MIS ON BIOLOOGILISELT OMASTATAV VESI?

See on vesi, mis tekib organismis pärast seda, kui organism on selle “ära seedinud”. Ühtedel andmetel kulutame selleks 80% oma energiast, kusjuures ainuüksi vee struktureertimiseks kulutab keha 25 kcal/l.
Bioomastatav vesi on:
BIOKEEMILISELT PUHAS
Organismi raskkudevahelist vett puhastab lümf, väljutades toksiine läbi eritusorganite (neerud, sool, kopsud, nahk). Mida “määrdunum” on sissejoodav vesi, seda rohkem energiat selle puhastamiseks kulub ja seda suurem on tõenäosus, et meie rakkudevaheline vedelik, milles “ujuvad” rakud nagu kalad akvaariumis, muutub “solgi-neevaks”. Organismi mürgistumise neli esimest astet hõlmavadki koevedeliku saastumist. Seejärel tungivad toksiinid juba ka rakku ja algab rakkude mürgistamine, viies raskete krooniliste haigusteni.
Väga hästi puhastab vett toksiinidest ja haigustekitajatest ŠUNGIIT. Hääks veepuhastiks on ka KORALLILIIV, mis puhastab vett mitu korda paremini kui aktiivsüsi – kloorist, raskemetallide sooladest, orgaanikast.
LEELISENE - sest meie kehavedelikud (v.a. maohape ja uriin) on leelisised (keskmine pH 7,4-7,5; sh veri 7,35-7,43)). Kraanivee pH on tavaliselt 7.0 – 7.2. Vett leelistavad mh söögisooda, söögisool, sidrun, laimi, kurk jt leelisest jääki andvad toiduained. Korallivesi, mis tekib 1 g-se pakikese asetades 1,5 l vette, annab pH ca 8,5. Kui süüa happelist jääki andvat toitu ja juua happelist või neutraalset vett, on organism sunnitud selle leelistamiseks kulutama organites (luudes, hammastes, lihastes, ajus jm) olevat Ca, Mg, K ja Na, tulemuseks mh luudehõrenemine – osteoporoos.
STRUKTUREERITUD - mida on 95% meie kehaveest, olles ainult sellisena “kasutuskõlblik". Suurepäraselt struktureerib vett šungiit. Hästi teeb seda ka koralliliiv.
ELAV - kuna terve täiskasvanu kehavedelike redokspotentsiaal (ORP) on ca -70 mV , Kraani- ja pudelivete ORP on +100 kuni +600 ehk siis tegu "vabade radikaalidega" - vabade elektronide puudusega. Koralliliiva pakike (1 g) annab 1,5 l laenguks -50 kuni -100 mV, muutes selle superantioksüdandiks.
MADALA PINDPINEVUSEGA - kuna meie kehavee pindpinevus on ca 45 DIN (düüni/cm2), kraaniveel aga ca 73 DIN. Hästi madaldavad vee pindpinevust Hydrocel, H-500 (Mikrohüdriin). Seda teeb ka koralliliiv.
NÕRGALT MINERALISEERITUD - mistõttu hää mineraliseerija olemasolul võib lähtealusena kasutada ka destvett. Liiga kare vesi tekitab meis anorgaaniliste mineraalide osas “katlakivi”. Maailma pikima elueaga elanikkonnaga (95-100 a) Okinava saare Sango korall rikastab vett 69 ioniseeriva mineraalainega, millest 35% on hästiomastatav korallkaltsium.
Soovid tellida, kirjuta minule. Soovid ise otse osta, võid liituda klubiga tasuta