Antiparasitaarne programm täiskasvanutele ja lastele

WHO andmetel 50 miljonist igal aastal surevast inimesest üle 16 miljoni lahkub elust nakkus- ja parasitaarsete haiguste tõttu. Soolehelmintoosid (usstõved) on nakkussageduselt maailmas 3. kohal. Nad põhjustavad organismi allergiseerimise, vähendavad vastupanuvõimet nakkustele, mürgitavad organismi. Väga sageli varjuvad erinevate diagnooside nagu ekseem, psoriaas, bronhiaalastma, maksa- ja kõhunäärmehaigused, epilepsia, rasked liigesesündroomid, silma võrkkesta kahjustused jms väga erinevad parasitaarsed sissetungid, olles haiguse põhjuseks või üheks põhjustest. Inimorganismis võib elutseda kuni 150 liiki helminte (nugiusse). Kusjuures parasiitide kindlakstegemine on väga keeruline. Mõne liigi puhul läheb vaja spetsiaalseid värvaineid. Seetõttu on soovitav kaks korda aastas teostada looduslik helmintoosivastane profülaktiline kuur – ka kuna korduvad nakkused on tavalised. Keemiliste preparaatide kasutamine seevastu on ohtlik, eriti kui teha seda korduvalt.
Põhjused:
Isikliku hügieeni eiramine
Maomahlanõristuse vähenemine – mis purustaks parasiitide munakoore
Immuunsuse nõrgenemine
Soolestiku normaalse mikrobiotsönoosi häirumine
Tasakaalustamata toit
Sapierituse häirumine ja selle bakteriostaatiliste omaduste kaotamine
Kaasnev seennakkus
Fermentide aktiivsuse häirumine
ANTIPARASITAARNE PROGRAMM
I ETAPP – DEHELMENTISEERIMINE.KESTAB 21 PÄEVA
Preparaatidel on klubisisesed hinnad
Isiklik hügieen. Ärge unustage korralikult pesta köögi- ja puuvilju, söögirohelist
Optimeerida sooletegevus: normaliseerida sapieritus, taastata soolestiku peristaltika ja kasulik mikrofloora, aktiveerida fermentide tegevus, luua ebasoodsad tingimused helmintide vastsestaadiumile. Kõige täielikumalt vastab sellele kompleksne puhastustoode LAX MAX (alustada ühest ja viia 4 kapslini päevas koos söögiga). Purgis 120 kapslit.
Ohutud antiparasitaarsed vahendid – nagu naturaalsed MUSTA PÄHKLI LEHED (purgis 100 tabletti). Mis puhastavad organismi parasiitidest, ilma et kaasuks mürgistunähtusid. Selle vahendiga välditakse tervet rida kõrvalmõjusid omavate keemiliste antiparasitaarsete preparaatide mürgistava mõju riski maksale ja neerudele. Võtta 2 tabletti 2 korda päevas koos toiduga.
Küüslauk, millel on fütontsiidne, antibakteriaalne, mikroobi- ja parasiidivastane toime ning mis rahvaravis olnud traditsiooniline helmintide hävitaja. Purgis 90 kapslit.
Soolestiku optimaalse töö tagamiseks ja saavutatu kinnistamiseks pärast nugiussidevastast kuuri (mis kestab 21 päeva) on soovitav võtta unikaalset tasakaalustatud fermentide ja bakterite segu SEEDIMISVORMELIT (üks kapsel 3 korda päevas koos veega 30 minutit enne sööki) pärast programmi I osa läbimist. Purgis 90 kapslit
Säilitada organismis vajalik veevaru, eelistades puhast, bioloogiliselt omastatavat vett (nt CORAL-MINE) Korallivesi on alandatud pindpinevusega, leelisene ja elav, vastates keharaku vajadustele. Veel on korrastatud struktuur, see on rikastatud mineraalidega ning pealegi maitsev. Kuu portsjon (30 pakikest).
Lax-Maxi ja Seedimisvormeli asemele on nüüd tulnud uus üks toode Parafight.
Taastumiseks Mega Atsidofiili tuleb hakata võtma alles pärast 21-päevast kuuri.
Kompleksprogramm sisaldab seega nelja bioaktiivset vahendit: Parafigt, Musta Pähkli Lehed, Küüslauk, Mega Atsidofiil.
“Tervistavate programmide kogumik” lk 6-7
Antiparasitaarne programm täiskasvanutele
Parafight (100 tk sees) 1-4 kapslit päevas koos söögiga (suurendada järk-järgult)
Küüslauk (100) 1 kapsel 3 x päevas koos söögiga
Must pähkel (100) 2 kapslit 2 x päevas koos söögiga
Mega Atsidofiil (90) – pärast 21-päevast kuuri 1-2 tk päevas 15-30 minutit enne sööki . Kuur 1 kuu
Antiparasitaarne kuur lapsele
Papaia (100)
Küüslauk (100)
Must Pähkel (100)
Mega Atsidofiil (90)
Ternespiim (90)
Kaks viimast (Mega Atsidofiil ja Ternespiim ehk First Food) võtta pärast kuuri.
Võib teha juba ka alla 1-aastasele, siis on doos ca 1/3 täiskavanute omast
Artikkel sooleparasiitidest: http://www.biore.ee/parasidid-paljude-haedade-pohjus.html
SERGEI STRANNIKOV: Parasiidid
Antiparasitaarses kuuris parasiidid on väljunud ka otse silmamunast või silmalau alusest limanahast. Ühel inimesel tuli välja 10.5 m paelussi 3 päevaga, misjärel inimene hakkas kaalust alla võtma, näonahk puhastus. Teine juhtum: 2,5 kuune laps toidusegude peal – ei söönud ega maganud. Oli tekkinud düsbakterioos. Aitasid Sipelgapuukoor (SPK) ja Musta Pähkli Lehed (MPL). Kui valitseb patogeenne mikrofloora (PMF) ei suuda inimene midagi omastada, söögu mida tahes.
Parasiidid loovad OMA fermendid, mis SUNNIVAD meid sööma teatud asju. Poeg sõi alatasa ketšupit, kuni väljus verine roe (stafülokokk tänu antibiootikumidele), nii et 3-aastaselt oli tal astma. PMF läheb läbi vere kudedesse, loob seal fermendid, mis sunnivad inimest sööma vastavat toitu. Antiparasitaarne programm, samuti 14-päevane soolepuhastus 2 Programm Colovada Pluss (vt “Süsteemne organismi puhastamise programm lk 34 “Tervistavate programmide kogumikus”) kõrvaldab selle sõltuvuse ja see toit muutub vastikuks.
LISA: KORALLIVESI
Korallivett on kasutanud miljonid inimesed üle kogu maailma üle kümne aasta. Kui 1979 sai Briti ajakirjanik ülesandeks intervjueerida maailma vanimat inimest väikesel saarel Okinava lähedal, oli ta hämmeldunud eakate inimeste suurest arvust, kel puudusid „tsivilisatsioonihaigused“. Lähemad teadusuuringud näitasid, et selle põhjuseks on vesi, mida saareelanikud jõid, pärit korallidest, millest on moodustunud Okinava ja ümbritsevad saared. Vihmavesi, läbides need korallid, küllastub kõigi Mendelejevi tabeli elementidega. Mh sisaldab kaltsiumit, mis kokkupuutes veega ioniseerub ja omastatakse rakkude poolt kergesti.
Vesi muutub leebelt kuni tugevalt leeliseseks (pH kuni 10!), rikastub hapnikuga, võetakse rakkude poolt kergesti omaks ja aitab organismist eemaldada liigseid happeid ja toksiine (neutraliseerib kloori, seob raskemetallide sooli jms), kõrvaldab kudede turseid ning omandab väga kõrge „elavuse“ (ORP miinus 150!), toimides võimsa antioksüdandina ning tõstes inimese vitaalsust, parandades, välimust, nahka, veresoonte, lihaste ja liigeste elastsust, normliseerides und, tugevdades immuunsüsteemi. Selleks piisab lisada 1-grammine kotike koralliliiva 1,5 liitrisse puhtasse (soovitavalt filtreeritud või destilleeritud) gaseerimata vette – pärast 2-5 minutit on vesi kasutamiseks valmis.