PARASIIDID!


Peaajus elab tohutu hulk parasiite.Sellised nagu toksoplasma.Paljud viirused:tsytomegaloviirus,papilloomviirus,herpesviirus,mis kahjustavad kesknärvisysteemi. need viirused kahjustavad kesknärvisysteemi.Need viirused satuvad meie kehasse kassikriimustuste kaudu.Nad kahjustavad tohutult organismi ja me ei saa aru ,mis inimesega toimub.
Kui kellegil on pandud diagnoosiks epilepsia,siis kas te oskate seda seostada ussidega? Vaevalt kyll.Kui teie lapsele paneb perearst diagnoosiks epilepsia kahtluse,siis kas te lähete parasiitoloogi juurde?100% ei lähe.Väga kahju.
Kui te lähete neuropataloogi juurde ja hakkate kaebama j6uetuse ,pea ringlusele,mingitefunktsioonide häirete,nägemise kadumisele.Te ei hakka kurtma ,et teil on kodus kass v6i teil on olnud ussid.
Sellisel puhul 6iget diagnoosi panna on praktiliselt v6imatu.YRO andmete umbes 70% diagnoosidest pannakse valesti.Tähendab ka ,et 70% inimestest saavad vale ravi.Tähtis on teada sihti kuhu me läheme.Tervistumine. Seega tuleb teha kindlaid samme selle suunas - parasiidi vastane programm läbi teha.Teha uuring toksoplasmoosile.Kui sellisel puhul inimesel juhtub midagi närvisysteemiga ,siis teab ,et seda tingib toksoplasma. Tuleks lasta end uurida ,et kas kehas on herpesviirus,lambliad,solkmed trihhinellad,ainuraksed jms.Neurokirurgid näevad operatsioonide ajal palju parasiite.Nende hulgas ka toksoplasmat.
Me vajame regulaarselt parasiidivastaseid puhastusi.Kui te tegite värskelt
omale ussit6rje ja lähete homme restorani,siis te ei v6i sugugi kindel olla,et te ei
saa sealt uusi parasiite petersellilehelt v6i lihast.Minimaalselt 2* aastas tuleks teha endale ussit6rjet.Me oleme parajad ``krantsid`` ja kubiseme ussidest.Samas tahame aga koonerdada ja öelda mind see ei puuduta. Kahjuks enda tervise arvelt.
Ольга Бутакова


Tervisesaladused!