Neerud ja tema toimetamised!

Neerud , see on miljonid torukesed , mis on keerdunud "Pallikesteks " ja seal on sees veel sõelakesed. Nende kaudu liigub must veri. Seal torukestes veri filtreeritakse põhimõtteliselt- "veri vasakule ja rämps paremale" ja kontsentreeritakse uriiniks , mis mööda kusejuhasi viiakse põide ja valmistatakse ette väljutamiseks. Kui veri on väga saastunud, rasvane, paksenenud, veetu, siis neeru "sõelakesed" ummistuvad ja tekib kõrgenenud surve. Kui inimene kaalub 100 kilo, siis on tal umbes 5,5 liitrit mitte eriti puhast verd. Aga neer kaalub vaid 70 grammi ja läbi tema peab käima pidevalt kogu veri. Mööda ei pääse kuskilt. Seal on vere liikumine väga kiire. Kui seal tekib seisak, siis süda seiskub. Miks? Sest süda seiskub kohe, kui verd peale ei tule.
Neeru peal "istub" neerupealne ja jälgib valvsalt : kui palju läks verd sisse ja kui palju tuli välja. Kui veri läks sisse, aga välja ei tule, siis veresoon, mis asetseb neeru all, kohe ahendatakse, et survega lükata veri neerust läbi. Vere puhastamisel neerus lähevad uriiniks vesi, uraadid, atsetoon, ketokehad. Nüüd on valgul , leukotsüütidel ja erütrotsüütidel vaba võimalus sattuda sinna , kus neid muidu kunagi ei leiaks. Arst ütlebki patsiendile, et enne olid teil head uriinianalüüsi näitajad, aga nüüd on halvad.
Nüüd on hilja juua "Bordzommi" kui neerud "alt ära hüppasid". Neerud tahavad puhastamist ja läbi uhamist. NEERUDE EEST TULEB HOOLITSEDA SIIS, KUI URIINIANALÜÜS ON VEEL KORRAS!!!!
Kui sõelakesed on rikutud, siis on see krooniline neerupäsmakeste põletik. Kui laps põdes läbi angiini, kuid uriinianalüüs on korras, siis mandleid ei ravita. Pärast järgmist angiini on uriin juba kehvem. Peale kolmandat korda on uriinis juba valk ja leukotsüüdid. Ravida tuleb 3 aastat enne haigestumist( hiina vanasõna)Peale angiini tuleb kindlasti kontrollida neerusid, mandleid, pesta läbi lümbfisüsteem, tõsta immuunsust ja väga hoida neere. Kui uriinis on juba valk, siis neere enam " Kinni ei lapi" . immuunsust tuleb nii tõsta, et bakteridel ei oleks võimalust elada-olla. Muidu on veres varsti veel rohkem valku ja tuleb juba kunstneer. Kõik on organismis omavahel seotud.
Peab teadma oma verest kõike: kas ta on tihke, kleepuv, rasvane, kui palju sisaldab kolesterooli.
Kuidas hoida oma neere, esimesed soovitused. Vähenda toitude koguseid alati harjumspärasest 1/3 võrra.
Joo vett nii palju, et uriin oleks enamiku päevast hele ja lõhnatu.
Kogu toit olgu võimalikultvedel. Mitte süüa paksu putru , vaid vedelat. Supp olgu "lurr" - veel parem püreeritud.
Vesi tuleks kindlasti muuta aluseliseks, lisada 8 tilka Hydracel`i ühe klaasi vee kohta või juua korallivett. Mikrohüdriini kõrgvererõhu põdejad esialgu võtta ei tohiks. Kui siis väga väikestes kogustes.
KUi meie keha on väga happeline, aga meie hakkame seda muutma leeliseliseks, siis teki8vad keemilised reaktsioonid. Seepärast tuleb happe-aluse tasakaalu muuta vähehaaval- Parim algus asjale endiselt korallivesi.
Tuleb lisada fermente. Kõige parem ferment on assimilaator. Tuleks anda 1 kapsel 3-4 korda päevas. Võib kohe söögi ajal paari lonksu veega alla neelata või siis pool tundi enne või pärast sööki. Tuleb avada neerud ja toetada samal ajal maksa, mis üritab kogu rasva veres ära lahustada. Oluline on eemaldada neerudest spasm ja tugevdada mürkide väljumist. Selleks abiliseks on Artichok. 3-4 kapslit päevas samuti enne sööki.
Coral Burdock Root aitab ja toetab organismi metaboolseid protsesse ja jääkainete väljaviimist. Võtta 1 kapsel 3 korda päevas söögi ajal.
Kui olukord on kriitilisele liialt lähedal on soovitav juurde lisada Aktivin. Mis annab kehale jõudu toetada kurnatud organit.
Sellest kuidas töötavad neerud, sõltub palju , kaasaarvatud südame ja veresoondkonna seisundist.
Kui Sul on mure ja sooviksid enamat teada, siis kirjuta mulle siia postkasti või meile marjelei@hotmail.com. Tallinnas , on võimalus ka eraviisilisele konsultatsioonile saada. Kõik on läbirääkimiste küsimus. 
Tooteid saab tellida ja klubiga liituda sellelt lingilt tasuta.

https://coralorder.com/et/registration/?REF_CODE=456773038225