NEERUDE FUNKTSIOONI TAASTAMISE PROGRAMM.


Neerud on organismi üks peamisi väljutussüsteeme, mis tagavad vere puhastamise elutegevuse jääkidest. See “bioloogiline filter” funktsioneerib väga pingelises režiimis: iga minut puhastavad neerud 1,6 liitrit verd. Meie eluviis soodustab seda, et ülekoormuse tõttu neerud haigestuvad sageli enne teisi organeid, seepärast on vajalik tagada neile optimaalsed tingimused.
Neerude kahjustumise põhjused
Kuseelundite põletikulised protsessid. Infektsioon võib tungida kuseeritussüsteemi nii üleneval teel, näiteks sugulisel teel levivate haiguste puhul kui ka organismi “transporditeede” (vere, lümfi) kaudu, kui organismis on infektsiooniallikaid.
Seiskumisprotsessid kuse- ja suguteedes soodustavad põletikulisi protsesse. Need toovad kaasa kaneerukivitõve arenguks soodsa keskkonna.
Mitteväärtuslik toitumine, mis toob kaasa neerurakkude kurnatuse. Neerudel on märkimisväärne koormus, mis on seotud organismi pideva detoksikatsiooniga ja seepärast vajavad nad tõhusat rakkude toitmist.
Eriti suur koormus on neerudel organismis veepuuduse ja tarvitatava joogivee halva kvaliteedi korral. Ülekoormuse tõttu neerud haigestuvad sageli enne teisi organeid, seepärast tuleb neile tagada optimaalsed tingimused.
Neerude funktsiooni taastamise mehhanismid
Kuseelundkonna põletikulised haigused vajavad pikaajalisi antibakteriaalse teraapia kuure, seepärast on niivõrd aktuaalne neid asendavate ravivahendite otsing. Neeruprobleemide korral on perspektiivne looduslike antibakteriaalsete preparaatide kasutamine. Üheks kõige ohutumaks ja efektiivsemaks naturaalseks tooteks on tunnistatud Sipelgapuu koor võilillega ja Kolloidhõbe (Silver-Max).
Neerude drenaaži tagav kerge diureetiline toime, eriti kui see saavutatakse taimsete toodete abil, on kasulik iga neerupataloogia korral. Idas on Artišokk tunnustatud kui organismile kahjutu kerge diureetiline vahend.
Coral Burdock Root parandab neerude funktsiooni ning normaliseerib vee ja soolade ainevahetust, väljutab organismist efektiivselt toksiine ja jääkaineid.
Lutsern – see on unikaalne taim, mis sisaldab suurt hulka vitamiine, mineraalaineid ja mikroelemente. Preparaat Coral Lutsern on pehmetoimeline diureetikum. See toimib kuseeritust soodustava ja põletikuvastase vahendina, mis soodustab kusihappesoolade välutamist ja vere kolesteroolitaseme alandamist.
On vaja hoida organismis veevarude optimaalset tasakaalu, eelistades puhast biosaadavat (organismis hästi omastatavat) vett.
Takjajuur (Coral Burdock Root) 1 kapsel kolm korda päevas söögi ajal
Sipelgapuu koor võililllega 1 kapsel 4 korda päevas pärast sööki
Coral Artišokk 1 kapsel 3 korda päevas, võib lahustada klaasitäies vees ja juua nagu teed
Kolloidhõbe (Silver-Max) ½ teelusikat 4 korda päevas keele alla 30 min enne sööki
Coral Lutsern 1 kapsel 3 korda päevas söögi ajal
Soovid lähemalt kuulda, kirjuta mulle.
marjelei@hotmail.com või siia postkasti!