MILLEST ALGAB TERVIS?

FANDETOX
Maailmakuulsa Korea teadlase Song Xe Bok` i poolt 11 aasta kestel
välja arendatud kompleksne looduspreparaa (5 komponenti), mis 2006.a
Rahvusvahelisel Leiutiste Näitusel Taibzes võitis peapreemia kui parim
maksapuhastaja ning -kaitse. Mis isegi 2-nädalasae alkoholitarbimise
puhul kaitseb maksa, hoides täielikult ära selle rasvumise.
OOMEGA 3/6/9
Aju. Nägemine. Süda. Immuunsus. Nahk
Asendamatute polüküllastumata rasvhapete saladus: Elu algab
rakumembraanist
Polüküllastamata rasvhapete muud funktsioonid ja nende puuduse põhitunnused
Polüküllastamata rasvhapete ja antioksüdantide kooskasutamine
Linaõli kui tõhus vähiravim
TAURIIN
Kolme olulisima ravimi seas?
Parim diureetikum?
Silma võrkkesta, kopsude ja aju antioksüdantne kaitse
Keskendumisvõime ja mäluparandaja
Võimas sapiedendaja
Südamekaitsja
CORAL MINE
"maailma parimast veest", mis juba 3 kuuga peseb läbi kogu teie rakkudevahelise vedeliku, täites Teid tervenemise energiaga.MIS ON BIOLOOGILISELT OMASTATAV VESI?
See on vesi, mis tekib organismis pärast seda, kui organism on selle “ära seedinud”. Ühtedel andmetel kulutame selleks 80% oma energiast, kusjuures ainuüksi vee struktureertimiseks kulutab keha 25 kcal/l.
Bioomastatav vesi on:
BIOKEEMILISELT PUHAS
Organismi raskkudevahelist vett puhastab lümf, väljutades toksiine läbi eritusorganite (neerud, sool, kopsud, nahk). Mida “määrdunum” on sissejoodav vesi, seda rohkem energiat selle puhastamiseks kulub ja seda suurem on tõenäosus, et meie rakkudevaheline vedelik, milles “ujuvad” rakud nagu kalad akvaariumis, muutub “solgi-neevaks”. Organismi mürgistumise neli esimest astet hõlmavadki koevedeliku saastumist. Seejärel tungivad toksiinid juba ka rakku ja algab rakkude mürgistamine, viies raskete krooniliste haigusteni.
Väga hästi puhastab vett toksiinidest ja haigustekitajatest ŠUNGIIT. Hääks veepuhastiks on ka KORALLILIIV, mis puhastab vett mitu korda paremini kui aktiivsüsi – kloorist, raskemetallide sooladest, orgaanikast.
LEELISENE - sest meie kehavedelikud (v.a. maohape ja uriin) on leelisised (keskmine pH 7,4-7,5; sh veri 7,35-7,43)). Kraanivee pH on tavaliselt 7.0 – 7.2. Vett leelistavad mh söögisooda, söögisool, sidrun, laimi, kurk jt leelisest jääki andvad toiduained. Korallivesi, mis tekib 1 g-se pakikese asetades 1,5 l vette, annab pH ca 8,5. Kui süüa happelist jääki andvat toitu ja juua happelist või neutraalset vett, on organism sunnitud selle leelistamiseks kulutama organites (luudes, hammastes, lihastes, ajus jm) olevat Ca, Mg, K ja Na, tulemuseks mh luudehõrenemine – osteoporoos.
STRUKTUREERITUD - mida on 95% meie kehaveest, olles ainult sellisena “kasutuskõlblik". Suurepäraselt struktureerib vett šungiit. Hästi teeb seda ka koralliliiv.
ELAV - kuna terve täiskasvanu kehavedelike redokspotentsiaal (ORP) on ca -70 mV , Kraani- ja pudelivete ORP on +100 kuni +600 ehk siis tegu "vabade radikaalidega" - vabade elektronide puudusega. Koralliliiva pakike (1 g) annab 1,5 l laenguks -50 kuni -100 mV, muutes selle superantioksüdandiks.
MADALA PINDPINEVUSEGA - kuna meie kehavee pindpinevus on ca 45 DIN (düüni/cm2), kraaniveel aga ca 73 DIN. Hästi madaldavad vee pindpinevust Hydrocel, H-500 (Mikrohüdriin). Seda teeb ka koralliliiv.
NÕRGALT MINERALISEERITUD - mistõttu hää mineraliseerija olemasolul võib lähtealusena kasutada ka destvett. Liiga kare vesi tekitab meis anorgaaniliste mineraalide osas “katlakivi”. Maailma pikima elueaga elanikkonnaga (95-100 a) Okinava saare Sango korall rikastab vett 69 ioniseeriva mineraalainega, millest 35% on hästiomastatav korallkaltsium.
FANDETOX - MAAILMA M PARIM MAKSAKAITSE JA -PUHASTAJA?
Maksarasvumst – rasvumishepatiiti põeb USAs, Euroopas, Ida-Aasias 10-40% elanikkonnast. USAs moodustab see 69% maksahaigustest, kusjuures risk haihestuda sellesse suureneb peale 45. eluaastat ja just naiste osas – haigestub 60-75% naistest Maksahaifguse järgmine, raskem aste on maksatsirroos. Kusjuures alkohol põhjustab rasvaladestust juba mõne päevaga – võides üle minna maksatsirroosiks.
Korea teadlane Song Xe Bok, mikrobioloogiadoktor Pennsylvania ÜK-is, kuulub XXI sajandi 2000 kõige teenekama teadlase hulka,, olles firma „Bionutrogen” peadirektor. Olnud teaduses üle 30 aasta, omab ta 237 regiastreeritud patenti ja 135 artiklit teadusajakirjades, millest suurem osa pühendatud maksa rasvumise ja kolesteriinialandamise probleemile. 11 aasta kestel arendas ta välja kompleksse looduspreparaadi FANDETOX (FT) (5 komponenti), mis 2006. a Rahvusvahelisel Leiutiste Näitusel Taibzes võitis peapreemia kui parim maksapuhastaja ning -kaitse. Mis isegi 2-nädalasae alkoholitarbimise puhul kaitseb maksa, hoides täielikult ära selle rasvumise (vt täpsemalt tagapool). Uuringud ameerika sõdurite seas näitasid, et see minimeerib alkoholi kahjumõju ja kergendab pohmelli ning annab ka maksimaalse kaitse maksale, südamele ja ajule.
Vastukajad kinnitavad, et FT tõstab ka üldist organismi energeetikat. Parandab nahka. Võib kasutada koos kaiptaalse soolepuhastuse Kolo-Vada Plussiga.
Pärast rasvast tärkliserikast rooga tuleb 15 -30 minutiga toime ebameeldivate aistingutega kõhus, iiveldusega.
KOOSTIS;
1. HURMAA ESKTRAKT
Kergeltomastatavad taimsed suhkrud glükoos ja fruktoos aitavad kaasa glükogeeni moodustumisele maksas ja selle toitmisele energiaga,
2. GODJI MARJADE EKSTRAKT
Supertoit. Parandavad seedimist, omavad üldtugevdavat antioksüdantset ja toniseerivat efekti. Taastavad maksa funktsiooni.
3. TSITRUSELISTE KOOREEKSTRAKT
Sisaldab rikkalikult flavonoide, millel on antisklerootiline toime. Kiirendavad madala tihedusega lipoproteoiinide lagunemist ja viivad normi üldise kolesteriiinitaseme, kaitsevad C-vitamiini oksüdeerimise eest. „põletavad” rasva.Parandavad veresoonte, sh kapillaaride elastsust.
4. TATRAEKSTRAKT
Ennetab soonte purunemist, hoides ära ateroskleroosi. Tänu kõrgele flavonoidisisaldusele suurendab veresoonte elastsust.
5. SOJAVÕRSETE EKSTRAKT
Sojaletsiiin taastab vigatstaud maksarakke ja viib välja üleliigsed lipiidid, vabasades rasvaladestustest.
FABDETOX KASUTAMINE
1. Hooajaline maksa taastamine: 1 pakk õhtul enne und – 1 kuu
2. Maksa mürgitustamine (intensiivkuur): 1 pk õhtul enne und – 2 kuud
3. Pohmellivastane ekspresskuur: 1 pk 2-3 tundi enne joomist ja 1 pk järgmisel hommikul peale alkoholi tarbimist
4. Rasvhepatoos (maksa rasvumine), hüperlipideemia (kõrge kolestreriinisisaldus): 1 pk hommikul enne sööki ja õhtul peale sööki – 6 kuud
FANDETOX tõstab alkoholi (etanooli) seedefermendi sisaldust maksas 100-lst kuni ca 155 ühikuni.
Rasvhepatiidi ärahoidmine FT abil 2 nädala (15 päeva) jooksul koos alkoholitarbimisega: vt joonis lk 12. Samal ajal kui paljalt alkoholi tarbiva inimese maks oli 80% ulatuses progreseeruva rasvhepatoosi seisundis, jäi alkoholi koos FT-ga manustava inimese maks sisuliselt oma tervesse algseisundisse.
TRANSAMINAASID on erilised valgud, mille kõrgenenud tase veres viitab maksa, kõhunäärme, südame jt haigestumisele. FT võtmine 2 kuud viib nende sisalduse normi – 100 ühikult 20-ni.
2 kuud FT muudab:
organismi üldist kolesteriinitaset 195 ---175 mg/dl
Madala tihedusega lipoproteiinide sisaldust 136 ---95 (mis on norm) – kannavad edasi „halba kolesteriini”, mis oksüdeerudes kleepub soonte seintele
Kõrge sisaldusega lipoproteiinide sisaldust 35 ---55 - kannavad edasi „head kolesteriini”, mis ei lase sel sadestuda ja viiakse maksa kaudu välja
Triglütseriidide sisaldust 175 --- 55. See on rasvaainevahetuse saadus, rasvhapete kogunemise vorm organismis, mille liig aitab kaasa ateroskleroosi tekkele