ALIVE sarjaga

Riiete puhtus on üks olulisemaid igapäeva osi. Head pesupulbrit on raske leida. Tutvu Coral Clubis müüdava ALIVE sarjaga. 
Pesupulber, eemaldab kergelt plekid, on lõhnatu, allergeenide vaba. Eemaldab kangalt ebameeldivad lõhnad ( isiklik probleeme, mehe trenni-riided), eemaldab plekid. 
Pesul on koheselt pärast pesu hästi värske lõhn juures, nagu pesu oleks õues nööril kuivanud.
Kirjuta siia postkasti või meili aadressil marjelei@homail.com
Kirjeldus
Granuleeritud ultrakontsentreeritud pulber käsi- ja masinpesuks. Efektiivne iga veetemperatuuri ja kareduse korral, sobib hästi mistahes liiki ja värvi kanga pesemiseks, välja arvatud siid ja villane. Universaalne vahend kogu perele.
Koostis: naatriumperkarbonaat <40 %, naatriumhüdrokarbonaat 15–30 %, tseoliidid 15–30 %, anioonsed pindaktiivsed ained 5–15 %, mitteionogeensed pindaktiivsed ained 5–15 %, naatriumsulfaat 5–15 %, naatrium-metasilikaat <4 %, ensüümid (alfa-amilaas, proteaas) heart-emotikon %, ränidioksiid heart-emotikon %, resorbent (karboksümetüültselluloos) heart-emotikon %.
Omadused
Eemaldab õli, rasva, higi, tärklise ja valguplekke (piim, jäätis, munad, veri), värvilisi plekke (tee, kohv, šokolaad, vein, puu- ja juurviljad jne). Ei muuda kangast topiliseks ega riku värvi ja struktuuri.
Kirjeldus
Ohutu ja efektiivne multifunktsionaalne hapnikuga valgendaja käsi- ja masinpesuks. Efektiivne iga veetemperatuuri ja kareduse korral, sobib hästi mistahes liiki ja värvi kanga pesemiseks, välja arvatud siid ja villane. Universaalne vahend kogu perele.
Vahendit võib kasutada ka vaipade, vaipkatete, majapidamisriistade, vannitoa ja tualettruumi puhastamiseks.
Koostis: naatriumperkarbonaat 80–90 %, kaltsineeritud sooda 10–20 %.
Omadused
Ei sisalda kloori ja teisi aktiivseid komponente. Aluseks on naatriumperkarbonaat, mis eraldab aktiivset hapnikku. Ei jäta kangale kollakat ega hallikat varjundit, desodoreerib ja värskendab.
Alive Vedel pesuvahend
Kirjeldus
Vedel pesupulber käsi- ja masinpesuks. Toimib efektiivselt kõikide veetemperatuuride ja kareduste korral, sobib hästi mistahes liiki ja värvi kanga pesemiseks, välja arvatud siid ja villane.
Koostis: anioonsed pindaktiivsed ained 15–30 %, mitteionogeensed pindaktiivsed ained <5 %, resorbent (karboksümetüültselluloos) heart-emotikon %, ensüümid (alfa-amülaas, proteaas, lipaas) <2 %, naatriumhüdroksiid <1,4 %, vahusummuti <0,6 %, konservant <1 %.
Omadused
Eemaldab delikaatselt kangastelt mustuse, rikkumata kanga värvi ja struktuuri.