PALJU ÕNNE KALLIS KODUMAA, ARMASTAN SIND EESTI!

Eesti lipuvärvid on maailma kõige ilusamad. Eestimaa kuju on kõige maalilisem, mitte ükski riik ei ole välja lõigatult nii ilus! Eestis on 4 aastaaega, mis teeb selles riigis elamise põnevaks. Küsite, miks põnevaks, vastan- aga seepärast põnev, et sa kunagi ei tea mis ilm on tunni aja pärast. :)
Siinne rahvas on suure südame aga terava keelega. Sellel on ka põhjus. Külmas kliimas õpime armastama neid, kes on tõeliselt kallid. Nende eest võitlema ja neid kaitsma. Kuna aga meie ajalugu on selline , et kõik meie imeilusat maalappi omale himustasid, siis alateadvuses oleme õppinud loomadelt, kes oma territooriumi kaitsevad. Et ole võimalikult vali ja karmi ütlemisega- siis keegi ei soovi me maale tulla, sest inimesed on talumatud. Kaval nõks ma ütleks :) Pidevalt kaitse liinis! :)
Meie maal on imeliselt kaunis loodus. See on mitmekülgne, puhas ja lummav. Hoidkem seda.
Meie armas, kallis ja võimas Läänemeri! Need imelised lahesopid ja rannikud, kus enamus Eestlasi oma puhkuse hetki veedavad. Need imelised jaanituled, kus rahvas nagu ühes hingamises seda traditsiooni jätkavad. Meie Laulu ja Tantsupidu- see on midagi, mida mitte kellelgi teisel ei ole ja me oleme uhked selle üle. Lauldes kõlaval häälel laulukaare all Tõnis Mägi "KOIT" Maakohtades kus Mardi ja Kadripäeval siiski perest perre joostakse. Hingedepäeval süttivad akendel elava leegiga küünlad- seda on hea vaadata. Jõulud, kus pered kokku saavad ja parimat aega koos veedavad. Meie vana usk, mis kutsub meid metsa, saama energiat, kosutust ja hingeabi. Meie maa on imeline maa. Armastage seda ja soovige talle õnne, sest ta on meie oma!
Päikest põue, naeratus huulile ja kohtume paraadil :)









 :)