HINGAMISTEEDE KOMPLEKSPROGRAMM

Silmarohi 1 tablett 3 korda päevas (100 tabletti)
Küüslauk 1 kapsel 2 korda päevas söögi ajal (90 kapslit)
Sipelgapuu koor võilillega 1 kapsel 3 korda päevas pärast sööki (90 kapslit)
Kolloidhõbe (Silver-Max) 1/2 teelusikatäit 3 korda päevas
PhytoGuard 2 kapslit päevas söögi ajal (60 kapslit)
Coral Lagritsajuur 1 kapsel kaks korda päevas, võib lahustada klaasitäies vees ja juua nagu teed (100 kapslit)
Hingamissüsteemi funktsiooni taastamise mehhanism
Tähtis tingimus hingamissüsteemi funktsiooni taastamisel nii ägedate kui ka krooniliste haiguste puhul on valuaistingute, ärrituste ja spasmide kõrvaldamine.
On vaja stimuleerida vere juurdevoolu haigele organile, samaaegselt seda puhastades, tagada rögaeritus hingamisteedest ja kergendada hingamist. Selle ülesandega tuleb efektiivselt toime PhytoGuard, mis on loodud parimate fütoteraapia rahvatraditsioonide kohaselt.
Lagritsa juur avaldab immuun-moduleerivat ja toniseerivat efekti, mis mõjub hästi bronhide funktsioonile. Toode on põletikuvastase ja allergiavastase mõjuga.
Sipelgapuu koor võilillega on põletikuvastase, antibakteriaalse ja viirusevastase toimega. See tõstab organismi vastupanuvõimet mitmesugustele viirus- ja bakteriaalinfektsioonidele.
Kolloidhõbe (Silver-Max) – universaalne laia toimespektriga antibakteriaalne toode mõjub kõikidele tuntud mikroorganismidele. Erinevalt keemilistest antibiootikumidest ei hävita see soolestiku mikrofloorat.
Tervenemise protsess toimub tunduvalt kiiremini, kui organism saab küllaldaselt vitamiine ja mikroelemente. Silmarohi on rikas A-, C-vitamiini ja B-grupi vitamiinide poolest, sisaldab palju räni ja rauda. Toode stimuleerib immuunsust ja parandab vere kvaliteeti.
Küüslauku kui looduslikku antibiootikumi on ammusest ajast kasutatud hingamisorganite haiguste raviks ja profülaktikaks. Küüslauk sisaldab hulgaliselt vitamiine, aga ka eeterlikke õlisid, fütontsiide ja joodi. See aitab neutraliseerida kantserogeene ebasoodsates keskkonnatingimustes ning parandab ka seedetrakti tööd ja aitab kaasa immuunsuse taastamisele.