Näljased rakud haigestuvad!

Tahame me või ei taha, aga keha jääb haigeks, kui meie kõige olulisemad tegelased rakud, meie kehas on nälgas. Neil tekivad väärarengud, mis = haigused.
Mis on tark toit, ehk rakutoit? See on 28 amiinohapet, 12 vitamiini, 15 mineraali, 7 erinevat gruppi fermente ja 3 erinevat omegat!
Andes seda koodi igapäevaselt enda kehale, hakkab keha tervenema. Olge üks kord enda vastu ausad ja kirjutage üles kõik mida te päeva jooksul tarbite ja siis vaadake, kui palju seal on reaalselt seda, mida teie keha vajab!? Väga vähestel inimestel saab sinna lähedale oma toitumise. Ja siis imestatakse, kui haigused ligi hiilivad, või kui ei toimu tervenemist!
Kallikesed.... te sööte end haigeks ja sööte end terveks! Kumma valite?
Teine teema, maailmas elab üle 29 tuhande erineva liigi ja kõik nad tarbivad elus olemiseks vett. Ainult 1 liik- inimene tarbib joogiks mida iganes!!! Ja imestatakse, et tervis läheb käest! Hakkake vett jooma ja te näete, kuidas teie tervis hüppeliselt paraneb. Parim vesi loomulikult on Coral Mine, mis on kehale kõige kergemini omastatav, hetkel turul liikuvast joogiveest!( Küsi hinda-odavam, kui meie kohali Värska)
Tee need 2 sammu ja garantii, et sinu enesetunne paraneb märgatavalt. Kroonilised haigused hakkavad kahanema või hoopis kaovad!
Anna endale võimalus!
Kellel küsimusi, sest ei saanud täpselt aru, mida , mis ja kus! Kirjutage mulle. Vastan meeleldi!
Tule alusta juba täna ja saa enda elu tagasi!
Saa enda energia tagasi!
Naudi elu, sest see on imeline!
Päikest
Marje