KOLESTEROOL KONTROLLI ALLA JA VÄHENDAD INFARKTIOHU 0-i.

Kolesterool on inimese elutegevuseks vajalik aine, mida sünteesitakse organismis. Lisaks mõjutab vere kolesteroolisisaldust ka igapäevases toidus leiduva kolesterooli ja küllastunud rasvade hulk. Põhiliselt leidub kolesterooli loomset päritolu toiduainetes – rasvases lihas ja vorstitoodetes, võis, kanamunades (eriti munakollases).
Eristatakse mitut tüüpi kolesterooli.
Esimest osa lipoproteiinidest Selleks, et rasvu transportida, seob organism nad proteiinidega (valkudega). Moodustuv kompleks on lipoproteiin ehk rasvvalk.
nimetatakse HDL-kolesterooliks (ingl.k. high-density lipoprotein) ehk „heaks kolesterooliks“ ja selle ülesandeks on aidata kudedel vabaneda „halvast kolesteroolist“. Seetõttu on organismile kasulik HDL-kolesterooli võimalikult suur sisaldus veres.
LDL-kolesterooli (madala tihedusega kolesterool, ingl.k. low-density lipoprotein) nimetatakse ka „halvaks kolesterooliks“. Ülemäärane halva kolesterooli sisaldus veres põhjustab kolesterooli ladestumise veresoonte seintele põhjustades aterosklerootiliste naastude teket.
Ateroskleroosi tekeSeda protsessi nimetatakse ateroskleroosiks ning see on südamehaiguste üks olulisemaid riskitegureid.
Naastu suurenedes ummistub osaliselt veresoone valendik. Selle tagajärjel võib tunda valu rinnus ehk stenokardiat.
Valud on seotud sellega, et hapnikurikast verd ei jõua veresoone ahenemise tõttu piisavalt südamelihase rakkudeni. Südamelihases tekib isheemia ehk hapnikunälg, areneb välja südame isheemiatõbi.
Suurenedes muutub naast ebastabiilseks ja võib lõhkeda. Naastu rebenedes vabanevad ained, mis põhjustavad trombi tekke.
Tromb sulgeb veresoone valendiku kas osaliselt või täielikult. Kui tromb on tekkinud südamelihase arterites ehk koronaarides, siis on tagajärjeks südamelihase verevarustuse häire või südamelihase surm ehk infarkt.
Ajus põhjustab selline veresoonte ummistumine ajuinfarkti ehk insuldi.
Lisaks kolesteroolile sisaldab veri ka triglütseriide ehk neutraalrasvu. Neid sünteesitakse samuti maksas või omandatakse koos toiduga. Triglütseriididel on oluline roll organismi energiavahetuses, kuid liiga suur triglütseriidide sisaldus veres soodustab sarnaselt kolesteroolile südame isheemiatõve teket.
Kolesterooli langetava ravi eesmärk on:
Pidurdada ateroskleroosi ehk rahvakeeli “veresoonte lupjumise” arengut ja seeläbi vähendada südameveresoonkonna tüsistuste esinemissagedust.
Et selle eesmärgini jõuda, on vaja saavutada kolesterooli eesmärkväärtused.
Üldkolesterool < 5,0 mmol/L
LDL-kolesterool < 3,0 mmol/L
HDL-kolesterool > 1,0 mmol/L (meestel); > 1,2 mmol/L (naistel)
Triglütseriidid < 1,7 mmol/L
Kõrge ja väga kõrge kardiovaskulaarse riskiga patsientidel on normid rangemad:
Üldkolesterool ≤ 4,5 mmol/L
LDL kolesterool < 2,5 mmol/L (< 1,8 kui tegemist väga kõrge riskiga).
Iga täiskasvanud inimene peaks teadma oma vere kolesteroolitaset ja kontrollima seda vähemalt kord 5 aasta tagant.
Et sul ei oleks mingit ohtu enneta .
Koralliklubis on toode Coral Burdock Root - takjajuur
Tee läbi regulaarselt paarkorda aastas tootega kuur ja sinu kolesterool püsib õigel tasemel!
Toode parandab organismi mürkidest puhastumist, aitab kolesteroolitaset alandada ja hoida normis, vähendab seede-elundkonnas põletikulisi ja bakteriaalseid probleeme, optimeerib seedimist ja maksa talitust.
Esmalt soovitan hakata ka jooma korallidega puhastatud ja mineraliseeritud vett coral mine sest kui me ei tarbi vett, pole mõtet rääkida tervisest.
Lisaks sobib suureparaselt kolesterooli langetamiseks koralliklubi kvaliteetne Omega 3,6,9
Kui soovid tooteid saada soodsamalt, võid vormistada end kliendiks. Tasuta all jargnevale lingile klõpsates.  

https://coralorder.com/et/registration/?REF_CODE=888010056163