Tervenenute kogemused Koralli Klubis.

Näited brošüürist “Albom rezultatov” (“Tulemuste album”, välja antud Rahvusvahelise Koralliklubi poolt 2014 a)
JELENA KOROLJOVA (Kirovi oblast, Slobodskoi linn): haiguste entsüklopeedia (mida ma siinses tõlkes täpsemalt välja ei too), kaal 110 kg. Alustas Korallivee joomisest 2013 septembris, teostas kompleksse puhastuse, hakkas tervislikult toituma ja kasutama toidulisandeid. Praegune kaal: 75 kg ja tervisekaebusi pole!
NIKOLAI ANISSÕKIN (57 a, Nižni Novgorod): kaal 160 kg koos mitmete sellest tulenenud vaevustega. Rakendas Tervislikku Kaalualandamise Programmi.ja võttis 1 aastaga alla 35 kg – koos tervise paranemise, noorenemise ja aktiivse elu avastamisega (tervislik toitumine, füüsiline aktiivsus)
JEVGENIA KOMLEVA (31 a, Kemerovo oblast, Andžero-Sudžensk): haiguste entsüklopeedia, kaal 162 cm juures 73 kg. 4 kuuga võttis alla 13 kg! Tunneb end suurepäraselt!
GALINA ABRATOVA (58 a, Kemerovo oblast, Andžero-Sudžensk): haiguste entsüklopeedia, kaal 86 kg 153 cm juures. Aastaga võttis alla 35 kg koos enesetunde ja tervise üleüldise paranemisega.
SERGEI ARBATOV (63 a,): Põdes mitmeid haigusi.. Alustas 2012 juunis, võttes kaalust alla 17 kg, ilmnes ärksus ja energia kogu organismis. Hakkas tegelema spordiga ja nüüd tunneb end nagu 30-aastane!
VJATŠESLAV KUDRJAVTSEV (76 a, Tallinn): 2009 tabas teda müokardi infarkt ja arstid keelasid liikumise täielikult. Hakkas tarvitava Korallivett jm tooteid. 3 kuu pärast arst imestas: “Kas teil tõesti oli infarkt?” 2011 võitis kuldmedaleid powerliftingu EM-il. 2014 – 3-kordme maailmameister samal alal oma vanusegrupis.
ALIONA HILT – Põhja-Saksa aboluutne ,meister, fitness-modell. Kasutab Koralliklubi tasakaalustatud toitumist.
NALALJA MELNIKOVA (32 a): haiguste entsüklopeedia pluss ülekaal. Rakendas antiparasitaarset programmi ja kompleksset puhastust 2x aastas ning rakutoitumist. Võttis all 30 kg ja tervenes.
TATJANA SUVOROVA (54 a, Moskva): terviseprobleemid, ülekaal. Võttis alla 23 kg, muutus täielikult suhtumine iseendasse kui naisesse.
IVAN HRIPTŠENKO (52 a, Moskva): haiguste entsüklopeedia pluss ülekaal. Hakkas jooma Korallivett, viis läbi komplekspuhastuse ja neerupuhastuse. Võttis alla 40 kg ja tervenes.
BORISS NOVIKOV (40 a, Moskva): Kaal 120 kg. Võttis 4 kuuga alla 32 kg! Järgnenud 2 aastat see uus kaal säilis, tervis aga on kõrgeimal tasemel!
NADEŽDA POPOVA (54 a, Barnaul): haiguste entsüklopeedia pluss ülekaal. 2013 jaanuaris kaalus 93 kg. Alustas programmiga 2013 aprillis ja võttis antiparasitaarse ja üldpuhastusega 35 päevaga alla 13 kg. Saavutas suurepärase enesetunde.
LEENA KOZÕREVA (41 a, Barnaul): haiguste entsüklopeedia pluss ülekaal. 2012 detsembris hakkas jooma Korallivett, ühe kuuga kadusid peavalud, madal vererõhk, krooniline väsimus, halb jume jms. 2013 jaanuaris teostas komplekspuhastuse ja noorenes tunduvalt, saades tagasi elujõu. Kaal langes 93-lt 73-le 3 kuuga!
JEVGENIA DROGUŠINA ( 30 a, Barnaul): 2013 detsembris kaal 146 kg..Alustas Korallivee, antiparasitaarse ja kompleksprogrammiga, rakutoiduga. 2014 septembriks: kaal 85!
SERGEI PARŠIN (25 a, Barnaul): 2013 mais kaal 148 kg. Kahe põhipuhastusprogrammiga võttis alla 35 päevaga 28 kg! Juunis ja juulis kordas üldpuhastust, võttes viimase 2,5 kuuga alla veel 21 kg! Seega 4 kuuga 40 kg!
ALKESANDSER VALUJEV (Samaara): haiguste entsüklopeedia pluss ülekaal. 3 kuuga alanes kaal 123-lt 86-le kg-le. Tervenes ja hakkas tegelema spordiga.
JULIA ZAHARTŠENKO (44. a, Moskva): haiguste entsüklopeedia pluss ülekaal. 2013 jaanuaris kaalus 153,5 kg. 2 kuuga harjutas end jooma Korallivett 2 l päevas (varem ei joonud üldse), sooritades ka kaks puhastusprogrammi – võttes aastaga alla 64 kg!
AMEERIKA SPANIEL (7-kuune): 2013 mais mürgitus rotimürgiga. Poole tunniga ei liikunud enam käpad, pea kaotas toe, veterínaari saabudes neelamisrefleks juba puudus. Puistasime talle kurku Korallipuru ja kapsli Mikrohüdriini. Loomaarst naases 20 minuti pärast ja pani koerale tilguti. Kell 2 öösel tahtis koer õue. Kell 7.30 sõi ja tahtis jalutama. Kell 11 läksime loomaarsti juurde. Oleksite te näinud tema silmi.
KOMMENTAAR: Korallipuru on mitu korda võimsam sorbent kui aktiivsüsi, puhastades joogivee kloorist, raskemetallide sooladest, orgaanikast. Mikrohüdriin on maailma võimsaim antioksüdant ruumalaühiku kohta ning neutraliseerib ülitõhusalt mürgistumisel tekkivaid vabu radikaale.
TERVIKLIK KAALUALANDAMISE PROGRAMM
Peeter Liiv
Ülekaaluga kaasub varem või hiljem terve rida kroonilisi haigusi, kuna ülekoormus tabab südame-veresoonkonda, liigeseid, eritus- jt organeid (“seesmine” rasvumine) jt. Seega taastab kaalu tasakaalustatud allavõtmine lisaks veel ka elujõu ja tervise. Paljud inimesed tunnevad end seejuures otsekui uuestisündinutena, kogedes endas ühtäkki “noorusaja energiat”. Miks? Sest organid on korraga puhtad nagu nooruses, parasiidid on kõrvaldatud, seedimine läheb normi, rakud saavad täisväärtuslikult toidetud ja kardinaalselt muutub ka inimese psüühiline hoiak – kes avastab korraga, et on võimalik VALITSEDA oma tervist. Et selleks on väga tõhusad looduslikud vahendid. Ja sel juhul on kaalu normaliseerumine lihtsalt puhastumise ja tervenemise KÕRVALSAADUS. Ja nii kiiresti toimub see tänu sellele, et kõigepealt kõrvaldatakse kogu organismist ŠLAKID ja liigne VESI rakkudevahelisest vedelikust (niisutades samal ajal rakusisu) – mida võib organismis olla kümneid kilogramme.Alles seejärel, kui on lakanud organismi mürgitamine läbi toksiinidest “ummistunud” jämesoole, maksa, neerude jt, kaob ka vajadus utiliseerimata mürkainete ja happeliste seedejääkide ladustamiseks rasvavoltidesse.. Koos sellega naaseb elujõud ja -tahe ning soov hakata tegelema KEHAKULTUURIGA.
On erinevaid tõhusaid mooduseid enesetaastamiseks, käesolevas tutvustan vaid seda tervisekontseptsiooni, millega ise lähemalt kokku olen puutunud ja mis on kokku pandud mitmete tippteadlaste ja -arstide rohkem kui 15-aastase kogemuse põhjal.
Programm koosneb neljast osast:
1) Täisväärtuslik toit – täiendatud bioaktiivsete toidulisanditega rakutoiduks (aminohapped, mineraalained, vitamiinid, fermendid, polüküllastamata rasvhapped)
2) Täisväärtuslik vesi: biokeemiliselt puhas, struktureeritud, leelisene, elav, madala pindpinevusega
3) Organismi puhastamine: antiparasitaarne programm (21 päeva) ja organismi kompleksne (soolestiku) puhastusprogramm (14 päeva)
4) Kaitse – toksiinide ja elektromagnetkiirguse eest
Sellise programmi komplekssel rakendamisel on inimesed saavutanud kaalu alandamisel ja vabanemisel paljudes haigustest hämmastavaid tulemusi, puhastades keha, varustades ta täisväärtusliku vee ja toiduga nin kaitstes tervistkahjustavate tegurite vastu. Ainuüksi nood kaks puhastusprogrammi on andnud keskmiselt 70% tervendavat efekti.