Koralliklubi TOP 10 toodet

1. KORALLILIIV Coral Mine - mis 3 kuuga peseb läbi kogu meie rakkudevahelise vedeliku, viies kogu kehast (sh ka rakkudest) välja sinna kogunenud veeslahustuvaid toksiine, tulemuseks paljude sümptomide taandumine ja kaalu loomulik alanemine.
2. SIPELGAPUUKOOR - võimas looduslik antibiootikum, mis hävitab nii baktereid, viiruseid kui ka seeni ja on ühtaegu põletikuvastane ning tugev valuvaigisti. Hoiab ära viiruslikke hingamisteedenakkusi (sh grippi), kui manustada esimese kuue tunni jooksul peale esimeste sümptomide ilmnemist.
3. KOLLOIDHÕBE (SILVER MAX) - võimas looduslik antibiootikum, mis pärsib nii bakterite, viiruste kui ka seente kasvu ja paljunemist, aidates immuunsüsteemil nendega toime tulla. On ühtaegu põletikuvastane. Hoiab ära viiruslikke hingamisteedenakkusi, kui manustada esimese kuue tunni jooksul peale esimeste sümptomide ilmnemist. Koos Sipelgapuukoorega annab topeltefekti.
4. H-500 või MIKROHÜDRIIN – maailma võimsaim teadaolev antioksüdant ruumalaühiku kohta. 1 kapsel (250 mg) Mikrohüdriini tõstab 230 ml vee laengut 3 minutiga 960 mV võrra (lisaks pH tõustes 2,23 ühiku võrra). Loodusliku Elava Vee „maailmarekord” kuulub Hunza orule Pakistanis, kus jääliustike sulavete redokspotentsiaal on -750 mV. Mõnekümne aastaga õnnestus kahe teadlase elutööna luua selle analoog, mis nüüd on kättesaadav igaühele. Selline tohutu elavus (vabade elektronide rohkus ehk antioksüdantsus) muudab H-500 asendamatuks energiallikaks ägedate ja ka krooniliste haiguste käes kanntavatele inimestele, tippsportlastele, alpinistidele, maailmaränduritele (suurepärane adaptogeen liikumisel ühest aja- ja kliimavõõndist teise), stressi ja depressiooni käes kannatavatele jt. Suurtes kogustes võetuna aitab võõrutada alkoholist ja suitsetamisest.
5. LETSITIIN – iseäranis vajalik ajule ja maksale, hoiab mõistuse selge ega lase mälul halveneda (eriti vanemas eas).
6. 24/7 – võimas vitamiini- ja mineraalikontsentraat, mis lisaks sisaldab tänu lisatud „superfuudidele” (spiruliina, aaloe vera, žennšenn jt) ka kõiki muid meile vajalikke toitaneid.
7. 2 COLO-VADA PLUSS – organismi 14-päevane üldpuhastusprogramm, mida on soovitav teha 2 korda aastas. Toidab rakutoiduga, viib välja toksiinid (olles ühraegu ka antiparasitaarse toimega), taastab soole mikrofloora. Suurepärane kaalualandaja. Koos antiparasitaarse programmiga annab keskmiselt 70% tervenemist sümtomidest.
8. PROTIVTY või BIOSHAPE – maailma kõige tõhusam tasakaalustatud asendamatute aminohapete kompleks, mille anaboolne (so organismi ülesehitamiseks minev) omastatavus on maailmarekordiline 99% (tuletame meelde, et kõige tõhusamal tavatoiduainel – kanamunal – on see vaid 48%). See valk on juba 17 minutiga veres (seedunud) ega anna vähimaidki toksilisi kõrvaljääke (nagu seda annavad kataboolsed ehk energiaks kulutatavad aminohapped). Sellisena on nad asendamatud neeruhaigetele ja rasedatele (väldivad ülekoormust neerudele ja naharebendeid), kaalualandajatele (viivad välja üleliigse vee), vanuritele, kasvuhäiretega lastele jt-le.
9. BATOONIKESED – maitsvad toitainekontsentraadid (ligi 10 erinevat liiki) lisaks tavatoidule (ka magustoiduna) – eriti aga sportlastele, kaalualandajatele, lastele jt. Asendavad suurepäraselt „kiirtoidukorda” (kui pikemaks pole aega).
10. GRIFFONIA - võimas tujuparandaja, kõrvaldab stressi ja depressiooni, unehäired, kroonilise väsimuse jne,