MAAILMA PARIM VESI?

Maailma kõige tervemaid ja pikaealisemaid rahvaid kohtame täna eeskätt mägedes, kus eakaimad võivad elada isegi 120-140 aastat. Üks selle peapõhjuseid – liustikevesi, mis on erakordse elavusega (redokspotentsiaal kuni -750 mV) biokeemiliselt puhas, leelisene, struktureeritud, madala pindpinevusega mineraalide kolloidlahus.
Kuid maailma vanim elanikkond paikneb hoopiski Okinaval keskmise elueaga 95-100 aastat. Siingi peapõhjuseks – Elav Vesi, põhjustatud ühest teatud koralliliigist.
KORALLIVESI (KV)
Okinava - maailma vanimaid elanikkondi
Kui 1979 sai Briti ajakirjanik ülesandeks intervjueerida maailma vanimat inimest väikesel saarel Okinava lähedal, oli ta hämmeldunud eakate inimeste suurest arvust, kel puudusid „tsivilisatsioonihaigused“. Lähemad teadusuuringud näitasid, et selle põhjuseks on korallidest pärit vesi, mida saareelanikud jõid ja millest on moodustunud Okinava ja ümbritsevad saared. Vihmavesi, läbides koralliliiva, küllastub kõigi Mendelejevi tabeli elementidega. 1957.a. Okajama ÜK prof Yun Kobayasi tõestas, et Okinava ja Tokunosima saarte elanike kõrge eluiga – keskmisel 95-100 aastat (ja selles vanus inimesi on saartel ühtekokku üle 30 000) - on tingitud nende joogivee kõrgest mineraliseeritusest. Mõlemad saared asuvad korallriffidel.
Sango korall
Sango korallist toodetakse pulbrit ainult Jaapani meres – milles lisaks kaltsiumile (Ca) sisaldub veel 69 mineraali – meile sobivas vahekorras (sest meiegi oleme tulnud merest). Koostis (ühe pakikese kohta): jahvatatud korall 994 mg, sellest kaltsiumi – 34,6%, magneesiumi – 2,16%, räni – 1,37%, lisaks naatriumi, väävlit, rauda, kaaliumi, fosforit, joodi, fluori, broomi, mangaani, kroomi, boori, süsinikku, tsinki, seleeni, plaatinat, hõbedat, vaske, kloori, kulda, molübdeeni, L-askorbiinhapet (5 mg), hõbedat (1 mg) jt
Korallivee levik maailmas
Jaapanis algas korallivee massiline tootmine 1950ndate lõpus. Täna joob seda regulaarselt 4 miljoni jaapanlast. Alles 1991 lubas Jaapani valitsus rootslasel Rolf Eriksonil eksportida koralliliiva mujale maailma. 1999.a kasutas seda 10 milj, 2000. a 15 milj in.
Kuidas kasutada?
Seda võib juua pidevalt, kogu päeva jooksul tavalise joogivee asemel, kuid mitte toidu kõrvale või vahetult enne sööki - lahustades 1 g pakikese koralliliiva 1-1,5 l soovitavalt filtreeritud või destilleeritud gaseerimata vees. Pärast 2-5 minutit (5-10 min) on vesi kasutamiseks valmis . Hoida korgiga suletud pudelis. Kui jääte grippi, külmetushaigusse jms, kasutage julgelt 2-4 pakikest päevas. Pole andmeid, et isegi suured doosid väga pika aja jooksul oleks mõjunud kellelegi halvasti. Pakikesi võib asetada ka kompottide, tee või teiste gaseerimata jookide sisse. Mitte keeta.
Haiguste ravi koralliveega
Kaks teadlast - Yun ja Koto – uurisid KV mõju kõrgvererõhule. Rottidel pärast 4-kuulist KV joomist vererõhk normaliseerus.. Masaru Emoto kirjutas rmt „Vee sõnumid“. Ta näitas, et elav vesi hästi kristalliseerub. Kloor ja veevärgitorud lõhuvat vee struktuuri, muutes selle joomiseks praktiliselt kõlbmatuks. Sango korall taastab vee kristallvõre, isegi kui see vesi on läbinud roostes veevärki.
1991 teadlane Fyutamura katsetes rottidega tõestas korallkaltsiumi suurt tõhusust luude tugevnemisel. Pärast seda hakati seda kasutama osteoporoosi kirurgilisel ravil. Tänaseks on saadud KV-ga tulemusi osteporoosi, kõrgvererõhutõve, soolade ladestumishaiguste (artriidid, radikuliidid jms) ravis. Ta võetakse organismi poolt kergesti omaks ja aitab eemaldada liigseid happeid ja toksiine, samuti kõrvaldab kudede turseid. Juba 2-3 kuuga muutub paremaks rematoidne artriit. Butakova kirjutab, et juba 3 kuud korallivett peseb läbi kogu rakkudevahelise vedeliku (mida puhastab lümfisüsteem), sundides taanduma paljudel haigustel.
Korallivesi kui sorbent
Korallipulber on võimsaim adsorbent – palju võimsam aktiveeritud söest, enterosteelist jt. Isegi pihkumahtuvas tükikeses on tuhandeid avausi, milles elavad hüdrosoonid – koralle loonud mikroorganismid. Tänu sellele KV väga kiiresti inaktiveerib kloori, kusjuures mitte ainult anorgaanilise, vaid ka palju raskemini kõrvaldatava orgaanilise; raskemetallide soolad, orgaanilised jäätmed.
Lisagem, et kloor, ühinedes orgaanikaga, moodutab mürgi – dioksiini eriliigi, mis ajapikku kuhjudes mürgitab organismi. Lisaks põhjustab kloor veevärgitorude korrosiooni ja lisab vette roostet. Vee keetmisel kloori mürgisus veelgi kasvab, kuna moodustub trihalometaan, mis on juba kantserogeen.
Korallivesi kui antioksüdant
Lisaks on korallkaltsium ka üks kõige võimsamaid antioksüdante (millest võimsam on vaid Mikrohüdriin (või H-500), omandades vee lahustudes väga kõrge „elavuse“ (redokspotentsiaali) ning tõstes inimese vitaalsust, parandades, välimust, nahka, veresoonte, lihaste ja liigeste elastsust, normaliseerides und, tugevdades immuunsüsteemi. 
Kui vabad radikaalid kahjustavad rakumembraane, häirub ainevahetus, kui aga kahjustus jõuab tuumani võib kahjustuda genoom ja aktiveeruda kaasa sündinud haigused, sh vähk. Stress, viha, depressioon, keskkonnasaastatus tekitab vabu radikaale. Inimene peaks sööma 80% leelisest jääki andvat toitu. Peale mao, jämesoole ning naha on kõik muu meis aluseline. Hapestumisel paljuneb sooles patogeenne mikrofloora, tekib düsbakterioos, häirub toitainete imendumine ja vitamiinide teke sooles. Alaneb vere hapnikusisaldus. Organism hakkab võtma kaltsiumi oma luudest, kuid see omakorda kergesti sadestub mittevajalikes kohtades - sapipõies, neerudes, selgroos, liigestes. Mitteorgaanilised soolad tekitavad mh sapi- ja kusepõiekivisid.
Joogid kasutasid vere happesuse kõrvaldamiseks söögisoodat. Sellega võrreldes toimib KV aga palju pehmemalt ja funktsionaalselt. KV lisaks parandab ainevahetusr, tugevdab immuunsust, alandab vererõhku ja kolesteriinisisaldust.
Mõõtmised näitavad, et 1grammise pakikese lahustamisel 1,5 l vees omandab see redoksptentsiaali (ORP) miinus 100-110 mV. Mis läheneb mitmete toorrmahlade elavusele. Looduses sellist vett ei esine, v. a liustike sulaveed kõrgmägedes ja vulkaaniliste allikate vesi.
Korallivee leelistav toime
Inimese organism koosneb 70% ulatuses vedelikust, kusjuures veri, lümfivedelik, sülg ja limaskestad on aluselise reaktsiooniga (terve inimese vere pH on 7,35 – 7,42). Üheks peamiseks keemiliseks elemendiks meie organismis on kaltsium. Selle vähesus võib kutsuda esile üle 150 erineva raskekujulise haiguse, kusjuures eriti kannatavad lapsed, rasedad naised ja üle 40 aasta vanused inimesed. Korallkaltsium rikastab vett aktiivse, ioniseeritud kaltsiumiga. Tavaline kaltsium, mis satub organismi toidu ja veega, on reeglina bioloogiliselt väheaktiivne. Korallkaltsiumi tähtsaks eeliseks aga on tema kerge bioloogiline omastatavus: veega kokku puutudes muutub see ioonideks ja seetõttu omastavad rakud selle kergesti. Vesi muutub parajalt leeliseseks (pH 1 g lahustamisel 1,5 liitrtis vees kuni 8,5), rikastub hapnikuga.
Teadlastel on ammu teada, et aluseline keskkond on rakkude normaalseks funktsioneerimiseks eluliselt tähtis, järelikult ka kogu organismile tervikuna. Samuti on teada, et kõik organismi ainevahetusprotsessid toimuvad raku tasandil kaltsiumiioonide osavõtul. Kui pH tase langeb, täheldatakse immuunsusreaktsiooni häireid, verre sattunud viirused ja bakterid hakkavad kiiresti paljunema, halveneb vitamiinide ja mikroelementide omastatavus, tekivad veresoonte, südame, liigeste ja vere haigused ning paljud teised organismi patoloogilised seisundid, sh ka onkoloogilised.
Liitu Klubiga tasuta ja osta tooteid -20% soodsamalt.
https://coralorder.com/et/registration/?REF_CODE=888010056163