Pesumasina programm- keha puhtaks!

MILLEGA ALUSTADA PUHASTUMIST?
Loomulikult Koralliveega – mis hakkab meist välja viima veeslahustuvaid toksiine – nii rakkude vahelt kui ka seest (tänu oma laetusele). Juba ainuüksi Korallivee joomine üksi annab paljudel juhtudel juba mõne vähese nädalaga dramaatiliselt häid tulemusi, parendades mh organismi pH tasakaalu. Mis automaatselt hakkab lõpetama liighappelisusest põhjustatud põletikke, piirama kahjuliku mikrofloora ja parasiitide tegevust, kõrvaldama veetustumisest tingitud vaevusi, alandama kehakaalu (viies välja kehas veepuuduse ja vee halva kvaliteedi tõttu peetunud vett) jms. Inimene, kes saab kätte soekuuma Korallivee “maitse” ning sellest süveneva kerguse-, puhtuse- ja magususetunde kehas, ei vaheta seda enam millegi vastu. Kes on harjunud sidruniveega, võib sellegagi Korallivett aeg-ajalt vaheldada.
Kuid kuidas edasi?
Kui tõbi või vaevus vajab kiiremat lahendust, antiparasitaarne kuur tundub “liiga pikk” (21 päeva) ja üld(soole)puhastus Colo-Vada Pluss “liiga kapitaalne” – mida võiks siis ette võtta veidi hiljem, kui “kõige hullem” kõrvaldatud… Ja ennäe – kuulsatest arstidest abielupaar Podhomutnikovid ongi välja pakkunud PESUMASINA kudede (kangaste – tkani) “puhtaks pesemiseks” vees (80%) ja rasvas lahustuvatest (20%) toksiinidest. Mis on ummistanud meie neerud ja soole (üle koormates maksa, mis eritab verest välja puhastatud rasvas lahustuvad toksiinid sapiga soolde).
1. H-500 või Mikrohüdriin – maailma võimsaim antioksüdant ruumalaühiku kohta, mis neutraliseerib organismis tekkivad vabad radikaalid, toodab ATF-i (meie kehaenergiat) ja mõjub oma laetuses ka (sh rakkudest) toksiine väljutavalt. 1-2 tk päevas söögi vaheajal kas soekuuma veega või neelata alla (ise eelistan esimest varianti – lahustades 1 kapsli 100-150 ml-s vees).
2. Assimilaator või Digest Able (taimetoitlastele) – fermendipreparaat, mis aitab kaasa toiduainete täielikumale seedimisele, vähendades selle käigus tekkivate toksiinide hulka. 1 kapsel pärast igat toidukorda.
3. Coral Letsitiin – kaitseb rakumembraane toksiinikahjustuste eest, aitab tõhusalt neutraliseerida ja välja viia toksiine organismist. 2-4 tk 2 korda päevas peale sööki.
4. Korallivesi – bioomastatav vesi (“maailma parim vesi”) , mis aitab organismist tõhusalt välja viia veeslahustuvaid toksiine. 1-1,5 l päevas soovitavalt soojana 15-20 minutit ENNE sööki ja mitte varem kui 1,5-2 tundi PEALE sööki.
Lihtne REEGEL: Joo siis, kui seoses järgmise toidukorra lähenemisega tekib uuesti ISU (st magu on tühjenenud) – joo 1–1,5 klaasi sooja Korallivett. Et alles 15-20 minutit hiljem asuda sööma. Samuti joo 1-1,5 klaasi enne magamaminekut. Kui hommikul jood – kahes jaos – vähemalt kaks klaasi, saadki päeva jooksul joodud kuni 1,3 l puhast vett. Miks on vaja juua sooja (isegi soekuuma) vett (nagu seda soovitab ka ajurveeda)? Sest siis läheb vesi kergelt maost läbi ega jää sinna “soojenema” (kurnates neerusid), tõkestades sellega 15-20 minutit hiljem makku saabuva toidu seedumist.
Kuuri kestus: 3-4 nädalat
Pesumasin – kui kohe kapitaalseid puhastusi ette võtta ei taha

Sul on vaja 30 milliliitrit Coram Mine vett 1 kg kohta.
Pesupulber Sinu kehale on Assimilaator.
Kuivati ( Parim kvaliteet) H-500 Või Microhydrin
Energia Letsithin.