Tagasiside!

Naine 36 aastat. Probleemid millega tuli: Ülekaal, energiapuudus, närvilisus, liigesevalud, depressioon, naha probleemid, peavalud, seedeprobleemid jne.
Alustas veest: 2 päev helistas ja rääkis õhinaga, kui hea hakkas ja mõnus on olla. Nägin nädal hiljem, ta lausa säras. Rõõmsalt rääkis, et seedeprobleemid on kadnud, enesetunne on fantastiline, energiat on piisavalt. närvid ka kuidagi enam ei jupsi ja kaal kukkunud nädalaga 1 kg. Tema alles alustas, seega kindlasti saame minu juhendamisel fantastilise tulemuse hiljemalt sügiseks. ( hetkel joob ainult vett, Coral mine, nädala pärast alustab kuuriga)
Mees 38.
Probleemid millega tuli. Kerge ülekaal(14kg) Krooniline väsimus, närvilisus, meeletud kontrollimatud isud, enamasti rämpstoidu järele, mälu probleemid, uneprobleemid, maks löögi all, kalduvus depressiooniks, naha ja liigeste probleemid, candida test kodune positiivne, seedeprobleemid, põletikud . Tema on pisteliselt siit sealt vitamiine, mineraale nakitsenud. Nüüd alustas programmiga, mis on igapäevane ja ette paika pandud.
Alustas mai alguses. Kaalukaotus 5,6 kg. Liigestes valu pole enam, energia tase tõusnud, suudab rohkem kui varem. Isud vähenenud tunduvalt. Seedimine sai korda nädalaga, aga see mis välja olevat tulnud, kriitikat ei kannata. Sai lümfisüsteemi tööle, higi ei haise enam. Tema sõnad: ma pole vist kunagi nii palju naeratanud ja naernud järjest.  Jätkab kuuri tegemist. Eks näha ole, mis kuuri lõpuks juhtub, sinna veel aega 1 kuu.
Isiklik tähelepanek, et meestel tulevad tulemused kiiremini kui naistel.
Samas, kes kavast täpselt kinni hoiab, saab ka väga hea tulemuse.
Kellel veel huvi, siis ka grupi väliselt, teen kavad, aitan, nõustan ja teen konsultatsioone!