Soolestik ei tööta ja ilmnevad probleemid WC- lahendus on Cascara Sagrada( Paakspuu)

Cascara Sagrada on loodustoode Purshi paakspuu baasil, sellel on lahtistav toime, reguleerib soolestiku lihastoonust, stimuleerib kogu seedesüsteemi serektsiooni ja soolestiku peristaltikat. Purshi paakspuud teavad Kesk-, ja Põhja-Ameerika elanikud ammusest ajast hästi. Kooretõmmist kasutati lahtistava ja põletikuvastase vahendina.
Purshi paakspuu puhastab pehmelt soolestikku ägeda ja kroonilise, atoonilise ja spastilise kõhukinnisuse korral, kuna moodustab pehme, mitteärritava väljaheite, samaaegselt aidates kaasa soolestiku limaskesta paranemisele.
Aktiivkomponentide toime:
Purshi paakspuu lahtistav mõju avaldub 8-10 tunni möödumisel sissevõtmisest, seepärast tuleb seda tarvitada õhtul enne magamaminekut. Pikk latentne periood on tingitud sellest, et antraglükosiidid on vahetult sissevõtmise järgselt mitteaktiivsed. Alles jämesooles lõhustuvad need emodiiniks ja krüsofaanhappeks, mis tõstavad jämesoole toonust ja peristaltikat, aidates kaasa roojamassi kiiremale liikumisele. Nende mõjul aeglustub ka vedeliku imendumine jämesoolest, mille tulemusena roojamassi maht suureneb ja selle tihedus väheneb, mis toimib täiendava lahtistava tegurina.
Paakspuu parkained avaldavad limaskestadele põletikuvastast mõju ja on bakteritsiidse toimega. Toimides soolestiku limaskestadele, kõrvaldavad nad valuaistingud ning moodustavad nendele kaitsva kile, mis takistab põletikukollete edasist laienemist.
Eeterlikud õlid avaldavad desinfitseerivat, valuvaigistavat ja toniseerivat mõju. Suruvad alla paljude haigusttekitavate mikroobide ja bakterite tegevuse, hoides ära käärimis- ja roiskumisprotsesse soolestikus. Eeterlike õlide koostises olevad polüfenoolid on sappi väljutava toimega – suurendavad maksa sekretoorset ja mürke kahjutustavat funktsiooni, suurendades kolesterooli ja toksiliste ainete väljutamist koos sapiga.
Kasutamine:
Toote Cascara Sagrada peamised omadused:
– tagab regulaarse roojamise
– vähendab soolestiku põletikku ja valulikkust
– viib organismist toksiine välja
– normaliseerib seedesüsteemide funktsioneerimist
Koostis:
purshi paakspuu koor 487,5 mg