HINGAMISSÜSTEEMIDE TOETAMINE JA TERVENEMINE

Hingamissagedus on normaalne 16x minutis. Kõik mis on kiirem kui 16 - see on juba südame ja kopsu hingeldus.
PÕHJUSED:
Seente , bakterite ja viiruste infektsioon
Kopsude lümfisüsteemi saastumine-lümfoidne vedelik, mis puhastab kopsudest lima. Kas põletik või allergia.
Hapendumine
Südame puudulik töö( südamelihase väsimine)
TERVENEMISE KÄIK:
2-2,5 40c* korallivett võrdsete portsjonitena toidukordade vahel. Hommikul ja ägenemise ajal, konsentreeritud korallivett ( 1 pulber 0,5 liitri kohta 3x päevas) juua väikeste lonksudena nii kaua kuni lima eraldub. Võib tekkida tugev limaeritus ninast või äge köha. Keha ise aitab vabaneda, kui selleks võimalus antakse.
Dieet- 3 kuud taimetoitlase menüü. Liha ja muud valgud tekitavad palju lima. Samuti peaks loobuma valgest nisujahust ja sellest tehtud toodetest. Suurel määral ka suhkrust. Võib asendada meega. Kindlasti peaks vaatama ka üle pärmi sisaldavate toodete tarbimise. Parim oleks üldse sellest loobuda ravi ahjaks.
Tuleks ära jätta kõik teised joogid.
Lümfistimulaator: Lagritsajuur( licorice root) 3-4 kapslit päevas.
Antiparasitaalne programm 1-2 kuud Ravime soolestiku ja välistame parasiitide - viiruste invasiooni kopsudes. Paljudele on see ühesugune. Sipelgapuukoor, küüslauk, parafight. Vajadusel lisada Koloidhõbe ja opistop.
Assimilaator ühest kapslist kuni 6-8 kapslini päevas. 3 kuu jooksul see programm tagab terved kopsud. Kui tegu lihtsalt organismi saastatusega, siis 2 nädala jooksul eraldub lima ja peale seda tuleks teha antiparasitaalne programm. Lapsele annused on 2 x väiksemad.
SELLE PROGRAMMIGA SAAB JAGU KOPSUVAEGUSTEST. MINU TUTAVAD 2 INIMEST ON SELLE PROGRAMMIGA ASTMAST LAHTI SAANUD. kROONILISE KÖHA SELJATANUD.
Vajad abi, kirjuta mulle marjelei@hotmail.com
sobib ka siia postkasti.
Päikest