Kogemus Tauriin!

Käisin tootekoolitusel, mis oli pühendatud Tauriinile. Igati vajalik aminbohape. Kõik tore kena, paljut infot ma sellest ainest juba teadsin, aga ühte pisikest, aga olulist seika ma sellest tootest ei teadnud. Nimelt pidavat toode pea hästi selgeks tegema, ehk siis lihtsustama ajutööd.
Selline lause on paljuski intrigeeriv, kuna lisa jõudlust on ajule isiklikul tasandil vaja. Seega hakkasin manustama 2 kapslit hommikul.Ja ülla ülla. Pea oligi hästi selge, mõistus terav, Keskendumisvõime tugevalt üle keskmise. Hetkel tööl ühte töötajat pole, st asjade sunnil pean suutma ka tema töö ära teha. Seega 2 päeva olen hommikuti seda võtnud ja kaks päeva olen absoluutselt kõigega , nagu mängeldes hakkama saanud. Ei stressa enam, et kas saan ja jõuan. 
Lastele olen seda toodet pisteliselt juba ammu andnud. Ja kui nüüd meenutada, et see vahe kui nad seda toodet ei võtnud, siis kippus jonn kergemini tulema ja õppetöö oli ka vaevalisem.
Tauriini lisatakse sihilikult väga tervist kahjustava toote, energiajoogi sisse ja seda selleks, et selle laksu mille energiajoogist saab, ei laseks südamele pauku ära panna. Seega elupäästja aminohape. Tauriini saavad vastsündinud suures koguses rinnapiimaga. Seda selleks, et anda lapsele parim start elu alustamiseks!
Kirjeldus
Aminohape tauriin on bioloogiliselt väga aktiivne aine, mis on vajalik organismi normaalseks toimimiseks. Seda kinnitab fakt, et tauriini leidub peaaegu kõikides elutähtsates organites ja kudedes eostumisest kuni kõrge eani. Tauriini sisaldavad ainult loomse päritoluga toiduained (liha, munad, piim, kalmaar, krabid), taimsetes toiduainetes seda ei leidu. Organismis sünteesitakse seda teisest aminohappest tsüsteiinist, kuid peale 40.eluaastat väheneb sünteesimine oluliselt. Taimetoitlastele ja eakatele inimestele on äärmiselt oluline varustada oma organismi tauriiniga.
Omadused
Piisav kogus tauriini on oluline südame ja veresoonte tervisele.
Aitab tulla toime vaimse ja füüsilise pinge ning stressiga.
Parandab silma võrkkesta varustamist toitainetega.
Annab organismile energiat.
Osaleb rasvade lõhustamises ja omastamises.
Parandab naha niisk
Kui soovid toodet,mis (küsi hinda) on üllatavalt soodne. Siis tee on sama, mis varemgi.
marjelei@hotmail.com