Mega Acidophilus – taastab soolestiku mikrofloora

Käesoleval ajal on erinevate düsbakterioosi vormide levik maailmas saanud loodusõnnetuse mõõtmed, hõlmates üle 90% täiskasvanud elanikkonnast. On teada, et organismi seisund sõltub seedetrakti heast, tõrgeteta tööst, seedetrakti töövõime omakorda sõltub seda asustavast mikrofloorast. See on üks peamisi ohutussüsteeme, mis loob kaitsva tõkke haiguste teele.
Soolestiku mikrofloora tasakaalu taastamine kasulikke mikroorganisme sisaldavate toodete abil võib enesetunnet oluliselt parandada. Selline on toote Mega Acidophilus otstarve. See on kompleks kasulikke lakto- ja bifidobaktereid, mis normaliseerib seedimist ja seedekulgla tööd, pärsib patogeensete mikroobide tegevust, kaitseb organismi nende elutegevuse toksiliste jääkide eest, hoiab ära ainevahetushäired.
Aktiivkomponentide toime
Bifidobakterid ja laktobakterid on inimese soolestiku mikrofloora aluseks 85-90% täiskasvanutel, neil on arvukalt positiivseid mõjusid. Ilmutavad antimikroobseid omadusi, pärssides patogeensete bakterite ja pärmseente toksilist toimet ja hoides ära nende paljunemist soolestiku mikrofloora seas, aitavad kaasa kasulike probiootiliste bakterikultuuride kasvule.
Stimulleerivad lümfisüsteemi tööd, meie organismi kaitsemehhanisme aktiveeriva interferooni, immunoglobuliinide, lümfotsüütide ja antikehade tootmist.
Osalevad B-grupi vitamiinide, K-vitamiini, D-vitamiini, piimhappe, foolhappe ja nikotiinhappe sünteesis ja imendumises, aitavad kaasa asendamatute aminohapete moodustumisele ning kaltsiumisoolade paremale omastamisele.
Osalevad aktiivselt toitainete lõhustamises ja imendumises: normaliseerivad toidu ensümaatilist seedeprotsessi, suusrendades valkude ja süsivesikute hüdrolüüsi ning toodavad pika aja jooksul seedetraktis oma ensüüme, mis on vajalikud laktoosiainevahetuseks.
Mõjutavad lipiidide metabolismi organismis, parandavad rasvade lõhustumist, alandades vere kolesteroolitaset ja normaliseerides lipoproteiinide ja fosfolipiidide taset.
Hoiavad ära puhituse teket, reguleerivad soolestiku peristaltikat.
Kasutamine
Tootel Mega Acidophilus on positiivne mõju:
düsbakterioosi ja seedetrakti haiguste korral;
toitainete omastamise häirete korral;
soolestikust tuleneva mürgistuse korral;
allergiliste reaktsioonide korral;
puhituste ja kõhukinnisuse korral.
Koostis
Lactobacillus acidophilus 6×10 kaheksandas astmes KVV/g
Bifidobakterium lactis 9x 10 kaheksandas astmes KVV/g
90 kapslit