Kas sulle tundub, et sinu aju ei tööta nii nagu tahaks?



Miks võib haigestuda peaaju? Selleks on 12 põhjust.
1: Psühholoogia- Valed suundumused, usu puudumine, tõsiste mõtteprogrammide puudumine, mis puududtavad eneseharimist ja enesetäiendamist. Kui inimene ei ole iseendaga rahul, kui ta ei armasta kedagi, või kui teda keegi ei armasta, siis kas see avaldub inimese sisemuses? Muidugi. Ta hakkab tundma, kadedust, solvumist, emotsioonide segu, mis "kõigutavad lahti" tema närvisüsteemi. Keegi on temale võlgu 3 euri, aga tema ei saa selle pärast magada. Niimoodi pidevalt oma mõtetega jaurates "põleb" see aju osa ära, sest talle ei jätku hapniku. Parim mida sa endale ütelda saad, et ära närveeri. KÕIKE tuleb alustada psühholoogiast. Elus tuleb paika panna prioriteedid! Nõiteks: enda, laste, vanemate tervis. Siis tuleb muud asjad.
2: Toitumine: Kui vaadata, kuidas enamus inimesi toitub, siis ei tohiks imestada, et neid vaevab ajukoore kurnatus. Tal on puudu mineraale, vitamiine.ON Muinasjutt venelastel, kus Baba-Jaga palub Ivan-Lollikesel katus ära paigata. Ivan aga lausub " Hullukes oled läinud, muti! Sa esmalt ikka sööda , jooda , saunas auruta, siis alles palu tegu teha!" 100% töötav algoritm! Teistmoodi aju ravida ei saagi.Ei saa neuronite elutegevust maha suruda, kui nad on näljas ja nad tahavad süüa. Kui nad on väsinud ja tahavad magada. Kui nende ümber keerlev vesi ei ole puhas, vaid sisaldab keemilisi mürkaineid, sest maks ei tööta korralikult, siis hakkavad neuronid nägema hallutsinatsioone. Teate mis on diliirium? See on olukord, kus ajuvedelikus on alkohol. Rakkudesse siseneb see koos veega ja hakkabki "kino" peale. Täpselt sama toime on suitsetamise ja narkootikumidega. Kõige õudsam on aga see, et tänapäeval saame toksiine koos toiduga, mis mõjutab meie aju tegevust. Selline toit on kunstlik, marineeritud, ülemagustatud, ülesoolatud, fermendivaba, keemiaga tapetud toit. Aju ei saa sellest mitte kui midagi... Ja käituma hakkab siis " Nagu jumal juhatab" -Hirmudest -Depressioonini.
3: Vesi. Aju koosneb 90% ulatusest veest. Raske on kujutada olukorda, kui sinna enam vett juurde ei tuleks. Mitte mingi Coca-Cola, tee, kohvi, vein või mahl ajusse ei lähe. Sinna pääseb vaid puhast struktureeritud vesi. Kuna vee struktureerimiseks kulub kehal energiat ja ka aega umbes 8 tundi, siis mahlast vee tegemine ja ajusse saatmine on veel pikem protsess. KUi keha ei jaksa seda tööd teha, siis aju on pidevas janus. Enamustesse pudelijookidesse on lisatud janutekititajat. Suhkur tekitab sõltuvust, seega ka suhkrustatud joogid- umbes klaasitäiele joogile on lisatud 7 lusikatäit suhkrut, sidurnhapet, mõnuaineid, kemikaale. Suhkrust saab inimene lisaenenrgiat, aga see kõik on pettus. Eksisteerib kolme liiki närvivapustust: Närveerimine, vale toitumine ja veepuudus. Selline inimene on ka vihane või pidevalt solvuv.
4: Parasiidid. Peaajus elab tohutu hulk parasiite. Sellised nagu toksoplasma. Paljud viirused: tsütomegaloviirus, papilloomviirus, herpesviirus, mis kahjustavad kesknärvisüsteemi. Need viirused satuvad meie kehasse loomade kaudu. Nad kahjustavad tohutult organismi ja me ei saa aru, mis inimesega toimub. Kui kellelegi on pandud diagnoosiks epilepsia, siis kas te oskate seda seostada ussidega? Vaevalt küll. Ometi on need kaks väga omavahel seotud. Kui minna neuropataloogi juurde ja hakkate kaebama jõuetuse, pearinglusae, mingite funktsioonide häirete , nägemis kadumise üle. Ei oska te jällegi seda seostada ussidega teie soolestikus. ÜRO andmetel umbes 70% diagnoosidest pannakse valesti. Tähendab ka 70% inimestest saab vale ravi. Seega lollikindel ravi paljudele haigustele on läbida parasiidivastane programm. Tuleks lasta uurida, kas kehas on herpesviirus, lamblias, solkmed, trihhinellad, ainureksed vms. Neurokirurgid näevad operatsioonide ajal palju parasiite. Nende hulgas ka toksoplasmat. Me vajame regulaarset parasiitide vastast puhastust. Kui tegite värskelt puhastuse, siis homme restorani minnes, ei anna teile keegi garantiid, et te uuesti sealt parasiite ei saa, kas lihalt või pesemata petersellilehelt. Minimaalselt 2x aastas tuleks teha endale ussitõrjet. Me oleme parajad "krantsid" ja kubiseme ussidest. Samas tahame aga koonerdada. Kahjuks enda tervise arvelt. Mässame kõiksugu haigustega, mille kõrvaldamine oleks tegelikult regulaarse puhastuse kaugusel.
5 Ka meditsiin võib olla haigestumise põhjuseks? 100% võib olla. Kui ikka iga teie külmetuse puhul, neelate hulgi sünteetilisi turgutajaid ja erinevaid valuvaigisteid, siis maks kannatab ja sellega ka kogu teie keha. Ravimijäägid reostavd kohu teie organismi.
6: Pärilikus.- Näiteks tsütomegaloviiruse saate pärilikusel teel.
7: Kuidas mõjutavad meie tegevust traumad? Näiteks 2-3 tugevat palliga vastu pead saadud lööki või kukkumine peaga vastu kõva pinda. Ja KÕIK muutub organismis.
8: Võimlemine. Otseselt vähene liikumine ei mõjuta , kuid kaudselt küll. Sõltub eluviisist!
9: Bioenergeetika- otseselt ei mõjuta. Kui aga inimesel on väga nõrk bioväli, siis kesknärvisüsteem reageerib.
10: Kas ökoloogia saab olla kesknärvisüsteemi haigestumise põhjuseks? Võib. Kuidas saabki olla normaalne aju maalril, kes on aastaid värvidega tegelenud? Sama ilu ja kosmeetikaga tegelevad, lakid, parfüümid lõhnad! Või kaevuril? Isegi mitte teoreetliselt ei ole see võimalik. Väga paljud elukutsed on tegelikult aju hävitava toimega. Mida nad vajaksid? Toidulisandeid ja regulaarset puhastust. Vähemalt kord kvartalis puhastuda: tarbida absorbeerivaid lisandeid, toituda õigesti ja juua palju vett.
11: AEG
12: Kas Halvad harjumused mõjutavad kesknärvisüsteemi? Otse loomulikult. Aju reageerib kõigele: alates valest uneajast kuni lugemiseni ühistranspordis-sõidukis. Kui inimesel ei ole närvisüsteem korras, siis psühhioaatri juurde on tal veel vara minna. Esmalt peaks ta õigesti toituma hakkama, siis kontrollima end parasiitide suhtes ja ära jätma mugavus medikamendid. Kas teate mida tähendab aju uinutamine unerohu abil? See on suurim lollus! Kas on võimalik sundida ärritunud, mürgistatud ja kurnatud aju maha rahunema? See on vaid illusjoon, mis viib inimese susta auku. Normaalne aju , mis on päeval töötanud, peab öösel magama. Kui aga on hormonaalne düsbalanss, mingid toksiinid ärritavad aju või ajul ei ole piisavalt teatud toitaineid, siis ta lihtsalt ei maga. Aju üritab ka öösel midagi süüa saada. Inimesed kurdavad: " Mul on stress. ma kõnnin peaaegu unes külmiku juurde ja söön midagi." Ajule ei piisa toitaineid. Normaalne aju öösel lõdvestub ja magab.
Esikohal kesknärvisüsteemi toitumises on rakuline toitumine ehk aminohapped. Aju vajab 28 aminohapet. Spirulina on hea ajutoit. Spirulina on selline aine, mkillest ei erutu, ega ka löögastu. Kõik kes tunnevad jõuetust, väsimust, ärritavust, pearinglust, unetust või unehäireid, peakdi tarbima aminohappeid.
Teisel kohal on aju energia. Ajule annavad energiat rasvhapped: Omega -3. Annused on erinevad, kuid kõik peaksid tarbima.
Kolmandal kohal on Brühma vitamiinid. ka letsitiin. Varjeerida erinevaid tooteid üksteisega pidevalt. Neljandal kohal on fermendid. Õigemini üks eriline. Koensüüm Q10. See on aju ATP- ta annab ajule võimaluse energiat saada. Peale 30. eluaastat selle koenesüümi tootmine meie kehas langeb väga järsult.
Info raamatust " Tervise saladused"
Soovid enamat infot, siis kirjuta postkasti või meilile marjelei@hotmail.com
Päikest
Marje Leika