Alive A tegi meie autoga imet!

Need inimesed, kellel on tihti lapsed autos, teavad, kui sageli ja samas kui vaevaliselt kulgeb salongi puhastus autos. Sama meil. See oli selline ettevõtmine, et pidi teist kohe pikalt plaanima. Sobilik pidi olema ilm, asukoht jne, jne. 
Juhtusin nägema internetiavarustes videot sellest tootest üldpuhastusvahend Alive A. Ja videos oli näha, kuidas väga väike kogus võttis maha kerge vaevaga suured plekid. Kaotada polnud midagi, toode juba ammu kodus olemas. Seega tegin lahuse valmis 1-5 ele. Ja proovisin auttoistmetel. Plekid, mis siit sealt reisidelt olid tagaistmele tekkinud,kadusid, pärast peale piserdamist ja nuustikuga kergelt höörumist, nagu iseenesest. Nii sai 20 minutiga kogu autosalong üle pritsitud ja kergelt üle höörutud. Tulemus umbes sama, mis salongipesu kusagil teenindusfiliaalis. Õrnalt tajutav mahe sidruni aroon õhus hõljumas. See toode neutraliseerib kõik lõhnad!
Alive A aitas ka köögiruloole uue elu sisse puhuda. 6 aastaga on sinna kõiksugu plekke tekkinud. Need plekid tulid ka imekergesti maha. Sama teema lastetoa vaibaga. Oleme plaaninud, et kui suvi tuleb, võib vaibad keemilisse puhastusse viia. Oleme seda igal aastal teinud. Sest lastega juhtub ikka, et plaanid nii, aga välja kukkub ikka teistmoodi. Kuna tegu ökoloogiliselt puhta tootedga, siis asusin lastetoa vaibalt plekke eemaldama, pelgamata, et keemia lapsi kuidagi kahjustaks. See oli üle ootuste kergem, sest pole esimene kord, kus üritan plekke vaibast välja ise saada. Võrdlusmoment on olemas.
Vaip sai puhtaks, ruloo puhtaks, seinad , kuhu minu kallid järeltulijad juba aastaid tagasi seinamaalinguid tegid, sain ka lõpuks oma loomuliku värvi. ( olen kõikide erinevate vahenditega proovinud)
Kui sa tunned, et tahaksid ka, oma kodu teha ökoloogiliselt puhtaks, efektiivse vahendiga, siis kirjuta mulle