Mis on see MISKI, mis paneb sinu “söödiku” valimatult toitu nõudma?

On need erinevad pinged, mis on seotud sinu suhete, töö, tervise, raha, vanemate või lastega? Kas sa tegeled nende pingetega või surud need pinged toiduga alla?
Juhuslik toit aitab kinni “mätsida” kõik sinu negatiivsed emotsioonid, millega sa ei ole valmis tegelema. Sa leiad vabandusi ja oled veendumusel, et sa ei saagi kaalust alla võtta, sest sul on liiga palju pingeid, oled “suure kondiga” ja elu tuleb pidevalt vahele?
Me ei saa sulle lubada, et sa salened! Me saame lubada, et see, millest me tervise konseptsioonis räägime ja mida kogenud oleme, see töötab! Sina teed otsuse, kas paned selle meetodi enda kasuks tööle ja hakkad salenema ning annad ninanipsu oma “söödikule”.
Mida sul kaotada on? Peale kilode mitte midagi! Sa ei saa läbi kukkuda, sa saad kogemuse, mis tuleb enda kasuks tööle panna!
Kaua sa ikka kaalud?
Kui palju on neid hetki, mil oma mõtetes „kaalud”: mida süüa, kui palju süüa, kui palju ma kaalun, palju see portsjon kaalub, mida ma võin ja ei või süüa? Meie ütleme, et kehakaal on tulemus, mille põhjused algavad sinu mõttemaailmast ja piirangutest sinu peas!
Tervise konseptsioon annab baasteadmisi tervisest, mõtlemisest/alateadvusest ja kehakaalust. Oleme loonud selle kõigile, kes soovivad teha õigeid valikuid ja seeläbi parandada oma elustiili. Räägime lihtsas ja arusaadavas keeles, kuidas su keha tegelikult töötab ning kuidas oma keha kuulata ja usaldada oma sisetunnet.
Aitab vabanduste otsimisest ja iseendale valetamisest! Sina saad ise teha otsuse ja valida, milline sa tegelikult olla tahad.
Teemad, millest Tervise konseptsioonil räägime?
Mida teha, kui “ohutuled” vilkuma hakkavad ja alateadvus võimust võtab;
emotsioonidest, kehakaalust ja nendevahelistest seostest;
1) Jooda oma keha õige veega
2) Puhasta oma keha ravimi jääkidest, E-ainetest, laguproduktidest, erinevatest parasiitidest, viirustest, seentest jne
3) Toida oma keha ( Täpsem selgitus isiklikult)
4) Kaitse oma keha
5) Kõige olulisem. Oled nüüd Sina, kes need sammud omaks võtab ja oma elu ise kujundama hakkab.
Soovid isikliku konsultatsiooni, kirjuta mulle postkasti või meilile Marjelei@hotmail.com