PODAGRA ( Programmid arst-füsioloog SN Borisenko)

PODAGRA ( Programmid arst-füsioloog SN Borisenko)


Tõlgitud loengust!
Podagra on kusihappe ainevahetuse häire, mille korral veres esinev liigne kusihape hakkab soolasid moodustama ja kristallidena verest välja sadenema, põhjustades ebaesteetilist turset ja tugevat valu.
Kusihape on oma olemuselt üks lämmastiku ainevahetuse lõpp-produktidest ning iga inimese organism sisaldab kusihapet väiksemal või kõrgemal määral.Tüüpiliselt sadenevad ja kogunevad kusihappekristallid väikeste liigeste, näiteks suure varba või labakäe, piludesse ning põhjustavad lokaalse põletikureaktsiooni, mis väljendub liigesepiirkonna punetuse, turse, kuumuse ja tavaliselt väga tugeva valuna.
Harvem võivad podagrast haaratud olla ka suuremad liigesed, näiteks küünar- või põlveliiges. Pikaaegse ravimata ja väga kõrge vere kusihappesisalduse korral võivad moodustuda äärmiselt valulikud toofused, mis kujutavad endast liigesepindadele kogunenud kusihappekristallide suuri kogumikke. Lisaks liigestevaevustele võib vere kusihappeliig põhjustada neerukivide kiirenenud tootmist ning soodustada teist tüüpi diabeedi tüsistuste teket.
Tekkepõhjused
Podagra teke on multifaktoriaalne, st tüüpiliselt tekib podagra ägenemine erinevate kusihappe verest väljasadenemist soodustavate asjaolude kokkulangemisel. Määrav on näiteks geneetiline taust, mille korral on tõusnud kusihappe produktsioon või vähenenud selle eritumine neerude kaudu; liigne kehakaal, mis soodustab erinevate ainevahetusainetehäirete väljakujunemist; ja kusihappe ainevahetust häirivate toitude ja jookide tarvitamine.
Lisaks võivad podagra ägenemist teatud juhtudel soodustada erinevaid ravimid, näiteks diureetikumid või madalas doosis aspiriin (75mg), ning teised kroonilised haigused nagu kõrgvererõhutõbi, neerupuudulikkus, diabeet jt. Täielik nimekiri podagrat soodustavatest seisunditest pole teada ent, nagu eelnevalt mainitud, on podagra ägenemise tekkimises tähtsam mitme erineva soodustava asjaolu kokkulangemine kui mõni üksiku teadaoleva riskifaktori esinemine.
Kõrge puriinisisaldusega toidud mida vältida ja vähendada on punane liha, maks, mereannid ja kõrge fruktoosi sisaldusega puuviljad. Jookidest sisaldavad rohkelt puriini kääritatud tooted, nagu õlu, ja ning suhkrustatud karastusjoogid. Vere kusihappesisalduse langust võivad soodustada aga piimatooted, muna, pähklid ja kõrge C-vitamiini sisaldusega puu- ja köögiviljad nagu paprika või kirsid.
Podagra on elustiili haigus!
Podagrat põhjustavad: Ülesöömine, Süües liha suurtes kogustes, alkohoolsed joogid
: Närvisüsteemi kurnatus
: Istuv eluviis
: Rohke Puriinisisaldusega toidu tarbimine.
Podagra süveneb alkoholi tarbimisel ja ergutite, nagu energiajoogi, kofeiini tarbimisel. Kui veres kusihape suureneb, siis annab podagra endast taas kohe märku.
Millise abistava võimaluse pakub selle haiguse puhul välja Coral Club?!: Millised tooted oleks kohe vaja oma igapäeva tarbimisse võtta?:
Alfalfa: 1 tablett 2-3 korda päevas koos toiduga. See soodustab eritumist kusihappe soolad, vähendades uraatide taset. See parandab vereringet neerudes.
Foolhape: 1 tablett päevas. Foolhappe defitsiit seisneb patogeneesis nukleoproteiin ainevahetust.
Phycotene: Taimne toode Spirulina ja Dunaliella vetikate baasil. Phycoten-kompleksisse kuuluvad tokoferoolide segu, beetakaroteen, spirulina ekstrakt, astaksantiin, annaato õli, kantaksantiin, apokarotenaal, selenometioniin, dunaliella ekstrakt.
Taimne vitamiinide kompleks kapslides silmanägemise toetamiseks ja organismi antioksüdantseks kaitseks, organismi puhastamiseks, kaitsevõime tugevdamiseks ja vananemisprotsesside aeglustamiseks. Kasutamine: 2 kapslit 2 korda päevas toidukorra ajal.
Omega 3/60 või Haimaksaõli: 1 kapsel päevas pärast sööki. See aitab taastada liigesepinnad. Puhastatud kalamaksaõli toetab immuunsüsteemi funktsioneerimist ja kiirendab taastumist pärast haigust, operatsiooni, traumat ja stressi.
Mis on oluline võimalusel lisaks tarbida:
Seleen: 1 tablett 1-2 korda päevas enne sööki.Seleen on oluline antioksüdant, kaitstes rakke vabade radikaalide kahjustuste eest, aidates sellega vähendada kroonilistesse haigustesse, nagu vähk ja südamehaigused, haigestumise riski. Seleen osaleb kilpnäärme talituse reguleerimises, olles sellega oluliseks lüliks normaalse arengu, kasvu ning ainevahetuse protsessides. Ta aitab tagada immuunsüsteemi normaalset toimimist. Teda on vaja kudede elastsuse säilitamiseks ja vananemise aeglustamiseks.
Biosheyp või Protivity. 2 tabletti 2 korda päevas 30 minutit enne söömist. See suurendab glutatioon tootmist, reguleerib puriinide metabolismi.
Tsink: 1 tablett päevas koos toiduga. Kristalliseerimislahusti inhibiitor ja kasvu kristallid. Coral Zink on unikaalne toode, mis avaldab soodsat mõju tervise tugevdamisel. Tsink aitab kaasa immuunsüsteemi normaalsele talitlusele, aitab kaitsta rakke oksüdatiivse stressi eest. Tsink aitab kaasa ka normaalsele makrotoitainete ja rasvhapete ainevahetustele.
Artichoke: 2 tabletti 3 korda päevas 30 minutit enne söömist. See reguleerib puriinide metabolismi. See puhastab lümfisüsteemi. Toetab aitab maksa tööd!
Toode, mis on iga tervenemise alustalaks-Puhast aluseline ja mineraliseeritud vesi Coral MIne!- See reguleerib pH veres. See parandab ainevahetust. See vähendab stressi mõju.
Kaltsium Magic: 2 tabletti enne magamaminekut (öösel), järkjärguliselt 4. See sisaldab looduslikke glükomiini, et taastada kõhre.
Fikoten: 1 kapsel päevas söögi ajal. Beetakaroteen tugevdab sidekoe remont protsessid.
Programm on arst-füsioloog SN Borisenko
Siin on mitu programmi koos. Kui vajad abi lahti seletamisel, anna märku. Selgitan.


Läbi enda vajaduste tervis korda saada, olen õppinud Tervise Akadeemia raames inimesi nõustama. Ma pole arst, kaugel sellest. Pigem nimetaksin ma end tervisest teadjaks. Ma ei ravi kedagi, aga võin olla see tugi, kes aitab leida õige tee, parima võimaliku tervisliku seisundini. Inimestega suhtlemine on ilmselt minu kutsumus, seega. Soovid mind endale isiklikuks nõustajaks ja parima hinnaga tervisetooted, tee endale palun kohustustevaba ja tasuta kliendinumber sellelt lingilt : https://ee.coral-club.com/registration/?REF_CODE=888010056163

 Liitumine ei kohusta millekski. Aga annab Sulle võimaluse osta tervisetooteid -20% soodsamalt. Meie koduleht: https://ee.coral-club.com/