Naha kui erituselundi taastamise ja tugevdamise programm

Nahahaigused on käesoleval ajal väga levinud patoloogia. Need esinevad nii vastsündinutel diateesina kui ka igas vanuses inimestel dermatiitide, ekseemide, psoriaasi jms kujul. Kogenud dermatoloogidel on arvamus, et tõelisi nahahaigusi on sellest suurest hulgast ainult mõned. Need on sügelislestade ja parasiitide põhjustatud nahakahjustused. Aga kõik ülejäänud on siseorganite haigestumise ilmingud. Nahk on võimas eritussüsteem – see on “teised neerud”. Kui teised eritussüsteemid (seedesüsteem, kuseeritus-, hingamis- ja lümfisüsteem) on blokeeritud, võtab kogu löögi toksiinide väljutamisel endale justnimelt nahk – võimas, detoksikatsiooni organ.
Nahakahjustuste põhjused
Bakterite, viiruste, seente, parasiitide ja algloomade agressioon. Meie sisemuses elades, paljunedes, eritavad nad toksiine ja toksoide, surevad ja mürgitavad meie sisekeskkonda. Nahk aga viib kõik selle välja.
Keskkonnamõjude endotoksiinide koormus väikeste koguste nitraatide, nitritite, pestitsiidide, hügieenivahendite, pesupulbrite, šampoonide ja muude keemiliste kosmeetikatoodete ja parfüümide mõjul.
Mürgitatud keemiline toit, milles on säilitusained, värvained, kergitusained, stabilisaatorid. Ensüümide puudumine toidus ja selle mittetäisväärtuslik koostis vitamiinide-mineraalainete osas.
Mikrotraumad tootmises, igapäevaelus, aias jne.
Soolestiku düsbakterioosid.
Üheks põhiliseks naha vananemise ja hävinemise mehhanismiks on veetustumine ja hapustumine. Me oleme praktiliselt võõrdunud puhta vee joomisest. See on asendunud happeliste, kihisevate, toksiliste, kunstlike jookidega, mis rikuvad järsult organismi veevarusid ja muudavad homoöstaasi (sisekeskkonna püsivust).
Naha taastamise ja tugevdamise mehhanismid
Enne tervendavaid naha taastamise programme on soovitav läbi viia naturaalne kompleksne antiparasitaarne programm. Optimaalne on kasutada ka süsteemset puhastust. Sageli piisab neist kahest sammust naha taastamiseks. Kuid on ka spetsiaalseid programme naha puhastamiseks ja tugevdamiseks.
Tahad omada puhast nahka – puhasta maks, mis on põhiline detoksikatsiooniorgan. Mitte asjata ei öelda: “Nahk on soolestiku ja maksa peegel.” Üheks pehmeimaks detoksikaatoriks peetakse Idas traditsiooniliselt Artišokki, mis on sapiajati, kuseajati ja on higistamaajava toimega. See aktiveerib teised toksiine väljaviivad süsteemid, sealhulgas naha.
Mineraalainete tasakaalu taastamiseks sobib kõige paremini Lutsern. Lutserni koostises on täisväärtuslik valkude-mineraalainete kompleks. Coral Lutsern sisaldab kontsentreeritud lehemahla, mis tugevdab toote toimet. See toimib reguleerivalt veresoonte läbitavusele ja parandab sellega naha toitumist, hoiab ära selle vananemise.
Organismi toksilistest ainetest puhastamise parandamiseks, immuunsuse tõstmiseks, naharakkude kaitsmiseks vabade radikaalide eest sobib optimaalselt Seleen.
Lokaalsete pragude, hõõrdumuste, haavade, haavandumiste ja teiste nahakahjustuste korral sobib Tervendav kehabalsam emu rasva ja teepuuõliga. See on võimas antiseptik ja naha regenereerija.
On vaja hoida organismis veevarude optimaalset tasakaalu, eelistades puhast biosaadavat (organismis hästi omastatavat) vett.
Artišokk 1-2 kapslit 2 korda päevas
Seleen 1 tablett 1-2 korda päevas söögivaheajal
Tervendav kehabalsam emu rasva ja teepuuõliga paikselt määrida kahjustatud paikkondi mitu korda päevas
Coral Lutsern 2 kapslit 2 korda päevas söögi ajal
Ikka kirjuta mulle, kui tunned, et vajad abi või tahaksid elada tervislikumalt ja tervemalt 
Päikest
Marje