Psoriaas, kas sellest on võimalik vabaneda?

Küsimus, mis vaevab selle hirmsa haiguse käes vaevlejaid. Mul on teile hea uudis. Näiliselt saab naha puhtaks paari kuni kolme nädalaga. Psoriaasist vabaks hiljemalt poole aasta, aastaga. Olen mitmete selle haiguse küüsis vaevlevate inimestega koostööd teinud ja neile toeks olnud sellel teel ja tulemused on fantastilised.
Kellel on huvi, kuidas seda rasket haigust kontrollida ja mis veel parem vabaks saada, kirjuta mulle. Konsultatsioonid on tasuta.
Mis on psoriaas?
Psoriaas ehk soomussammaspool on krooniline mittenakkav põletikuline nahahaigus, mis kulgeb ägenemiste ja vaibumistega. Psoriaas on küllaltki sage nahahaigus, esinedes 2-3 %-l elanikkonnast. Mehed ja naised haigestuvad võrdse sagedusega. Haigus võib esmakordselt avalduda igas vanuses, kuid kõige sagedamini haigestutakse 15-25 ja 57-60 eluaasta vanuselt. Eestis põeb psoriaasi ligikaudu 42 000 inimest (www.kliinik.ee). Umbes 30% -l inimestest on haigus mõõdukal või raskel kujul. Psoriaasi mõõduka ja raske vormi korral on haigetel lööbest haaratud üle 10% keha pinnast
Programmid, toitumisnõustamine kõik minult.
Päikest