EMUÕLIGA ARTRIIDIST VÕITU

Inimesed peavad artriidiga võitlemisel sageli võtma kalleid retseptiravimeid, millel on ebameeldivad kõrvalmõjud. Kui te otstite soodsamat ja efektiivsemat alternatiivi, proovige artriidi raviks Emuõli.
Enamat infot hinna ja toote kohta marjelei@hotmail.com või siin facebook postkastis!
Emuõlist on saanud maailmas märkimisväärne faktor nahahoolduse, artriidi, kiilanemise, diabeedi ja paljude teiste meditsiiniliste seisundite alternatiivses ravis. Teaduslikud uuringud üle kogu maailma kinnitavad, et iga päev avastatakse emuõlis uusi kasutegureid. Hoolimata sellest on Austraalia aborigeenid kasutanud emuõli ravivaid omadusi 40 000 aastat ning on täiesti ilmselge, et aborigeenid mõistsid emuõli kasulikke toimed inimese organismile üli hästi.
Tänapäevased uuringud kinnitavad, et emuõli on kasulik krooniliste valude käes vaevlevatele inimestele. Omega 3 ja Omega 6 asendamatud rasvhapped rahustavad lihaseid ja jäiku liigeseid fibromüalgia, artriidi ehk liigesepõletiku ja sporditraumade korral. Osa kaasaegsetest ravimitest juba sisaldavad koostisosana emuõli. Austraalia tervishoiu ministeerium on klassifitseerinud emuõli farmatseutilise tootena, kuna uuringud emuõli toime kohta artriidi ravis on olnud positiivsed.
MÕNED TEADUSLIKUD UURINGUD EMUÕLI TOIMEST ARTRIIDILE KINNITAVAD, ET EMUÕLI ON PAREMA PÕLETIKUVASTASE TOIMEGA KUI MITMED ARTRIIDIRAVIMID, sest emuõli kõrvaldab kudedest kogu põletiku.
Emuõliga on läbi viidud suur hulk teaduslikke uuringuid. Võibolla seepärast tehaksegi teaduslikke läbimurdeid iga päev. Ameerika Ühendriikides on mitu ülikooli ja instituuti, kes emuõli uuringutes osalevad. Bostoni Ülikooli Meditsiinikeskus (Boston University Medical Center) on neist üks haridusasutustest, mis emuõli kasutegureid meditsiiniliste seisunditele edukalt uurib.
EMUÕLI ON ARTRIIDILE NEGATIIVSETE KÕRVALMÕJUDETA JA HULGA POSITIIVSETE KÕRVALMÕJUDEGA LEEVENDUS
Kaks põhilist looduslikku võtmekomponenti emuõlist on linoleenhape ja oleiinhape. Nende kahe raviva rasvhappe kombinatsioon pakubki lihasvaludele ja liigesevaludele pikaajalise toimega põletikuvastast leevendust. Lisaks, kuna inimese nahas on puudu fosforist, tõuseb emuõli kasutegur veelgi. Pärast nahale kandmist jätab emuõli naha niisutatuks, ka paraneb tekstuur.
Nahale kantult imendub emuõli ülikiiresti sügavale nahaalustesse kudedesse ning toob kiiret leevendust valule. Emuõli toime ei kao isegi mitte pärast korduvat pesemist.
UURINGUD
Dr. Michael Whitehouse ja Dr. Peter Ghosh’s uuring, "The Anti- Arthritic Activity of Emu Oil."
DR.GHOSH/DR.WHITEHOUSE EMUÕLI UURING ARTRIIDILE
TABEL: ARTRIIDI VALU VÄHENEMINE
Artriidivalu vähenemine
Päev 1-1%
Päev 4-30%
Päev 7-50%
Päev 11-82%
Päev 14-100%
ARTRIIDITURSE VÄHENEMINE
Päev 1-1%
Päev 6-22%
Päev 12-48%
Päev 17-100%
KOOSTANUD: Marge Heinoja-Ventsas