Tervistav programm, kui sul on ohatis, herpes, allergiad, seen möllab kehas!

Allergia – see on seene invasioon. Pesta maksa läbi kuu aega: Artišokk – 4-6 kapslit päevas, Letsitiin – 4-6, Lutsern 4-6, Assimilaator – 4-6, kaks liitrit sooja Korallvett.
Düsbakterioos – see on seen + alanenud immuunsus.
Skisofreeina – tsütomegaloviirus.
Kui valutab kõik, mis on allapoole vööd – on vaja puhastada maksa.
Pankreatiidi ägenemine – külm, nälg, rahu. Taimne toit, mida ühe korraga ei võeta rohkem kui 150 g. lisaks tooted: Protivity – 6-8, Spiruliina – 6-8, Omega 3/60 – 3-4, Haimaksa õli 3-4.
Kui on ära lõigatud sapipõis, siis võib läbida Kolo-Vada kuuri.
Mürgistuste korral sisse võtta 2-4 Coral-mine pakikese sisu, mis olid eelnevalt kuivatatud.
Fibromüoom – parasiidivastane kuur, lümfi puhastus, Assimilaator – 3-6 kuu jooksul.
Rasedus – Foolhape, Spiruliina, Mega-Atsidofiil, Ternespiim, vitamiinid E ja A, Evening Formula, Sipelgapuu koor – kõiki vastavalt juhendile.
Raamatust “Tervise Saladused Olga Butakova loengute põhjal”
Rasedatele!
MARI SUMBERG: (sünnitas juulis 2015): Soovitan rasedatele ja eriti neile kes sünnitama hakkavad: Olen varustatud tänu h-500-le igapäevaselt energiaga, elujôuga ka raseduse lôpus ja jôuan olla aktiivne ja osa vôtta elust vabalt.
Kellel ees sünnitamine, siis soetage endale keemia asemel h-500, power min, korallivesi, green gold, raku mahlad goji, noni, acai, batoonid mis on rakutoit ja te olete elujôuline ja rôômus.
Aminohapete matriits PROTIVITY – ilmselt maailmas täna võimsaima anaboolse (rakke üles ehitava) seeditavusega tasakaalustatud taimsete asendamatute aminohapate kompleks – mis annab lootele nii täisväärtuslikku valku kui ka hoiab ära ema naharebendid ning sünnitusjärgse nahalotendamise – nahk muutub väga elastseks, vajadusel parajalt venides ja siis jälle kokku tõmbudes.
Sama KAALUALANDAMISEL – viies lisaks välja ka üleliigse vee (tursed) – “suurematel” inimestel isegi 10-15 kg kuus. Suurepärane abivahend ka laste kasvupeetuse korral. Kuna tavatoiduvalkude valdavalt kataboolne (üle 50% isegi kõige anaboolsema – kanamuna puhul) seedimine tekitab mürgiseid lämmastikuühendeid (amoniaak, kusihape jt), mis koormab tugevalt neerusid, siis aitab Protivity suurepäraselt ka neeruhaigeid ja eakaid (kel neerude võimsus kordades vähenenud)
Vajad abi või enamat infot, kirjuta mulle. Kui kirjutades või telefonitsi lahendust sinu tervisemurele ei leia, siis saame ka kohtuda 
Päikest
Marje