Väge täis vesi- CORAL MINE

Pole kellegi jaoks uudis, et inimene vajab elus olemiseks vett! Nii on see kõrgemalt poolt loodud. Ülejäänud vedelikud, kas lastakse lihtsalt torustikust läbi, kuna selle ümbertöötamine on kehale liiga vaevarikas. Või siis näeb keha tohutut vaeva, et sellest mis iganes vedelikust vett kätte saada. Tihti inimesed sellele ei mõtle, et liiguvad ringi veepuhastus jaamadena. Ja on väsinud, tülpinud ja üldse mitte säravad.
Coral Mine vesi on aga täpselt selline vesi, mis enam ümber töötamist ei vaja. Temas on just paras kogus mineraale ( Merevees on ka mineraale, aga liiga palju- tõmbab rakkudest vee välja ja tapab organismi) Ehk siis liig mineraliseeritud veed pole tervisele head. Ala mineraliseeritud veed aga pole aluselised, vaid happelised.
Seega vesi on terve teadus.
Korallivesi on aluseline, mineraliseeritud, puhas ja kehale kergesti omastatav.
See vesi annab energiat, kuna keha ei pea seda ise ümber töötama. Tavaline vesi võtab energiat.
Tahad endale parimat, kirjuta, räägime ja ma saadan sulle, kus iganes sa viibid.
Sellel kuul on veel kampaania pakkumine ostad 5 kuu vee, saad kingituseks 1 kuu portsu peale.
Toode reguleerib vee ja soolade ning hapete ja aluste tasakaalu ning parandab organismi üldseisundit. Normaliseerib ainevahetust ja täiendab organismi energiavarusid. Kasulik sportlastele ning füüsilise ja vaimse pinge korral.
Kõik tootes Coral-Mine sisalduvad mineraalid aitavad normaliseerida organismi valkude, lipiidide ja nukleiinhapete ainevahetust. Magneesium ja kaltsium toetavad efektiivselt tugi- ja liikumiselundite funktsiooni ja aitavad kaasa luu- ning sidekoe uuenemisele. Reguleerib koos naatriumiga südame ja veresoonkonna tööd, toetab südame ja veresoonte tervist. Magneesium ei osale mitte üksnes närviimpulsside edasiandmises, vaid normaliseerib närvisüsteemi tööd ning aitab saada üle depressioonist. C-vitamiin toimib antioksüdandina ja takistab organismi enneaegset vananemist. Tasub märkida, et mainitud komponentide kombinatsioon toimib sünergiliselt. Iga komponendi kasulikud toimed võimenduvad teiste komponentide mõjul.
Soovitatakse mineraalide kombinatsioonina joogivette. Parandab vee organoleptilisi omadusi.
Kasutamine: asetada 1 pakike (ilma avamata) 1,5 liitrisse vette (vee kogust võib 2-3 korda vähendada). Soovitatakse kasutada pudelivett või filtreeritud vett. Vesi on 5 minuti pärast tarbimiseks valmis. Soovitav on vesi tarbida ära ühe päeva jooksul.
marjelei@hotmail.com
Siia postkasti ootan ka tellimusi kirju.
+372 56653119
Päikest
Marje Leika