Kaitseks kahjuliku elektromagnetilise kiirguse eest.

KAITSE OMA LÄHEDASI JA ISEENNAST!
Neitronik MG-03
Kirjeldus
Neitronic MG-03 on ette nähtud mobiil- ja raadiotelefonide, portatiivsete raadiojaamade ja mikrolaineahjude kasutajate kaitseks kahjuliku elektromagnetilise kiirguse eest.
Seadme toime seisneb seadmetelt tulevate tehnogeensete kiirguste moduleeritud spektri selle osa neutraliseerimises, millel on kõrge läbilaskevõime ja mis mõjutab negatiivselt rakkude ainevahetust inimese organismis.
Neitronicu kliinilised katsed on tõestanud tema kõrgeid kaitseomadusi: mobiiltelefoni kiirguse kahjulik mõju inimese organismile väheneb 3-5 korda. Seadme peamine eelis võrreldes analoogsete seadmetega seisneb selles, et ta töötab ainult sisselülitatud seadme korral ja mõjutab ainult seda elektromagnetilist välja, mida tekitab kiirgust väljastav seade.
Neitronic reageerib kiirgusallika väljale ning loob oma välja suunas, mis vastab temale suunatud voogude asetusele. Kahe välja vastastikune mõju võimaldab muundada kiirgusallika signaali, muutes selle inimesele ohutuks. Seejuures ei halvene kujutise kvaliteet monitoril ega vähene mobiilsidevahendite tegutsemiskaugus.
Elektromagnetkiirguse (EMK) mõjud on vähemärgatavad, kuid ajas kuhjuvad. Inimesed, kes terve päeva on arvuti ees, omavad 10-15 korda suuremat vähiriski kui teised.
Laste puhul kasvab seoses EMKga leukeemiaoht. Vene Föderatsiooni (VF) Tervihoiuministeeriumi andmetel vaid 2% vene lastest on täiesti terved. Inglismaal. Prantsusmaal, Saksamaal jm on mobiiltelefon alla 16-aastastele keelatud. Impotentsus esineb juba ka noortel. Erinevate tervisemõjude seas on täna esikohal keskkonna tehnogeenne mõju (29%) eesotsas EMK-ga (vesi 22%, eluviis 21%, toit 18%, õhk 10%).
EMK kahjustab kogu organismi, kuid ennekõike:
* kesknärvisüsteemi
* immuunsust
* peaaju
* soojätkamisfunnktsiooni
Euroopa normid on täna 200-1000 micW/cm2, samal ajal kui meedikud on tõestanud, et juba 0,02 micW/cm2 tekitab negatiivseid nihkeid. Eestis on see norm täna 10 000!
MIDA TEHA?
Üks maailma tunnustatumaid kaitsevahendeid on NEUTRONIK (N) - mobiilile, telekale, traadita telefonile jt portatiivsetele raadiosaatjatele, mikrolaineahjule.
Kui välja lülitatud arvuti puhul EMK vastab foonile, siis sisse lülitamine tõuseb kaugele üle selle – N aga neutraliseerib selle 30 minutiga tagasi loomuliku foonini. Niimoodi jõuab inimene 6-tunnise arvutitöö kestel pidevalt taastuda. Samuti kui ta kõneleb päevas N-ga varustatud mobiiliga 1 tunni, taastub ta täielikult 2-3 tunniga. N vähendab mobiili kahjumõju 3-5 korda. N mõju arvutil saavutab oma maksimumi 30. päevaks pärast paigaldamist, kuid juba esimestel tundidel peale paigaldamist vähendab see EMV-d 2 korda (kauguse osas) või 4 korda (pindalalt), Kokku vähendab N ekraani kiirgust 2-3 korda.
Inimese auras tekivad mobiili helisemisel katked (lõigud, kus aurat pole) – mida N-ga varustatud mobiiliga aga ei teki, st aura jääb terveks, keha ühtlaselt ümbritsevaks.
N ei oma maailmas kliiniliselt tõhususelt võrdväärset analoogi. N neelab ja muundab EMK inimese jaoks ohutusse vormi. Kusjuures tüüp 03 sobib mobiilile ja mikrolaineahjule, tüüp 04 aga telekale ja arvutile. Sügavalt eksivad need, kes arvavad, et vedelkristall- ja plasmaekraanid on “täiesti ohutud”. Kliinilised katsed on näidanud, et nende magnetväli ja energo-informatsiooniline toime tervikuna on inimorganismile kaks korda tugevam kui tavalistel ekraanidel. Kui nende elektromagnetvälja mõõdetakse kuni 50 cm kaugusel, siis pööriselist elektrivälja registreeritakse 10 ja enamagi meetri kaugusel.
N kasulik mõju on paljukordselt tõestatud järgmiste meetoditega: bioloogiline test, laboritest ja katseloomade jälgimine, bioresonantsdiagnostika täiustatud meetod, Korotkovi gaaslahendusliku visualisatsiooni meetod, Folli diagnostika, infornatsioonilise arvutuse meetod, instrumentaalne kontroll.
Ainult kolm 15-st turul pakutavast individuaalsest kaitsevahendist omavad Venes riiklikku sanepidemoloogilist ekspertiisiotsust – sh N. Kusjuures enamus neid seadmeid maksab 150-200 USD. Ainsana analoogidest on N kantud VF Töö ja Sotsiaalse Arengu Ministeeriumi teatmekataloogi “Individuaalsed kaitsevahendid”.
Ta on ka USA Ülemaailmses Tehnoloogiapangas.
N tõhusust on kinnitanud 39 juhitvat instituuti ja laborit Venes, Lätis, Usbekis, Valgevenes, Austrias jm, sh VF Tervishoiu Ministeeriumi Sanepidemoloogiline Keskus,
Ükski teine analoog ei oma ligilähedastki rahvusvahelist tunnustust.
Garantiiaeg – 3 aastat
Töötab õigel ümberkäimisel 10 aastat. N asetada õigetpidi (nagu näitab joonis juhendi viimasel leheküljel, millele on – samuti õigetpidi – kiip kinnitatud) mobiili aku alla või mobiili tagaküljele. Viimasel juhul soovitav kasutada vutlarit. Korra juba kleebitud N-i ümber kleepida ei tohi.
Arvutil ja telekal kleebitakse N kas ekraani korpuse või ekraani enda vasakusse alla alumisse nurka. Kiipe arvutile ja telekale on kahes mõõdus: 3 x 3 cm ja 1,5 x 4 cm, Juhul kui 3 x 3 ekraaniservale (nt kitsama ekraaniservaga sülearvutil) ei mahu, saab sinna paigutada 1,5 x 4 cm kiibi.