Mis soodustab haiguste teket?

Meie organism peab olema terve!
Mis soodustab haiguste teket? On olemas erinevaid haiguste tekke riskifaktoreid, selliseid nagu / Pärilik soodumus/ Mitmesugused vigastused jne / Füüsikaliste , keemiliste , bioloogiliste tegurite ja kiirguse mõju.
Selle tagajärjel tekib inimese organismis hapnikuvaegus (hüpoksia), häirub kasuliku ja patogeense mikrofloora vahekord (düsbioos), ilmnevad ka muud intoksikatsiooni sümptomid. Erinevad intoksikatsiooni sümptomid on selleks platstarmiks , millel arenevad kõik järgnevad haigused. Väliselt avaldunud ilminguid võib sel ajal mitte olla ja inimesel on illusioon oma tervise täielikust korrasoleksut, seepärast ta ei võta tarvitusele mingeid abinõusid. 
TOKSIINID: Välised toksiinid: 24 tundi ööpäevas mõjuvad meie organismi välised (ekso-) ja sisemised (endo-) toksiinid. Väliskeskkonnast satuvad organismi koos vee , söögi ja õhuga , erinevad meie organismile kahjulikud ained.
Sisemised toksiinid: tekivad meie organismi elutegevuse tulemusena. 
80% toksiine lahustub vees.
20% lahustub rasvas. 
Seega tagades meie organismis varustamise veega, loome tingimused 80% toksiinide lahustamiseks ja väljutamiseks, mis eemaldatakse koos uriini, higi ja väljahingatava õhuga. Rasvlahustuvad toksiinid lahu7stuvad üksnes ensüümide ja sapi abil ning viiakse organismist välja koos roojamassiga. ORGANISMIST TOKSIINIDE REGULAARSE VÄLJUTAMISE SÜSTEEMI HÄIRUMINE LOOB TINGIMUSED HÜPOKSIA, DÜSBIOOSI JA SISEMISE INTOKSIKATSIOONI TEKKEKS. On oluline mõista, et 80% toksiini paikneb rakkudes ja rakuvahelises vedelikus. Coral Mine vesi vahetab rakudevahelise vedeliku 3-4 kuuga välja. Peamised elutähtsad organid vajavad pidevalt kvaliteetset veereziimi. ( Aju, süda, kopsud, maks, nerud)
VESI ORGANISMIS: 
20% rakkudevaheline vedelik
10% veri ja lümf
35% rakusisene vedelik
5% tihedad koed
Vedeliku maht organismis: 49Liitrit 70 kg inimese kohta-sees
85% aju
86% kopsud
96% maks
83% liihased
75% nerud
83% süda
75% veri
NEERUD
Ebapiisava vee tarbimine , sageli aga selle täielik asendamine erinevate jookidega: mahlade tee, kohvi ja teistega, loovad meie organismis tingimused jääkainete ja toksiinide kuhjumiseks. Need intoksikatsiooni ilmingud on mitmepalgelised ja sõltuvad kroonilise veetustumise ( tarvitatava vee vähesuse) astmest, võivad esineda erinevates kombinatsioonides: Nahaprobleemid, hingamiselundite häired, Häired vererõhu regulatsioonis, ülekaal, luude kahjustused, günekoloogilised probleemid, lastehaigused, psühholoogilised kõrvalekalded, muud probleemid. 
NEERUTOKSIKOOSI TUNNUSED
Arteriaalse vererõhu regulatsiooni häirumine
Magusaisu (kiired süsivesikud)
Nahaprobleemid
Luu ja lihaskonna haigused
Günekoloogilised haigused
Hingamisteede haigused
Neerukivid
Hirmud ja rahutus
Tursesündroom
MAKS
Maksal on hiigelkoormus erinevate ravimipreparaatide ja alkoholi tavitamise, väliskeskonna keemiliste ühendite ( toiduainete ja olmekeemia) tõttu. Suurem osa nendest kahjulikest ainetest asub maksas aastaid. Neerude, naha ja hingamissüteemi kõrval osalevad organismist jääkainete ja toksiinide väljutamises vahetult ka maks ja soolestik.
Maksa funktsioonid: Vere puhastamine, oselemine seedimises. 
MAKSATOKSIKOOSI TUNNUSED
Põletikuravimite tarvitamine ( Vajadus, tähendab tagajärg)
Hüpertensioonivastaste ravim...
Hüperlipideemia vastaste ( statiinid) ravimite
Unerohtude
Antidepressantide
Tuberkuloosiravimite
Hüübimisvastaste ravimite
Narkootiliste ravimite
Arütmiavastaste ravimite
CORAL DETOX-lahendus paljudele küsimsustele.
CORAL MINE -vees lahustuvate toksiinide väljutamiseks. See on looduslik vee rikastaja, mis soodustab vees lahustuvate toksiinide efektiivset väljutamist inimese organismist, taastab organismi eneseregulatsiooni. Aitab kaasa aktiivsele pikaealisusele.
H-500 - vees lahustuvate toksiinide väljutamiseks. Kõige tänapäevasem antioksüdant , mis võimaldab neutraliseerida organismis tekkivaid toksiine. Takistab vabade radikaalide toime avaldumist. Suurendab organismi energiapotensiaali rakuenergia totmise stimuleerimise arvel. Taastab jõu , reipuse ja vastupidavuse. Toote Coral Mine´iga rikastatud vee ja H-500 kombinatsiooni abil vees lahustuvate toksiinide väljutamise efektiivsus on tõestatud eksperimentaalse teadusuuringuga. uuringute alusel on vormistatud leiutise patent. ( Patentide info, ametliku Coral Club lehel)
ASSIMILAATOR-rasvlahustavate toksiinide väljutamiseks. Aitab kaasa toiduainete kvaliteetsele lõhustamisele( Valgud, rasvad, süsivesikud), normaliseerib ainevahetust ja vähendab toksiinide moodustumist. Terve seedimine ja tugev immuunsus.
CORAL LECITHIN- rasvlahustuvate toksiinide väljutamiseks. Kaitseb rakumembraane toksiinide kahjustava toime eest. Aitab efektiivselt toksiinid neutraliseerida ja organismist välja viia. toetab kõiki maksa funktsioone. Vähendab stressi, parandab aju tööd. 
Enamate küsimsute korra, pöördu ja küsi. Nõustamine tasuta. 
Marje Leika
marjelei@hotmail.com