SOOLEPUHASTUSEST - OLGA BUTAKOVA

Arstid ei mõista, kui mina kui arst räägin puhastusest. Meditsiinis pole sellist sõna, sest - „sooles on kõik puhas”. Mistap seda teile ka mitte kunagi ei pakuta – ei soolele, ei neerudele, ei maksale. Verd küll kunagi püüti puhastada läbi membraani. Turtšinski – Venemaa tugevamaid inimesi – ükskord puhastas niimoodi oma verd - ja suri järgmisel hommikul.
Me ei tohi sekkuda oma veresse – aga alustagem soolest. Muidugi – ma arstina pean tõestama, et sooles on saasta.
Vaat siin on puhas (jäme)sool – filmituna seestpoolt. Terve inimese oma. See siin aga – kroonilise kõhukinnisuse algses staadiumis: juba on näha lima, musti komusid, rohelisi seene- ja hallituseladestusi. Siin, jämesooles, aga imendub vesi – läbi selle mustuse. Aga see on ju alles vaid kõhukinnisus – mitte veel haigus. Sooletühjendusega iga 3-4 päeva tagant. Ja vaat kui erinev on see juba tervest soolest.
Milline näeb välja podagrahaige sool. Diabeedi, vähi korral?
Siin on 45 a raskes vormis rinnavähiga naise jämesool.
52. a raskes vormis eesnäärmevähiga mehe jämesool. Ükski onkoloog ei tule selle peale, et teha soolepuhastus – määrates kiiritus- ja keemiaravi. Need on polüübid, mis tuleks koheselt eemaldada, sest neis elavad viirused, mis tegelikult tekitavadki vähki.
65 a rinnavähiga naise jämesool. ENNE vähki on selline jämesool – alles siis tekib veel ka vähk.
Seepärast tuleb tervendamist alati alustada soolepuhastusest – mis tahes vormis. Selleks on palju meetodeid. Ja see on VÄGA lihtne. Väga raske on puhastada liigeseid, Maksa. Südant. Lümfi. Aga jämesoole puhastamiseks piisab lihtsalt mitte süüa, võtta sorbente, antiparasitaarseid taimpreparaate. Sest 20-30%-l, USAs 40%-l, Inglismaal 87%-l inimestest on nugiussid. Kui te seda inimestele ütlete, siis teid ei usuta.
Sõitsin siia rongis ühes kupees 24-aastase noormehege, kes terve öö krigistas hambaid. Ütlesin emale, et tema pojal on ussid. „Ei, ta lõpetas instituudi ja tal on närvid läbi!” Nad olid läbi käinud kõik arstid ja saanud diagnoosiks „sundkäitumine”. Aga las võtab Sipelgapuukoort, Musta Pähkli Lehte, Küüslauku ja Papaiat – ja ta unustab oma „sundkäitumise”. Ta ju murrab niimoodi oma hambadki ära. „Pole viga – pannakse uued!” vastas ema. Kes esimest korda kuulis, et täiskasvanul võivad olla ussid. Kuid täiskasvanutel nad peamiselt ongi.
Ja igal 3. ameeriklasel on naaskelsabad. Neid elab pärasooles tuhandeid. Inimesel on selline parasitaarne saastatus, et sülge tilgub põrandani. Iiveldus, oksendamine, nohu, peapööritus, peavalud, isukaotus, kõhukinnisus, kõhulahtisus, puhitused – need on kõik parasitoosi tunnused.
Kuid on ju ka suuremaid nugiusse. Mille tõrjumiseks inimene peab olema kaks päeva söömata ja peab jooma 2 l ülivastikut ravimit (Fontrance?). Sool on pärast seda absoluutselt puhas, aga helminte sealt välja ei pese. Pikkus 6-7 meetrit, elab meis 12 aastat (paeluss) Isegi kui otsast kinni saada, teda täielikult kätte ei saa – enne läheb katki. Ja muneb mune. Ainult Colo-Vada sorbendi abil saab ta kätte.
Minu juurde kiirabisse tuuakse lämbuv laps ja tal on suus solge. Mul on olnud sadu juhtumeid, kus suust ja ninast võetakse välja solkmeid.
Kas meil on raske anda talle Drgoogisegu nr 6, Küüslauku, Papaiat koos Musta Pähkli Lehega?
Ja meil on olemas 14-päevane programm, mis sisaldab võimsaid antiparasitaarseid aineid – ja kõik väljub. Nii see välja näeb: taimekapslid, fermendid, sorbendid, antihelmintikumid. Peatab düsbakterioosi. Seda savi kasutasid juba Hiina imperaatorid tuhandeid aastaid tagasi. Täisväärtuslik toit: mineraalained, vitamiinid.
Programm 2 Colo-Vada Pluss sai 2004 a Vene loodustoodete konkursil fütopuhastussüsteemide seas I koha ja diplomi. Hiljem on ta neid veel saanud – nagu paljud teisedki meie tooted, sh Mikrohüdriin (maailma võimsaim antioksüdant ruumalaühiku kohta – Tõlk). Ja et sellega soolt puhastada, ei pea olema doktor ega professor – lihtsalt võtta 10 kaspslit päevas ja juua vett peale.
&&&
Enne Ühiskpuhastust tuleks juua eelpuhastusena vähemalt 3-4 nädalat bioomastatavat, Korallivett. Kui neerud on „umbes”, oleks hea ka neid enne seda puhastada Lutserni ja Artišokiga. Rahuldav võiks olla ka maksa seis (vbl läheks enne tarvis üht FanDetoxi kuuri - maailma parimaks kuulutatud maksakaitse ja -puhastusvahendiga)
Üldpuhastust ei ole soovitav teha järgmiste vastunäidustuste korral:
VASTUNÄIDUSTUSED ÜLDPUHASTUSELE
Üldpuhastusel on ka mõned vastunäidustused, mille korral pole soovitav seda teha, oodates nt nakkushaiguse, palavikuhoogude, ägeda põletiku ja kroomilise haiguse ägenemise möödumist.
Ükskõik millised ebaselge põhjusega palavikud. Ägedad põletikuhaigused ja ükskõik milliste krooniliste haiguste ägenemised;
Dekompenseeritud neeru- ja maksahaigused, dekompenseeritud südame-veresoonkonna või endokriinsüsteemi haigused (I tüüpi diabeet, türeotoksikoos jms).
Väikesed kivikesed sapipõies.
Mittespetsiifiline haavandiline koliit, Crohni tõbi.
Soolestiku anatoomilised eripärad (allavajumine või suureneud käärulisus).
Veritsevad hemorroidid.
Nakkushaigused.
Lapseiga (alla 14 aasta)
Rasedus.