C7 Noorendava efektiga toniseeriv näomask

Mul käis päkapikk! Olen seda komplekti juba mitu kuud piilunud, seega sisemas salaja soovinud. Ja nüüd on ta siis mul olemas.
Tegu täiesti erilise maskiga. Ma pole eladeski millegi säärasega kokku puutunud. Karbis on kaks toodet, pulber ja aktivaator. Vaja on teha väike kogus segu, kas siis alustaldrikule ja kanda pintsliga näole. Oh sa jutt, milline trimmimine ja puhastus lahti läheb. 5 minuti pärast on nägu nagu ilukirurgi juures, kortsud kõrvataha!  Maski peaks hoidma umbes 30 minutit, aga ma pesin leiga veega maski maha umbes 10 minuti pärast. Ja see mis välja tuli oli täiesti ulme! See näo ala, kus maks oli, oli süvapuhastatud, trimmis, ja nii sile, et ma ei teadnud, et minu nahk üldse võib nii sile olla  Nüüd lähen samasse sarja kuuluva niisutava kreemi järgi ka, sest väidetavalt pidi tulemus siis 2 korda parem olema.
Ma ei teinud seda maski üksi, mul oli ka kaaslane, kellega koos katsetasime. Ja selle persooni näos on juba nii mõnedki naerukurrukesed. Kummaline oli see, et mask trimmis ka kurrukesed kuidagi väiksemaks.
Aitäh päkapikule, olen supper rahul 
Kui sa soovid ka oma näole midagi erilist kinkida, siis kirjuta mulle, teeme sulle parima võimaliku hinna ja võtad ka osa loosimisest, kogu ostukorvi maksumus tagasi. Aega on kuu lõpuni  Hetkel loosikotis 27 nime. Seega võiduvõimalus on päris suur.
Tellimused siia postkasti või marjelei@hotmail.com
TOODETEST: C7 Noorendava efektiga toniseeriv näomask
Toniseeriv, noorendava efektiga näomask pingutab nahka, näojumet värskendades ja heledamaks muutes. Näomask taastab naha elastsuse, prinkuse ja värskuse tunde.
Suhkruroo, õuna ja varemerohu ekstraktid hoolitsevad õrnalt naha eest ning neil on suurepärased toniseerivad omadused: need tõstavad lihastoonust, parandavad vereringet ja lümfivoolu, rahustades pinges ja väsinud nahka, samuti kõrvaldavad ärrituse ja põletiku, eriti kasulikud on tundlikule nahale.
Sidruniekstrakti kasutatakse tänu tema suurele sidruni, askorbiin- ja õunhappe sisaldusele kombineeritud ja rasuse näonaha puhastusvahendites. Ekstrakti sagedane kasutamine parandab oluliselt naha seisundit tervikuna: normaliseerib rasunäärmete tööd, vähendab komedoonide tihedust, ahendab poore, pleegitab efektiivselt nahka, aitab eemaldada tedretäppe, liigseid pigmente, veresoonte võrgustikku ja allergilist löövet. Samuti omab see antibakteriaalset toimet, stimuleerib rakkude moodustumise protsessi, silub väiksemaid kortse.
Pajuekstrakt on rikas parkainete, C-vitamiini, glükosiidide, flavonoidide, piimhappe ja teiste aktiivsete ainete poolest, mille koostoime avaldab antiseptilist, põletikuvastast ja tervendavat efekti. Ekstrakt sobib suurepäraselt pooride puhastamiseks ja efektiivseks sarvestunud rakkude koorimiseks naha pinnalt.
Rohelise tee ekstrakt on suurepärane vahend naha hooldamiseks. Säilitades naha nooruse ja ilu mõjub roheline tee raku tasemel: tugevdab veresoonte seinu, kaitseb nahka vabade radikaalide ja ultraviolettkiirte toime eest, tugevdab mikrotsirkulatsiooni ja stimuleerib kollageeni moodustumist. Parandab hapniku ja vee-soola ainevahetust, takistab kuperoosa teket, kaotab punetuse. Lisaks kasutatakse rohelise tee ekstrakti edukalt silmaümbruse naha hooldamiseks, kuna see aitab toime tulla tumedate ringide ja kottidega silmade all.
Alfa-lipoehape on asendamatu närtsinud ja probleemse naha korral, parandab üldseisundit, noorendab, taastab selle terve jume.
efekti saavutamiseks on pärast toniseerivat maski soovitav igapäevaseks hoolduseks kasutada kortsudevastast seerumit ja vananemisprotsessi aeglustavat niisutavat kreemi.
Koostis: vesi, aaloe ekstrakt, hüaluroonhape, suhkruroo, sidruni, õuna, rohelise tee, viinamarjaseemnete, paju ja varemerohu ekstraktid, A- ja E-vitamiinid, pantenool, allantoiiin, apelsini-, greibi- ja mandariiniõli, abikomponendid.
C7 niisutav kreem, aeglustab vananemisprotsesse
Kirjeldus
See kreem on ideaalne kerge niisutav vahend, mis tagab naha maksimaalse toitmise ja niisutuse, sisaldab aktiivseid vananemisvastaseid komponente, mis vähendavad kortse, tugevdavad ja noorendavad nahka.
Kreemi üheks peamiseks komponendiks on matriksüül 3000, mis on efektiivne vananemisvastane peptiidide kompleks, see stimuleerib kollageeni ja elastiini moodustumist, suurendab naha elastsust.
Skvaleen, mis läbib kergesti epidermise, annab nahale pehmuse ja siidise tunde. Avaldab põletikuvastast, antioksüdantset ja taastavat toimet. Küllastab naharakke hapnikuga parandades naha hingamist ja ainevahetust.
Merevetikad aktiveerivad kollageeni ja elastiini sünteesi, parandavad verevarustust, normaliseerivad nahas vee ja soola tasakaalu ning toniseerivad ja niisutavad.
Koostis: aaloe ekstrakt, naatriumhüaluronaat, skvaleen, glütseriin, matriksüül 3000 kompleks (palmitoüül oligopeptiid, palmitoüül tetrapeptiid-3), merevetikate kompleks, jojoba õli, hüaluroonhape, echinacea, viinamarjaseemnete, rohelise tee, rosmariini, apelsiniõli, greibi, tangeriini ja E-vitamiini ekstrakt, samuti hüdrolüüsitud nisuvalk ja abikomponendid.