BioShape- Unikaalne toode kaalu korrigeerimiseks!

BioShape – see on unikaalne toode kaalu korrigeerimiseks. Selle kasutamine kaalulandetamise protsessis võimaldab vältida dieetide negatiivseid tagajärgi (intoksikatsioon ja kaotatud kaalu tagasitulek pärast kuuri lõpetamist.) Toodet soovitatakse kasutada suurenenud koormuste korral, kaalualandamise ja organismi puhastamise programmide ajal ning sportlastel.
Aktiivkomponentide toime:
Metsgurman (Gymnema Sylvestre) on ammusest ajast kasutusel veresuhkru taseme alandamiseks. Taime nimetus Indias on tõlgitav kui “suhkru purustaja”. Taime unikaalsus seisneb selles et see ei stimuleeri uue insuliini tootmist, vaid aitab olemasolevat insuliini efektiivsemalt kasutada. Metsgurmar on ka tugeva toniseeriva toimega. See sisaldab kahte aktiivkomponenti: gurmarihapet ja gurmariini.
Gurmariinhappel on hüpoglükeemiline toime vähendab glükoosi jõudmist soolestikust verre ning parandab kõhunäärme tööd.
Gurmariin toimib keeleretseptoritele, vähendades magusataju, millega vähendab oluliselt liigsete kehakaalu toetavate magusate toitude tarvitamist inimese poolt.
Indias on sajandeid valmistatud gartsiinia (Garcinia cambogia) viljadest konsentreeritud ekstrakti seedimise parandamiseks ja kaalu langetamiseks. Gartsiinia peamine toimeaine on tsitriin ehk hüdroksüsidrunhape, mida leidub väheste taimede koostises. Hüdroksüsidrunhape toimib kahetiselt: aitab vähendada isu ja aitab rasvu põletada, annab suurepäraseid tulemusi võitluses liigsöömise, liigse kehakaalu ja rasvumisega. Ja mis on eriti tähtis – sellel ei ole reaktiivset efekti, st ei teki vajadust rohkem süüa pärast gartsiiniaekstrakti toime lõppemist.
Kroom osaleb süsivesikute ainevahetuses ja koos insuliiniga tagab glükoosi transportimise verest energia saamiseks organismi kudedesse. See soodustab glükogeenivaru suurenemist maksas, mis surub alla peaaju isukontrollikeskuse erutust. Kroomi defitsiit soodustab vastupandamatu magusaisu teket.
Aminohapete kompleks on valgu biosünteesis ehitusmaterjaliks, mõjub efektiivselt organismi lipiidide ja süsivesikute ainevahetusele, on tavatoidust oluliselt kiiremini ja kergemini omastatav, andmata kaloreid ja tekitamata toksilisi aineid.
Kasutamine:
BioShape koos regulaarsete füüsiliste harjutustega ja õige toitumisega aitab:
korrigerida kehakaalu
vähendada söögiisu
vähendada magusaisu
tõsta toonust
parandada naha seisundit