimetatud kvanttasandil. Kvantmehaanika tasandi kontekstis on osalise laine energia duaalsus ja mateeria ja määramatuse põhimõte, mis tagab ühtse arusaama prootonite, elektronide ja teiste aatomi tasandi objektidest.
Erilises kolloidses aines, mida on kasutatud «Н-500»-s, umbes 99 % aatomitest on paigutunud pinnale. Selline aine omab energia profiili, erinedes tugevalt tavalisest ränist seepäras, et pindmised aatomid eksisteerivad voolava vedeliku energia seisundis.
Voolava vedeliku aatomite energia seisundit kolloid räniosakeste pinnal iseloomustavad võimsad jõuväljad, mida nimetatakse zeta-potentsiaaliks. Nad moodustavad elektronide pilved võimaldades negatiivse laenguga vesinikuioonidel ühineda. Triljonite kolloidsete räniosakeste kombineeritud jõuväljad igas «Н-500» kapslis on niivõrd võimsad, et nad meelitavad ja loovad veemolekulidel moodustada vedelkristallilisi struktuure.
Toode H-500, sellest ei saa üle ega ümber, ta aeglustab ja peatab vananemist, andes rakule lisa elektrone. Mida vabad radikaalid meie rakkudelt varastavad. Eluenergiat märgitakse laengu poolest miinus märgiga ja seda, mis ei anna vaid võtab meilt energiat märgitakse pluss märgiga.
Purgil H täht tähendab vesinikku. 500 näitab laengut, et ta tõstab vee laengu kuni -500mV. Raku sees on vesi -120mV (sünnihetkel).
H-500 takistab tervete rakkude oksüdeerimist ning taastab organismis soodsa aluselise keskkonna. Oksüdeerimine on piltlikult öeldes, kui jätta raud vihma kätte, siis mõne aja pärast näete ta roostetamist.
Organismis rakkudega oksüdeerumine toimub sarnaselt. Rakud loovutavad energia vabadele radikaalidele ja vananevad ning hukkuvad.
Seega vajame igapäevaselt midagi sellist, mis ei lase meil seest rooste minna ja see on vesinik ränidioksiid. Just see on H-500 purki pandud.
Korallivett võime nimetada ELUVEEKS kuna ta tervendab meie organismi seest, annab veele elusa laengu. H-500 suurendab veelgi seda eluenergiat negatiivse vesinik ioonidega.
Nüüd kui alustada koralli vee joomist, lasevad paljud rakud meie kehas üheaegselt mürgid lahti ja mõningatel mitte kõikidel inimestel võib esineda pearinglust, nõrka enesetunet, aga selleks ongi toetavaks tooteks H-500. Seda ei esine kõikide inimestega kuna meie organismi vastupanuvõime on kõikidel erinev. On inimesi kes ei tunne koralli vee joomisest otsest muutust, kuid tagantjärgi alles märkavad tervise paranemist. (näiteks minuga oli nii).
Niisiis jaotaksin inimesed kaheks: ühed kes tunnevad üsna ruttu koralli vee mõju ja teised, kes ütlevad, et ei tunne midagi, kuigi mõne aja pärast on positiivsed märkimisväärsed tervise tulmused.
Kui te teaksite, kuidas meie organismi kellavärk töötab, siis ei tunduks nii müstilise või utoopilisena see, et inimene võib vabalt elada 120-140 või rohkemgi. Aga sellise elustiili juures nagu ühiskond elab ei saagi küündida see vanus eriti kõrgele. Üle saja aastaseid inimesi on üksikuid ja needki ei ole enam nii aktiivsed ja vajavad kõrval inimeste abi.
Ühtepidi inimesed ei tea tõde ja kui sellest räägivad need, kes teavad, siis tundub see nii uskumatu. Imestatakse, et miks sellest ei räägita. Jah, mina imestan ka, et miks sellest ei räägita ja reklaamitakse kõike muud mitte inimesele kasulikku. Tekib küsimus kas tõesti ei teata või ei soovita kõva häälega rääkida. Arvan, et sellest ei taheta millegipärast rääkida kuna käputäis inimesi teab ja teadlasedki on avastustega, leiutistega päevavalgele tulnud. Füüsika ja keemia on jäänud samaks, seda pole veel keegi muutma hakanud.
Niisiis inimene vajab kõigepealt.
Nr.1 aluselist eluenergiaga vett ja aluselist toitu igapäevaselt. Kui päevapealt on raske muuta mõlemat, siis alusta aluselisest veet, see aitab juba palju,
Nr.2 koos veega H- 500 igapäevaselt,
Nr.3 puhasta organism jääkainetest ja siis,
Nr.4 anna kehale juurde mineraale ja vitamiine, neist jääb meie toidulauas puudu. ÄRA KONTROLLITUD!!!
Mineraalid ja vitamiinid on rakutoit ja neid ta vajab samuti igapäevaselt. Nagu inimene õhku, vett, toitu, und, liikumist.
Rakk vajab normaalseks arenguks igapäevaselt:
22 aminohapet
15 mineraali
12 vitamiini
7 gruppi fermente
3 omega rasvhapet (3-6-9)
Inimene koosneb 12-st elundkonnast (kesknärvisüsteem, perifeerne närvi-, hingamis-, vereloome-, endokriin-,lümfi-, immuun-, seede-, vereringeelundkond, suguelundkond, luu- ja lihaskond, eritussüsteem ja nahk) ja aastas on 12 kuud, seega soovitavalt võtta käsile iga kuu üks puhastusprogramm. Nii on tegevust oma organismi korrastamisega terveks aastaks ja samas hoiame parasiidid kontrolli all.
Organismi puhastustega hoiate end tervena ja pole vaja võidelda haigustega.
Jällegi valem on teada, aga kas inimesed järgivad seda?
Jah, järjekordselt ainult käputäis inimesi.
Kui enda äestamisprogrammi juures elavad inimesed ca 66-86 aasta vanuseks (vale vesi, mitte tervislik toit, vähene liikuvus, ebapiisav uni), siis on ju loogiline, et TERVENDAVA PROGRAMMIGA elavad inimesed poole kauem. Saavad iseseisvalt hakkama, on aktiivsed ja hea tervise juures. Ja elamisest on rõõmu!
Kui te olete enda jaoks teada saanud selle tähtsa informatsiooni, siis jagage seda oma lähedaste, sõpradega, tuttavatega ja alustage esimesel võimalusel õige vee joomisest!
Soovite ju endale parimat!!!
Ootan teid kõiki ühinema tervise liikumisega oma ja lähedaste hüvanguks!
Lisaks on võimalik liituda terviseklubiga tasuta sellelt lingilt ja saada oma ostud kohe jaehinnast -20% soodsamalt.

 Saad koheselt pärast liitumist minu poolse konsultatsiooni tasuta + Võimaluse teha QMRP testi soodsama hinnaga. Lisaks tervistavad programmid. 
Pärast liitumist anna mulle teada, et oled otsustanud olla oma kehale toeks ja hoidmas ning taastamas oma tervist. 
marjelei@hotmail.com