KIIRGUSKAITSE kaitseb tehnogeense saastatuse kõige kahjustavama liigi - elektromagnetkiirguse vastu mobiilist ja arvutist (telekast).

NEUTRONIK on maailma vastavate kaitsevahendite seas üks tunnustatumaid ja soodsama hinnaga.
Praegune KAMPAANIA võimaldab Teil osta seda toodet 3+3 soodustusega - kolme eest maksate, kolm saate tasuta.
Neutroniku tööpõhimõte on lihtne: neljakihiline antenn imab endasst kahjuliku kiirguskontuuri (sh nii elektromagnetilise kui ka põõriselise elektrivälja) ja paiskab ta välja läbi omaenda kontuuri (mida näeme vastu valgust) - millekujuline kiirgus on kahjutu. Ilma et seejuures kannataks levi.
NEUTRONIK
Elektromagnetkiirguse (EMK) mõjud on vähemärgatavad, kuid ajas kuhjuvad. Inimesed, kes terve päeva on arvuti ees, omavad 10-15 korda suuremat vähiriski kui teised.
Laste puhul kasvab seoses EMKga leukeemiaoht. Vene Föderatsiooni (VF) Tervihoiuministeeriumi andmetel vaid 2% vene lastest on täiesti terved. Inglismaal. Prantsusmaal, Saksamaal jm on mobiiltelefon alla 16-aastastele keelatud. Impotentsus esineb juba ka noortel. Erinevate tervisemõjude seas on täna esikohal keskkonna tehnogeenne mõju (29%) eesotsas EMK-ga (vesi 22%, eluviis 21%, toit 18%, õhk 10%).
EMK kahjustab kogu organismi, kuid ennekõike:
* kesknärvisüsteemi
* immuunsust
* peaaju
* soojätkamisfunnktsiooni
Euroopa normid on täna 200-1000 micW/cm2, samal ajal kui meedikud on tõestanud, et juba 0,02 micW/cm2 tekitab negatiivseid nihkeid. Eestis on see norm täna 10 000!
MIDA TEHA?
Üks maailma tunnustatumaid kaitsevahendeid on NEUTRONIK (N) - mobiilile, telekale, traadita telefonile jt portatiivsetele raadiosaatjatele, mikrolaineahjule.
Kui välja lülitatud arvuti puhul EMK vastab foonile, siis sisse lülitamine tõuseb kaugele üle selle – N aga neutraliseerib selle 30 minutiga tagasi loomuliku foonini. Niimoodi jõuab inimene 6-tunnise arvutitöö kestel pidevalt taastuda. Samuti kui ta kõneleb päevas N-ga varustatud mobiiliga 1 tunni, taastub ta täielikult 2-3 tunniga. N vähendab mobiili kahjumõju 3-5 korda. N mõju arvutil saavutab oma maksimumi 30. päevaks pärast paigaldamist, kuid juba esimestel tundidel peale paigaldamist vähendab see EMV-d 2 korda (kauguse osas) või 4 korda (pindalalt), Kokku vähendab N ekraani kiirgust 2-3 korda.
Inimese auras tekivad mobiili helisemisel katked (lõigud, kus aurat pole) – mida N-ga varustatud mobiiliga aga ei teki, st aura jääb terveks, keha ühtlaselt ümbritsevaks.
N ei oma maailmas kliiniliselt tõhususelt võrdväärset analoogi. N neelab ja muundab EMK inimese jaoks ohutusse vormi. Kusjuures tüüp 03 sobib mobiilile ja mikrolaineahjule, tüüp 04 aga telekale ja arvutile. Sügavalt eksivad need, kes arvavad, et vedelkristall- ja plasmaekraanid on “täiesti ohutud”. Kliinilised katsed on näidanud, et nende magnetväli ja energo-informatsiooniline toime tervikuna on inimorganismile kaks korda tugevam kui tavalistel ekraanidel. Kui nende elektromagnetvälja mõõdetakse kuni 50 cm kaugusel, siis pööriselist elektrivälja registreeritakse 10 ja enamagi meetri kaugusel.
N kasulik mõju on paljukordselt tõestatud järgmiste meetoditega: bioloogiline test, laboritest ja katseloomade jälgimine, bioresonantsdiagnostika täiustatud meetod, Korotkovi gaaslahendusliku visualisatsiooni meetod, Folli diagnostika, infornatsioonilise arvutuse meetod, instrumentaalne kontroll.
Ainult kolm 15-st turul pakutavast individuaalsest kaitsevahendist omavad Venes riiklikku sanepidemoloogilist ekspertiisiotsust – sh N. Kusjuures enamus neid seadmeid maksab 150-200 USD. Ainsana analoogidest on N kantud VF Töö ja Sotsiaalse Arengu Ministeeriumi teatmekataloogi “Individuaalsed kaitsevahendid”.
Ta on ka USA Ülemaailmses Tehnoloogiapangas.
N tõhusust on kinnitanud 39 juhitvat instituuti ja laborit Venes, Lätis, Usbekis, Valgevenes, Austrias jm, sh VF Tervishoiu Ministeeriumi Sanepidemoloogiline Keskus,
Ükski teine analoog ei oma ligilähedastki rahvusvahelist tunnustust.
Garantiiaeg – 3 aastat
Töötab õigel ümberkäimisel 10 aastat. N asetada õigetpidi (nagu näitab joonis juhendi viimasel leheküljel, millele on – samuti õigetpidi – kiip kinnitatud) mobiili aku alla või mobiili tagaküljele. Viimasel juhul soovitav kasutada vutlarit. Korra juba kleebitud N-i ümber kleepida ei tohi.
Arvutil ja telekal kleebitakse N kas ekraani korpuse või ekraani enda vasakusse alla alumisse nurka. Kiipe arvutile ja telekale on kahes mõõdus: 3 x 3 cm ja 1,5 x 4 cm, Juhul kui 3 x 3 ekraaniservale (nt kitsama ekraaniservaga sülearvutil) ei mahu, saab sinna paigutada 1,5 x 4 cm kiibi.
marjelei@hotmail.com