KUI ÜHTE EI TEE, SIIS TEIST EI SAA!

See informatsioon maksab palju, ja väga oluline on see praegu teile edastada. Informatsioon sellest, et on vaja juua vett, et on vaja puhastuda, jõuavad tasapisi kõikide inimeste teadvusesse, sest teistmoodi lihtsalt ei ole võimalik ja midagi muud asemele ei pakuta. Kui me võtame ükstapuha, milliste haiguste põhjused, siis need peituvad söögis, vees, puhastuses, raku tasandil toitumises jne.
Coral Club – see on ainuke firma, kellel on süsteem. On olemas firmad, kelle loosungiks on: “Usk. Pere. Karjäär”. Me ei hakka kritiseerima teisi firmasid, kuid kui neil ei ole täisväärtuslikku kontseptsiooni, siis neil on õigus pretendeerida vaid osale turust.
Kui võtame, näiteks “Mary Kay”, siis nemad pretendeerivad naistele vanuses 18-25 aastat. Paraku tervis tuleb meil seestpoolt, seda ei saa kuidagi väljastpoolt juurde meikida või peale määrida. Kui inimesel on kuiv nahk, siis mingid kreemid teda ei aita. Kui ta ei joo vett, siis võib kõik niisutatavad kreemid enda peale määrida, kuid mitte miski ei aita. Kui kehas ei ole joodi, siis mingist ilust ei ole juttugi.
Kui vaadelda mõningaid ameteid, selliseid nagu – juuksur või maniküü
rija, siis nemad teenindavad mingit sajandikku osa inimese organismist. Aga need, kes toodavad tervendamise tehnoloogiat, teevad pühamast pühamat. Nad toodavad ja õpetavad, kuidas elada kaua ja haigusteta. Midagi uut ei ole välja mõeldud, kõik see oli juba ammu olemas, tuhandeid aastaid tagasi erinevates maades. Võõraid õpetusi on raske adopteerida, sest me ei mõista hästi, mis tähendab Ayurveda, me ei suuda täisväärtuslikult tegeleda joogaga, sest meil on teistsugune mentaliteet.
Mõned räägivad, et tuleb tegeleda enesearendusega, kuid kempsupotilt kosmosesse ei stardita. Esmalt tuleks õppida igal hommikul regulaarselt WC-d külastama, siis tuleb õppida normaalselt kusema, nii, et WC-pott ära ei kõrbeks, sest inimesed joovad Coca-Cola’t ja kusevad atsetooni. Esmalt tuleks korda teha oma keha, kuigi see läheb käsikäes enesearenguga. Loomulikult see saab toimuda vaid täie teadvuse juures. Kui inimesel peas ikka midagi ei ole, puudub tahtmine olla terve ning tahab jääda teiste hooldada, siis pole midagi parata – ta ei hakka mitte midagi tegema.
Kõik on omavahel seotud. Kui te ei usalda toodet, ei tarvita seda ise, siis te ei paku seda ka kindlasti teistele. Kui inimesed teid ei kuula, siis see ei tähenda, et tooted on halvad. See tähendab hoopis seda, et teie ise ei ole veenev, ise tootesse ei usu ja ise tooteid ei tarbi. Iseendaga tegeleda on väga raske! Palju lihtsam on tegeleda teistega. Lihtsam tundub korrastada kosmost või linna, kuid raske on korda teha oma käekott.
Raamatust “Tervise Saladused. Olga Butakova loengute põhjal”
Oled sellest raamatust huvitatud, kirjuta mulle.
Või kui soovid enamat informatsiooni. Küsija suu pihta ei lööda, seega oled alati teretulnud 
Päikest
Marje